Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliğinden Hemşireliğe Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. bilgisayar mühendisliği bölümü 2.sınıfa geçtim. bilgisayarla uğraşmayı, program yazmayı vs. çok seviyorum. ancak yapay zekanın mevcut durumu ve sektörün daralması haberleri falan korkutuyor beni. sağlığı da çok sevdiğim için geç olmadan hemşireliğe geçme çanları çalıyor kafamda. siz ne dersiniz öneriniz nelerdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benim birader hemşire 13 yıldır, çok nöbet tutarsa 60 bin e yakın maaş alıyor. Bence bu devirde İstanbul'da yaşayana orta halli yeterli maaş. 20 bin ev kirası olsa 10 bin de oraya buraya. 30 kalsa borçsuz rahat yaşar, borcu varsa o bile zor :D

• MarcafielRossa kullanıcısına yanıt
    hocam karı koca hemşire olsa sırtınız yere gelmez zaten. mühendislikte sürekli çağda kalma sürekli kendini geliştirmek zorundasın. benim sağlığa da ilgim mevcut zaten.

• İyi bir üni de mühendis değilsen dilin iyi değilse hemşireliği yaparım diyorsan hiç durma hemşireliğe geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Atatürk'teyim hocam köklü ama ortalama bir üni. 80 k ile girdim. hemşireliği yapabileceğime inanıyorum. ne kadar zor bir meslek olduğunun farkındayım ancak hastane ortamını vs çok seviyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.