Şimdi Ara

Tır üç otomobili biçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amasya'da kırmızı ışıkta geçen tır 3 otomobili biçerken, kaza an kamera tarafından görüntülendi.

Bu tır şöförü cinayete teşebbüsten yargılanmalı ehliyetine süresiz el konulmalı,her gün insanlar ölüyor trafikte bu ülkede seçimler yaklaşırken bir siyasetçide demiyor trafik kazalarını önlemek için şu projemiz var diye inanılır gibi değil, bu ülkenin en büyük sorunlarından biri "TRAFİK KAZALARIDIR" ama herkes durumu kanıksamış.

http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/kirmizi-isikta-gecen-tir

alıntıdır:http://www.dha.com.tr/amasyada-tir-kazasi-son-dakika-haberi_161749.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 13 Mayıs 2011; 15:46:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rhetorical

Amasya'da kırmızı ışıkta geçen tır 3 otomobili biçerken, kaza an kamera tarafından görüntülendi.

Bu tır şöförü cinayete teşebbüsten yargılanmalı ehliyetine süresiz el konulmalı,her gün insanlar ölüyor trafikte bu ülkede seçimler yaklaşırken bir siyasetçide demiyor trafik kazalarını önlemek için şu projemiz var diye inanılır gibi değil, bu ülkenin en büyük sorunlarından biri "TRAFİK KAZALARIDIR" ama herkes durumu kanıksamış.

http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/kirmizi-isikta-gecen-tir

allahtan ilk baştaki araç mercedes tofaşların biri olsaydı durum çok daha kötü olurdu
    tır sürücüsüne yorum yapmıyorum bu kafayla giderse bi duvardan kazırlar zaten

• Başlık şöyle olsa daha iyiydi.

Kırmızı ışığı ihlal eden ölüm üç aracı teğet geçti.
  • Zamanında bir haber vardı, İngiltere'de kavşaklardaki hız ortalaması 30 ile 50km/h arasında değişiyormuş.

Türkiye'de ise 10-20km/h gibi.
    Kavşağa giren araçlar hemen orayı terk edemiyorlarmış, oysa ki kavşağa giren aracın orayı mümkün olduğunca kısa sürede boşaltması gerekir.

Bunu babama söylediğimde şöyle bir yorum yapmıştı;

"Oğlum, tek yönlü sokağa bile dönerken yavaşlıyorsun, karşıdan hayvanın biri tersten kaptırmış geliyor mudur diye, ışık sana yeşil yansa bile 'birazdan hangi onun bunun çocuğu geçecek' diye yine de temkinli geçiyorsun, tabi ki hız ortalaması düşük olur bizde"

Akıllanmadan tam gaz devam ediyor insanlar. Süper vallahi.
  • Ankara, Sıhhıye köprüsünün üzerinden Kurtuluş Parkına doğru gidiş yolu; gece saat 01.00 civarı, millet 80-100 deli gibi kaptırmış. Orta şeritte uygun hızda giderken yolun ortasında çöp poşeti-yarılmış lastik parçası gibi çokta net fikir vermeyen bir şey gördüm. Refüj aydınlatmalarında bir sorun vardı tahminimce, ortalık olması gerekenden daha karanlıktı. Yaklaştıkça iyice yavaşladım, bir kısım trafik hayvanatı arkamdan asıldı kornaya tabi. Gece 01.00 de nereye yetişildiği ayrı bir muamma ya neyse. Araçtan inip baktığımda orta yaşın üzerinde, aşırı alkol kokan ufak tefek yapılı bir adam. Muhtemelen birden fazla kez araba çarpmış , anatomisi değişmiş, çok detayına girmek istemiyorum. Trafiği durdurdum, 112 aradım vs.... Şimdi insan düşünüyor ne gerek var bu kadar aceleye ? Herkes bu kadar telaşla nereye yetişiyor ? A ve B noktası arası mesafeyi 10 dk da alsan ne olacak 15 dakikada alsan ne olacak ? Herkese kazasız belasız günler dilerim.

• Avrupai standartlar peşinde olan bir milletiz her şeye sertifika isteniyor artık emlakçı cartcı curtcu ne varsa ! bu işede sertifika verilsin egitimi verilsin....
    Kamyoncular cidden teröristlerin yapamadıgını yapıyor cogu zaman..

Kayseriden Mersine gidiyoruz otoban'da üç tane kamyon yan yana rampa tırmanıyor hızımız 120-130 belki daha fazla kamyonlar herhalde 30 km ile çıkıyordu rampayı..
    en soldakinin plakaya kadar girdik birden önümüze çıkınca...
  • direk yaş meşe ile muamele lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani diyecek söz yok...Bu türden insanlara en ağır cezanın uygulanması lazım.Altındaki tır, süratin bir tırın gidebileceği hızın on katı muhtemelen yeşilde geçeyim diye dahada abanmış..En ağır cezayı hakediyor..bu arada her ne kadar yeşilde yansa kavşaklarda geçmemek lazım hemen..bazen arkamdan korna falan çalıyorlarda hiç sallamıyorum hele yanımda araç hareket etti diye hayatta kaldırmam arabayı yolu görmeden..sonra böyle denyonun biri gelir biçer
  • Tır şoförünün hatası bariz ama bizim insanımızında çok hatası var yeşil yandı ama bir sağına soluna bak ayı çok misal video işte.Yurdum insanı ışıkları drag yarışı gibi görüyor yeşil yanar yanmaz kornaya basıyor sellektör yapıyor ... her zaman dikkatli olmak gerek yeşil yandı yol benim nasıl olsa dememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Boh yetiştirmeye mi gidiyormuş neymiş acelesi

Ben farkettim. Konteyner ağzına kadar dolu. Tabakhaneye gidiyordu tırcı.
  • boyle bır kavsakta tırın geldiği yönden sarıdan kırmızı yandıktan sonra en az 3 ,4 sanıye sonra falan dönenlere yeşil yanar (bildiğim kadarıyla)
    adam neymiş ya nekadar dikkatsizmiş ne kadar hızlıymış orda solda bekleyen araçları görmemiş kavşağı geliyor insan ayağını az bişey gazdan çeker kimse olmasa bile anlayamadım gitti nasıl bir kaza
    kendi fikrim (böyle şöförlerin ehliyetine el konsun )
  • Türkiye trafiğinden nefret ediyorum artık. O kadar kural hatası varki.. Karşılığında hiçbirşey yok ama...
    Bugün istanbul bursa arası yol yaptım. 3 kere ciddi; defalarca basit kazadan kurtardım kendimi...

Sırf yolda çalışma var diye kayulan 50 km hız limiti tabelasına uyduğum için; o tabelayı ...kine bile takmayan ve en az 110-120 ile gelen bir tır (tır derken uzun yol tırı değildi. Şu katil damperliler varya olnlardan) tarafından biçiliyordum. kendimi bankete atıp zor kurtardım.

Yolda makas atıp ilerleyen bir pikap 110 la giderken üzerime kırdı. Dokunsa ne olacağı belli değil. zor durdum kurtardım. Kovaladım o şerefsizi ama kaçtı... Arabada çocuklarım olsaydı ne olacaktı ? kaza yapsaydım ?

Kazaya sebebiyet veren her sürücü en ağır bir şekilde cezalandırılmalı ... Ölüm söz konusu ise direk cinayetten yargılanarak müebbet yemeli. Başka türlü düzelmez bu iş..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.