merhaba ben tıraştan sonra birşey sürmüyorum yüzüme tıraştan sonra yüzümde herhangi bir yanma kızarıklıkta yok yani ne tıraş olurken ne de tıraştan sonra bir şikayetim yok çok şükür ama genede tıraş sonrası birşey sürmelimiyim ha birde eher tıraş sonrası yüzümde yanma kızarıklık olsaydı kullanmam şartmıydı o zaman gereklimiydi yoksa gene birşey sürmesemde olurmuyudu cevaplarınızı bekliyorum :)
Bende traş sonrası herhangi bir ürün kullanmıyorum.Neden kullanıldığını da bilmiyorum.Aydınlatırsanız seviniriz.
traş sonrasında cildin kurumaması için kullanılır.
bununla ilgili bir forum var dostum. ineceleyebilirsin..
Kızarık ve yanmalara karşı prednol adlı kremi kullanıyorum eczaneden aldım
quote:
Orijinalden alıntı: lervolerto
her traştan sonra sürüyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz çünkü o krem kortizon içerir, ekzema gibi hastalıklarda kısa süreli kullanımlar için uygundur ve traş sonrası nemlendirici gibi kullanılması ileride sorunlara yol açar
her traştan sonra sürüyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz çünkü o krem kortizon içerir, ekzema gibi hastalıklarda kısa süreli kullanımlar için uygundur ve traş sonrası nemlendirici gibi kullanılması ileride sorunlara yol açar
teşekkür ederim, her traştan sonra kullanmiyordum ama artik daha dikkatli olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme