Şimdi Ara

TIRLAR HAKKINDA BÜTÜN SORULARINIZI YANITLAYABİLİRİM -2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
10
Favori
177.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane_dadas E kullanıcısına yanıt
    as hocam ben bu işleri tam bilmiyorum ama birine kulak misafiri olmuştum oda 430 luk reno alcakmış yalan olmasın banka fiyatın %80 ine kredi vercek demişti tam hatırlıyorsam......
  • Tsk başkan benimde aklım da öyle bir rakam vardı 6 yaşına kadar araçlara kredi veriliyormuş birde modele göre yüzde azalıyormuş bu bilgiler bankadan aldım sağolun

• Öncelikle herkese merhabalar..

Sormak istediğim bir kaç soru var.. Tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..

Scania - Vabis kullanıcıları aranızda vardır diye diye düşünüyorum..

124 L serisi 420-470 hp araçları nasıldır ? 2003-2005 arası ?

R420 yeni kasa 2005-2008 arası L serisi ile 2. el fiyatları hemen hemen fiyatları kafa kafaya..
    R mi yoksa eski kasa L serisi mi almak daha iyi olur ?

Ayrıca G sersi ile R serisi arasında ne fark vardır ?

2. el ilanlarda
    R MOTOR G KABİN
    R KABİN G MOTOR
    R MOTOR R KABİN gibi seçenekler yazmışlar bu nedir ?

Ayrıca TEK GİRİŞ TEK ÇIKIŞ ve DÖRT ÇIKIŞLI vs yazıyor.. Bu giriş çıkışlar tam olarak nedir ?

Scania'ların bakım aralığı nedir ? Yağ olarak ne kullanmak gerekir ? Bakım masrafları ve km aralıkları nelerdir ?
    124 L ile R ve G serisi arasında en az yakıt tüketen hangisidir ?

26 ton basar tonaj ile 100 km'de ortalama yakıt ne kadardır ?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

• Karinca vites nedir?

• gençüye kullanıcısına yanıt
    genelde ağır taşıtlar ve arazi araçlarında sunulan, debriyaj pedalına basmaksızın motoru stop ettirmeden süper yavaş ilerlemeye olanak sağlayan vites.
  • Esmer33 kullanıcısına yanıt
    Neden super yavas ilerleriz

• Ayrıca maksimum tork sağlar araç çıkamayacağı rampayi bu sayede yol gider fazla tonlarla

fabrikalarda veya düzgün olmayan bir yere aracı yanaştırırken çok faydalı oluyor. yoksa ufak veya büyük çaplı kazalar kaçınılmaz.
  • Ugrasss U kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlısı olsun senin hakkında bir bu işe yeni başlıyosan hiç bulaşma derim 10 senedir şehir içi dampercilik yapıyoruz bu iş su anda en ölü zamanlarını yaşıyo

öyle dışarıdan baktıgın gibi degil piyasada amele yeymiyesine araba çalıştıranlar çok adamlar piyasayı 10 numara yaga göre ayarlamışlar bu işin hırsızıda çok bikere

çalıştıgın iş nakit para olmalı aga torunu deyilsen işi yürütemessin çekle mekle olmaz çekle çalışırsa cebinde para olması lazım kdv sigorta muayene bandrol muhasebe

ücreti cebinde hazır olacakki çevirebilesin bikere borçlu hiç girme eger nakit çalışmassan piyasa çakalları çok paranı iç ederler bu işe araç tavsiyem sana 1840 mersedes

rötardarlı olsun balata çaktırmassın

yeter parçası bol servisi her yerde sonuçta yıldız satarkenreşat altını euro ya göre fiyatları belirlenir eger bütçene uyarsa sıfır al 2.elde galeriden alma tanıdıktan bildigin

arabayı alman lazım şanzıman defransiyel

motor durumu hakkında bilgi sahibi olman gerekir 2.elde dampere girmemiş araç alman lazım km 100 150 bin olsun örnegin araba 2015 model km 100 ve 150 bin olmasın

