Şimdi Ara

Tıpta ortalama ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dataya daha ucuza girmeye yarar baska bi artısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alastor Moody kullanıcısına yanıt
    Ozelde onemi var mi

• Bi boka yaramaz

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

1.sinifta tuspasa dershanesine yazilan genc diger tip fakültelerindeki cocuklarin ayriyetten tusdataya girmesi gerektigini ve burs alacaklarini unutuyor ⏫⏫⏫

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Dogru o islevi vardi.
    Bu arada cok idealist ve akademik yurtdisi hedefleriniz varsa da yüksek tutun. Yazın full burslu araştırma programları oluyor ama aşırı kompetitif, 3.75 üstü gpa istiyo. Bakınız : Amgen, epfl life sciences, UNIL SUR

• Pek bir şeye yaramaz zaten yaramamalı da . Okullar arasında zorluk olarak büyük farklar var . Mesela Ankara ve Hacettepe tıpta sınavlarda çıkmış sormuyorlar , 1. sınıftan itibaren normal müfredata ek aşırı kasıntı Biyofizik ve Biyoistatistik gibi derslerle cebelleşiyorlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne işe yarar bu lustral ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

O da bi halta yaramıyor araştırma programına gidip napacan usa'de doktorluk mu  

• balamir. B kullanıcısına yanıt
    Cidden hocam, adamlara 60 soru cikmis soruyolarmis diye duydum bazi unilerde.

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Bazı insanların vizyonu cemisgezekte hekim olmanın ötesine gecebiliyor, Md/PhD yolu takip edilecekse ve araştırma isteği varsa olabilir. öte yandan usa'de doktorluk icin daha cok usa'de yapılan ck ler önemli. Ve evet bir hekimin kariyerinin ulaşabileceği Max nokta tartismasiz ülke olarak amerika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 17 Ocak 2025; 19:50:24 >
    Hocam sizin ksriyer hedefiniz ne? Bi de cerrahpasada sinavlar zor mu?

• cerrahpaşa goygoyu dondugu kadar kolay degil, her gecen sene zorlasiyo. Benim kariyer hedefini inan ben de bilmiyom kafam karisik her sey olabilir

Mmm epfl sv bayilirim dunyanin en iyi bölümü

Bir insanin basina gelebilecek en iyi sey tipcilar dinleyin

Biz tembellik ettik gidemiyoz aklım yeni basına geliyo, ctf büyüsüyle salınca her seyi toparlaması zaman alıyo biraz. Böyle hedefler varsa en basından cvyi saglam tutmak lazım, hocalara bireysel maillerle gitmek de cok yaygın ama o noktada finansmanı tamamen bireysel oluyo. Bu programlar full burslu o kısmı cok iyi
    https://www.epfl.ch/schools/sv/education/summer-research-program/

Cv i saglam tutmak icin ne yapmak lazim? Donem 1 im su an.

• Ya benim bahsettiğim programlar biraz daha akademik devam etmek isteyenler icin, beklentileri de ona göre oluyor. 3,75 üstü ortalama, sağlam tavsiye mektupları, az bucuk arastırma tecrübesi, sağlam ingilizce falan liste uzar. Ama böyle hayallerin yoksa, dümdüz klinik doktor olucam diyorsan bu kadar akademik beklentiler olmuyo genelde. Almanya'dan şurdan burdan rastgele birine yazıyon yanınıza gelim mi diye, okeylerse gidiyon takılıyon. Bütçe işi biraz.

Keske ben de beynimi 2016-20 arasinda clash royalede nasil turkiye siralamasindan dusmem diye etkilesim ezberlemek yerine daha faydali biseye kullansaydim da gecti. Ha beynimi kullansam gider microtechnique e basvurur yine kanser olurdum ora ayri. Sv guzel de benim bi yerler yemez  

Neyse umarim epfl akillanip econ departmani acar unili ham yapip, svden de med school kurariz, adamlarin faculty de var sadece gölü doldurup hastane inşa etmek lazim 

Oh oh mis gibi sarar. K*hpe İsviçre bu kadar pahalı olmasa yazın birkaç ay takılmak istiyorum da cüzdanı delip geçiyo maalesef

• usta harbiden yok tus çalış ortalamanın önemi yok cart curt işini bi geçin ua bak ne güzel şeyler çıkıyor . yine kendi okuduğun tıp fakültesinin yaptığı çalışmalar için ortalama gerekebiliyor benim bildiğim örnek md phd programı için egede en az 75 ortalama istiyor sonra yine ege için konuşuyorum araştırma eğitim programı diye bi olay var ona da akademik başarısını göz önünde bulunduruyor tamam uçuk bir ortalama değil ama var öyle yani .
    Üst dönemler daha iyi bilir tabi de benim karşıma çıkan bunlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadasım ülkenin en iyi tıp fakültelerinden birinde direkt olarak birinci, kendisi tusdata susdata pusdata hepsinden burs kazandı. eyyam yapıp hepsine yazılacaktı ama işin sonunda fark edilirse sıkıntı çekecekmiş. bilmem kaç yüz binlik şey beleşe gelmiş oldu ve bu sürece 2. sınıfta başladı. zaten çalışıyordu ailesine yük olmamış oldu.

ama günde 14 saat civarı çalışmaya değer mi bilmiyorum. sonuçta belli bir puanı yapınca atanacaksınız. trend olan şeyler yks gibi dönem dönem değişiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.