Şimdi Ara

tıptan mühendisliğe geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben tıp dönem 1 öğrencisiyim. Bilgisayar istediğim halde tercih döneminde bir şekilde tıpa yönlendirildim. Bu sene online olduğu için pek fazla fark edemedim zorluklarını falan fakat şimdi dönüp baktığımda dersleri çok da keyif almayarak dinlemiş olduğumu fark ettim 1 sene boyunca. Ayrıca hastanelerden de hiç haz etmiyorum. Dolayısıyla bölüm değiştirmeyi düşünüyorum ek madde-1 ile. Sıralamam 13k bilgisayar için bilgi üniversitesi, türk alman üniversitesi, izmir yüksek teknoloji üniversitesi yazılım için de izmir ekonomi üniversitesi oluyor. Etrafımda danışabileceğim kimse yok üniversiteleri çok araştırdım fakat hepsi için kötü yorumlarla karşılaştım. Bir sonuca varamadım maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdığın üniversitelerin ekstra birer artıları yok bildiğim kadarıyla. Kendi caban çok önemli olacak mühendislikte. 1 senen gitti tıpta ki bu hiçbir şey eğer gerçekten yapamayacağını düşünüyorsan yok yakınken yap

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam iyte geçersen kaliteli bir eğitim alacağını düşünüyorum ama orada da derslerin kolay olacağını söyleyemem benim okuduğum üniversite eskiden yüksek teknolojiydi ve okurken zorlanıyorum

• Ders programlarını karşılaştır bazı bölümlerde hardware ağır basabiliyor. Mezun olurken yönelebileceğin alanları araştır eğer kafanda belli bir alan olursa bölümlerde bu alan için açılan teknik seçmeli dersleri, sürdürülen araştırma projelerini karşılaştır. Referans açısından akademisyenlerin profilleri önemli bunları araştırabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mühendis olduktan sonra kendini çokça geliştirmen lazım dil v.s iş bulabilmek için piyasada çok mühendis var zor iş bulunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    deleted
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.