Sizce mantıklı mı ? Tabi ki eczane açmak için yeterli sermayem ve deneyimli esnaf bir babam var lakin göremediğim bir sıkıntı olabilir bu yüzden soruyorum. |
Bildirim
Sizce mantıklı mı ? Tabi ki eczane açmak için yeterli sermayem ve deneyimli esnaf bir babam var lakin göremediğim bir sıkıntı olabilir bu yüzden soruyorum. |
Attan inip eşeğe binmek…. Şaka şaka senin kararın senin hayatın
|
Kesinlikle mantıklı. Eczane açabiliyorsan hiç düşünme geç.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 11 Temmuz 2022; 13:49:57 > |
Evet haklısın öyle oluyor lakin bir tanesi 6 yıl artı uzmanlık ve yoğun bir iş hayatı diğeri ise 5 yıl artı 1 yıl zorunlu çalışmadan sonra eczane açıp daha rahat bir iş hayatı vaat ediyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 11 Temmuz 2022; 14:2:2 > |
|
|
-Sadece ilk cümleyi okudum- 500k civarı değildir geçen yıl bakdığımda bile 1milyonlara çıkmıştı şu an çok daha fazladır ama konu sahibinin sermayesinin olduğu ve babasının da esnag olduğunu göz önünr alırsak geçişi daha mantıklı geldi. |
|
Kayserili olduğunu yazmana gerek yoktu zaten bu kafada biri ancak kayserili olur |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 11 Temmuz 2022; 23:34:28 > |
|