Şimdi Ara

TIPTA-DISTE UZMANLIK OKUNURKEN MAAS ALINIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
70.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dis icin baktim da 3-4 yil okunan yerler var.Bu arada maas aliniyor mu?

Bir de bu uzmanliklar nerede okunuyor?

Tus dusa filan kaç kisi giriyor,kaç kisi uzmanlik kazanabiliyor?

Tus dus hazirligina ne zaman baslanilmali?

Bu konular hakkinda bilgisi olanlar gelebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son noktayi koyayim tip fakultesi icin. Dis hekimligini ve detaylarini bilmem o yuzden oradan sormayin.
    1-tip fakultesine girdiniz 6. Sinifa geldiniz. Intorn oldunuz. Intorn maasiniz var. Benim zamanimda yoktu. Cok matah degil ancak intorn arkadaslardan duydugum kadariyla 506 tl net. Yalniz bu adamlar hem doktor hem personel hem hemsire hem ... Hem ... Noktalara ne koysaniz dogru olur.
    2- fakulte bitti 2 yolun var. birincisi pratisyen hekimlik. Bu secenek bir sure tus calismayacak ya da tamamen tusdan vazgecmis doktor arkadaslarin secenegi. %90 bir yerin acilinde acil hekimi olarak calisacaksiniz. 2. Yol tus (tipta uzmanlik sinavi). Girip bir bolumde once asistan doktor olarak baslarsiniz (artik fakultelerde arastirma gorevlisi terimi var). Bolumun uzmanlik yili sonrasi uzman hekim olarak yolunuza devam edersiniz. Asistan hekim iken de uzman hekim iken de sabit maas+doner sermaye+nobet ucreti alinir. Yalnizca kideminiz geregi katsayiniz farklidir. 4500 ile 8500 e kadar bolum bolum degisir ki yazdigim total maastir asistanlikta (yani sabit+doner+nobet). Uzmanlikta bir miktar daha artar ancak oyle 15000 20000 degil gencler. Alan yok mu peki? Cok nadir. Sen alamayacaksin kisaca. Uzman olunca da alacagin maas 5500-10.000 arasi degisecek.

Sorulariniza gore yardimci olayim ama 10.000 yerine 10k yazanin agzina firinci kuregi ile vururum.

Basliktaki soruya ozet yazarsak uzmanlik okunurken maas aliniyor ismi asistan maasi yukaridaki yazidan detaylara bakabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Tıpta ve Dişte Uzmanlık Okurken Maaş Alınıyor mu?

Tıp veya diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi alırken maaş alıp almayacağınız, seçtiğiniz uzmanlık alanına ve eğitim kurumuna bağlıdır.

Tıpta Uzmanlık Okurken Maaş

Türkiye'de tıpta uzmanlık eğitimi alan kişiler, Yardımcı Doçent Doktor unvanıyla görev yaparlar. Yardımcı Doçent Doktorlar, devlet hastanelerinde çalışırken maaş alırlar. Maaş miktarı, kişinin kıdemine, hizmet süresine ve çalıştığı hastanenin konumuna göre değişebilir.

Dişte Uzmanlık Okurken Maaş

Dişte uzmanlık eğitimi alan kişiler de, Diş Hekimi Uzmanı unvanıyla görev yaparlar. Diş Hekimi Uzmanları da devlet hastanelerinde çalışırken maaş alırlar. Maaş miktarı, tıpta uzmanlık eğitimi alan kişilerle benzer faktörlere göre belirlenir.

Özel hastanelerde veya kliniklerde uzmanlık eğitimi alan kişiler, maaş alıp almayacağı konusunda kurumlarıyla anlaşmalıdırlar.

Özetle, tıpta veya dişte uzmanlık okurken maaş alıp almayacağınız, eğitim aldığınız kurumun statüsüne ve uzmanlık alanınıza bağlıdır. Devlet hastanelerinde uzmanlık eğitimi alan kişiler genellikle maaş alırken, özel kurumlarda uzmanlık eğitimi alan kişilerin maaş alıp almayacağı kurumun inisiyatifine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben maaş alınıyor diye biliyorum hocam

• Yardimci olur musunuz

• Siz de gelin

• Siz de bir bakin

• Ben tam bilmiyorum ama bir arkadaşa sorayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin kardeşin diş okuyordu bize yardım edebilir mi şu sorular hakkında size zahmet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    AĞRIDA UNIVERSITE OKUNUR MU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dişte okunurken alnmıyor ama tıpta alınıyormuş dişte sizin öğrenciyken çalıştıklarınızı hocalar alıyormuş genellikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzmanlik yaparken alınıyor dis okuyan arkadaş söylemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Muerte -- 26 Ağustos 2018; 10:31:10 >
  • Diste doktora yaparsan para alamıyorsun

Uzmanlık yaparken alınıyor diye biliyorum

• Uzmanlık sırasında dişte 6-8 arası maaş alınıyormuş

• Alınıyor kesin bilgi

• Yiterartik Y kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyken stajda para almıyorsun ama uzmanlık yaparken alınıyor

• Onu yazdım hocam yukarda ikinci mesajda

• Hocam bu atanma dus vs hakkında bilginiz var mı?

• Alıyon tabii ki

• Az çok var

• Hocam biraz çıtlatsanız

• Bana diş gelmeyecek gibi eklemeyin şöyle konulara üzülüyorum

• olm doktor veya diş hekimi olarak çalışıyorsun zaten uzmanlıkta tabii ki maaş verecekler.

bildiğim kadarıyla tus ve dus sonrası yine tercih oluyor. yerleştiğin yerde uzmanlığı yapıyorsun. askeri birlik gibi git xx kışlasında sonra gel yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.