Şimdi Ara

beden hocaları ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamların yaptığı hop bi aşağı bi yukarı lisedeyse o da yok sadece dışarı çıkar top ver ellerine al 1500 lira maaşı.Geçen bedencide artist artist konuşuyor ay çok yoruldum sürekli çocuklarla uğraşmaktan vs vs.Bk uğraşıyon taş mı taşıdın la sırtında?Ulan varya bi gün hiçbişey yapamazsam öss de ya müzikç yada bedenci olurum beleşten maaş gelsin oh.

• bedene girmeye.
  • Bedenciyi bilmem de müzik öğretmeni olmak gerçekten zor.Hayvani nota bilgisi gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Adamların yaptığı hop bi aşağı bi yukarı lisedeyse o da yok sadece dışarı çıkar top ver ellerine al 1500 lira maaşı.Geçen bedencide artist artist konuşuyor ay çok yoruldum sürekli çocuklarla uğraşmaktan vs vs.Bk uğraşıyon taş mı taşıdın la sırtında?Ulan varya bi gün hiçbişey yapamazsam öss de ya müzikç yada bedenci olurum beleşten maaş gelsin oh.

Beden eğitimi hocalığı zor kazanması ben şuan besyo okumak için uraşıyoruM kurs murs lazım adamlar eziyetini çekiyor ama okuması ve mesleki icraat çok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParanormaL. -- 25 Mart 2012; 16:52:59 >

• En zoru resimci veya müzikci olmak özel günlerde dekor olsun koroyu hazırlamak çoook zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Adamların yaptığı hop bi aşağı bi yukarı lisedeyse o da yok sadece dışarı çıkar top ver ellerine al 1500 lira maaşı.Geçen bedencide artist artist konuşuyor ay çok yoruldum sürekli çocuklarla uğraşmaktan vs vs.Bk uğraşıyon taş mı taşıdın la sırtında?Ulan varya bi gün hiçbişey yapamazsam öss de ya müzikç yada bedenci olurum beleşten maaş gelsin oh.

Babam beden egıtımı ogretmenı lısede gır bakalım dersıne top verıp bırakıyor mu
  • ben beden hocalığı yapıyorum bir özel lisede çocuklara self defanse teknikleri vs öğretiyorum,kişiye özel mesela kilolu kişileri aerobik çalışma zayıf kişilere anarobik kas kütle hacim çalışması yaptırıyorum tabi bunları devlet okulunda yaptırmak çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

ben beden hocalığı yapıyorum bir özel lisede çocuklara self defanse teknikleri vs öğretiyorum,kişiye özel mesela kilolu kişileri aerobik çalışma zayıf kişilere anarobik kas kütle hacim çalışması yaptırıyorum tabi bunları devlet okulunda yaptırmak çok zor

hocam meraktan sruyorum hangi üniv mezununusun
  • Kebap iş Valla , veriyorlar topu öğrenciye onlar bir köşede oturuyor. Bir tek 19 Mayıs'ta iş çıkıyor adamlara gösteriler için.
  • Keşke bedencilerim öyle olsaydı.İlk okuldaki hocam ha bire yeni oyun diye uğraştırırdı.Futbol oynayamadık hiç.Lisedeyken de sadece 2 yıl beden gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumalı69

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

ben beden hocalığı yapıyorum bir özel lisede çocuklara self defanse teknikleri vs öğretiyorum,kişiye özel mesela kilolu kişileri aerobik çalışma zayıf kişilere anarobik kas kütle hacim çalışması yaptırıyorum tabi bunları devlet okulunda yaptırmak çok zor

hocam meraktan sruyorum hangi üniv mezununusun

marmara dan mezunum ama benim ayrıca kick box, taekwondo,wing chun , step vs eğitmenlik belgelerim de mevcut
  • bizim lisede beden dersi=boş dersdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.