çünkü o araç yaşına göre çok kullanılmıştır atıyorum model 2005 olsun arabada orjinal 100 150 bin km bu örnegim model pek önemli degil önemli olan arabanın

yorulmaması bütçen ona yetmesse bmc 1144 klimalı rötardarlı al konforsuzdur ama fiyat olarak ucuzdur boşu biraz agırdır alacagın aracın

boşuda önemli ne kadar hafif okadar yük bilgine bide araç bakmaya giderken mutlaka işten anlayan tanıdık biriyle git sana tavsiyem bide bu işte artık sanıldıgı kadar para

yokk maksadım seni işten caydırmak değil sana tavsiyem 10 defa düşün bikere yap not arabayı alırken kazanırsın yani masrafsız araba kazandırır bilgine olsun sonuçta bu iş sermaye bilgi payasası olanların işi

karınca vitesi c dir yani 1 len çıkamadıgın yeri c ylen çıkarsın sen agır vitestir hino sürenler iyi bilir
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    bikere okadar tonaj kazandırmaz yer baatksa mersedes kırkayak çiftçeker gider
  • BMC resmi internet sitesi faaliyete geçmiş ilgilenenlerin bilgisine

BURDAN ;http://www.bmc.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 16 Şubat 2015; 22:19:21 >
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak bilenlere tam tonajda yakıt tüketimi düşük sağlam tır önerinizi öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cargo
    Bmc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 2 Mart 2015; 23:11:41 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bir tır kaç km de lastik değişir kac binde bir periyodik bakima girer cevaplariniz için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çekici (tır) alarak yurt içi ve uluslararası taşımacılık yapmayı planlıyorum. belgelerımı hazırlıyorum ancak sızlerden fıkır almak ıstıyorum...

Aracımı calıstıracak lojıstık fırmaları varmı sıtede ?

baslangıcta tentelı dorse ıle tek çekici(tır) ve 10 teker kamyon ile ıse baslayacagım yeterlı olurmu ?

Lojıstık fırmalarına baglı olarakmı calısmalı yoksa bı ofıs acıp musterımı toplamalıyım ?

Ilk aracımı 2012-2013 model en fazla 200 bın kılometredekı Ford yada bmc gıbı kötu ama ucuz marka mı almalıyım yoksa, 2004-2005 model 500 bın kılometreyı aşmış mercedes - daf gıbı pahalı aracmı alayım...
  • atom239 A kullanıcısına yanıt
    iyi günler hocam.

200 araçlık M.Benz çekici filomuz var.

maliyetleri düşürmek amaçlı adblue kapatmayı düşünüyoruz.. uzun vadede bize bir sorun yaratır mı ?
    yarartırsa ne gibi sorun yaratır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOGACCANKIR

iyi günler hocam.

200 araçlık M.Benz çekici filomuz var.

maliyetleri düşürmek amaçlı adblue kapatmayı düşünüyoruz.. uzun vadede bize bir sorun yaratır mı ?
    yarartırsa ne gibi sorun yaratır?

M.benz diyince markasi cok belli oluyor demi AXOR MU ACTROS MU yoksa yenimi kasami ne dedigin belli degil
  • Arkadaşlar merhaba, Hafriyatçılık sektöru hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi yardımı isteyecektim. Kendi şirketi olan, sezonluk bir işim var ama 12 ay sürekliliği olan bi sektöre geçmek istiyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım bu işe başlamak üzere anlattıklarıyla bu konuya dikkatimi çekti.

Bu arkadaşım geçen hafta 3 adet Cargo 1830 aldı, önümüzdeki hafta işe başlayacak. Araç başı Çekici + HardoxDorse + Bakım =100.000 TL civarında maliyet çıkardı. İşin detaylarını aşağıda yazacagım. Benim aklımda BMC Pro 1142 ler var. Sizce ne derece mantıklı. ???

İş 30km dolu + 30km boş şekinde,
    Ton başı 4TL, (KDV konusunu bilmiyorum dahilmi hariç mi),
    24 saat çalışan bi şantiyede,
    2 şöför olacak şekilde, 1700+sigorta şöför maaşı,
    Ödemeler 30 günde 1 hesap kesimi ve 30 günlük çek şeklinde,
    Devlete iş yapan yüklenici firma altında
    12 ay kontrat

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.