Şimdi Ara

tıpta yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çapayı cerrahpaşayı çok istiyordum.hatta kesin girer gözüyle bakılıyordu kafamda bu iki yerden başka bi yer yoktu öyle şartlanmıştım ama gelgelelim sınav aksilikler oldu ve hiç beklemediğim bi sonuç alarak trakya tıp fakültesine gittim ilk başlarda alışırım buraya çapa,cerrahpaşayı unuturum diyordum ancak unutamadım.içimde kaldı.benden daha düşük olan insanların oraya girdiklerini görünce kendime sürekli kızıyorum hep hayırlısını istedim ancak gerçekten bu iki üniversiteyi çok istiyordumne yapabilirim yatay geçiş düşünüyorum.ilk hedef çapa,olmazsa cerrahpaşa.yani tıpta fazla farklar yoktur ama kendimi buralara şartladığımdan dolayımı ne içim hiç rahat değil çapa,cerrahpaşa denilince çok üzülüyorum.bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar var mı bir tıptan başka bir tıpa geçen veya tanıdığı geçmiş olan birileri yardım ederse sevinirim.trakya tıp kötü bi tıp değil ama ben çalışmalarımı çapa ve cerrahpaşa indeksli yürütmüştüm.çalışırsam illaki bu ikisinden birine girerim diyorum ama olmadı ve bu sebepten artık çalışınca bir şeyi başarıp başaramıyacağım hakkında bile şüphelerim olduğundan çalışırken ya yapamazsam seçeneği sürekli aklıma geliyor ve çalışmalarım tam karşılığını alamamaktan korkuyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim :D

• Okula ilk başladığında geçiş yapmayı düşünürsün 1 sene sonra hepsi geçiyor. Kafana takma o kadar.
    2. Trakya nın çapadan farkı yok eğitim açısından. Çapanın tek üstünlüğü adı var.İtü boğaziçi gibi. Hem çapa hem Trakyada okuyanlar var ortak tanıdıklarım sallamıyorum.Tabii klinikte çapa birazcık daha iyidir.
    3. Trakyanın eğitimi ve,intörnlüğü çapaya oranla daha zor.
    4. Çapa ve cerrahpaşanın yatay geçiş sonuçlarına bakarsan Trakyadan hiç giden olmamış.Moralini bozmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 8 Kasım 2014; 14:27:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşım, çapanın puanı kaç trakyanın puanı kaç? yani konu saçma olmuş.
    tıpta olan herkese sorsan, herkes en baştaki hedefinin çapa cerrahpaşa hacettepe
    oldugunu söyleyecek. sonuçta senin kazandığın da bir tıp fakültesi, tamam hedefin değildi
    ama zaten herkesin böyle ki. herkes hedefi olduğu yerde değil. 95 gibi bir ortalama yapıp
    yatay yapman söz konusu evet ama ne gerek var hayatını zindana çevirmeye, ortalama kascam diye.
    sonuçta tıp tıptır. hepimiz dr olcaz. bizim sınıfta da birsürü insan var, 3. sınıf olduk hala geçiş yapma
    derdindeler. anlayamıyorum böyle insanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

Okula ilk başladığında geçiş yapmayı düşünürsün 1 sene sonra hepsi geçiyor. Kafana takma o kadar.
    2. Trakya nın çapadan farkı yok eğitim açısından. Çapanın tek üstünlüğü adı var.İtü boğaziçi gibi. Hem çapa hem Trakyada okuyanlar var ortak tanıdıklarım sallamıyorum.Tabii klinikte çapa birazcık daha iyidir.
    3. Trakyanın eğitimi ve,intörnlüğü çapaya oranla daha zor.
    4. Çapa ve cerrahpaşanın yatay geçiş sonuçlarına bakarsan Trakyadan hiç giden olmamış.Moralini bozmak istemem.

arkadaşım çok teşekkür ederim.beni gerçekten çok aydınlattın.trakyadan cerrahpaşaya şu an 5.sınıfta olan bi arkadaşım var o geçti 2012 senesinde siz hangi nerde okuyosunuz.

• Bbalmkb14 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız bir yerlere geçebildiniz mi?

• Hocam ya harfi harfine aynı diyebilirim ne yaptınız gerçekten merak ettim ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIPTA YATAY GEÇİŞ
    5 yıl önce açıldı
    Tıp yatay geçiş
    6 ay önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.