Şimdi Ara

Titan hakkinda yorumum. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

testlerde vs. gtx690'nın titan'dan önde olduğu her anlamda belli oluyor..tek gpu yada tek çekirdek muhabbetini pek anlamlı bulamadım ben..

Hocam SLI veya CF in her zaaman problem yaratabilecegi veya microstuttering olayina karistigini AMD ve Nvidia bile kabul ediyor.

Zaten FPS disi yapilan tum testlerde tek islemcili kartlarin daha stabil bir oyun keyfi verdigi gozlenmekte.

Olay sadece FPS degil.

Edit ;

SLI veya CF in guzelligi mesela bir 680iniz olsun. 1 sene sonra fiyatlar dusunce 2. 680i alabilir ve kullanabilirsiniz.
    Veya bazen mecburiyetten SLI yapilir veya CF. Cok yuksek cozunurluk gibi.
    Ama her zaman en guzel oyun zevkini sunan tek cekirdekli ekran kartlaridir. Tek cekirdek cok daha stabildir cift cekirdege oranla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 5 Nisan 2013; 15:51:11 >
  • valla kafam karıştı :) stabil vs fps savaşları çıkmasın sonrada :) mars III'de bir çıksın bakalım son hamleyi ssd ve ekran kartına yapacağım..diğer yorumlarıda okudum bazıları yine pc muhabbetine ıvır zıvır muhabbeti yapmışlar sitenin genel anlamıyla yaş ortalamasını çözdüm 18 ve altı fazla bişey beklememek lazım kimle sondaj muhabbetine girsem aa bi bakıyorum ya 97'li ya 95'li onun için fazla tartışmaya gerek yok..her satışın bir hobi yada bir ayrı segmentte alıcısı var..kimi bir rolex,franck muller,cartier saate 10.000$ verir,kimi bir dupont çakmapa 1.000$ verir,kimi bir tesbihe 5.000tl verir bu böyle gider insanların satışta olan piyasada ki ürünlere ağırlığı ve merakı söz konusudur bu bağlamda'da isteyen istediği rakamı istediği ürüne bağlayabilir artık şu junior'larda milletin parasının kahyalığını yapmayı bırakırsa iyi olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

valla kafam karıştı :) stabil vs fps savaşları çıkmasın sonrada :) mars III'de bir çıksın bakalım son hamleyi ssd ve ekran kartına yapacağım..diğer yorumlarıda okudum bazıları yine pc muhabbetine ıvır zıvır muhabbeti yapmışlar sitenin genel anlamıyla yaş ortalamasını çözdüm 18 ve altı fazla bişey beklememek lazım kimle sondaj muhabbetine girsem aa bi bakıyorum ya 97'li ya 95'li onun için fazla tartışmaya gerek yok..her satışın bir hobi yada bir ayrı segmentte alıcısı var..kimi bir rolex,franck muller,cartier saate 10.000$ verir,kimi bir dupont çakmapa 1.000$ verir,kimi bir tesbihe 5.000tl verir bu böyle gider insanların satışta olan piyasada ki ürünlere ağırlığı ve merakı söz konusudur bu bağlamda'da isteyen istediği rakamı istediği ürüne bağlayabilir artık şu junior'larda milletin parasının kahyalığını yapmayı bırakırsa iyi olacak..

Aynen oyle.

Mesela ben Titan aldim, ama tabi keske daha ucuz olsa. Ozellikle Turkiyede 690dan daha pahali olmasi sacma. Ayni fiyata satilmasi lazim cunku yurt disinda ayni fiyat. Ayni vergi ve gumrugu oduyosun. Neyse Allahtan 30% vatan Indirimine denk geldi ;)

Bu zevk isi. Benim tanidiklarim var adamda 560 ti var benden daha mutlu mesela. Cok daha fazla seviyo kartini. Ne guzel iste.

Fakat bundan sonra yapilacak benchmarklarda, siteler sirf FPS degerine yer vermemeyi kararlastirdilar. FPS degeri gercekten isin bir kismini soyluyorum. Tamam o kadar FPS veriyosun, ama nasil veriyosun? Atlamalar mi oluyo? stabil bi oyun zevki var mi? dalgalanma oluyor mu? microstuttering oluyor mu gibi. butun bu testlerde su an en stabil kart Titan diyebilirim.

690 da mesela teorik olarak 680 SLI olmasina ragmen, tek bir kart ustunde SLI olayini kendi yaptigindan, 680 SLI gibi bir sisteme nazaran daha stabil. Fakat gercekten en iyi sistem her zaman tek cekirdektir.

Su an 2-3 monitoru beslemek icin TITAN SLI yapan insanlar var. Ozellikle yurt disinda. Toplam 2000 dolar. Bu adamlara sen desen. Ayni performansi vericek tek cekirdekli kart cikardim. Fiyati 3000 dolar. Hemen alirlar arkalarina bakmazlar mesela.

Fakat Turkiye standardlarini ve gelirini dusunursek Titan cok pahali bir kart ve bir cok kisinin uzak durmasi lazim. Gercekten meraklisina ozel bir kart.

Ha bu teknoloji. Seneye bir kart cikar 600 dolar olur Titani sollar, e yapacak bisey yok.

:)

• malesef teknoloji yerinde durmuyor ama güncel son level kartlar prof. kullanıcıları uzun bir dönem sorunsuz ve zevkli bir şekilde götürebilir..bu arada monitörlerden yamakasi 120hz Q270 2B Extreme almaya karar kıldım malesef 2600x1140 görüntüde overlock şeklinde bile olsa 120hz desteği bir tek yamakasi veriyor baya araştırdım overlord,crossover vs onlarında keza çok güzel monitörleri var fakat yok yani 120hz çıkabilen..max.50-60hz işin açıkcası oyun içinde bir titan alıp 50-60hz bi monitör'de biraz kasabilir..bu arada benimde uzun bir zamandır aklımda vardı y.dışında çoklu monitörlerin iskeletleri var yani bir nevi tutaç dediğimiz 3 monitör'ü bir birine bağlayan gibi ayarlanabilir vs vs monitörünüz ölçülerine göre yapıyorlar multi monitör muhabbetinde yamakasi nasıl gider? bana pek sıcak gelmedi onun yerine asus VG248QE monitör çok ideal hem 3d desteği hem 1ms tepki süresi ve 144hz ile bu asus serisinden multi monitör ve quad titan yaptığımız zaman fatal1ty,headshot kıvamı olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo SS -- 5 Nisan 2013; 16:09:58 >

• Teknolojinin hakkaten sonu yok gelişim sürmekte. Haberini vermiştim mutlaka görmüşsünüzdür. Titan LE

680 den 670 olduğu gibi titan nında yavru titanı geliyor Titan LE. Performansı ağabeyi Titan a yakın olcaktır diye tahmin ediyorum 680 - 670 arasındaki fark gibi. 5GB vram ve 320bit şimdiki teknik bilgi bu kadar. Fiyatıda Titana kıyasla 800 $ dan küçük yada = olursa baya bir satış yapacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 5 Nisan 2013; 16:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Teknolojinin hakkaten sonu yok gelişim sürmekte. Haberini vermiştim mutlaka görmüşsünüzdür. Titan LE

680 den 670 olduğu gibi titan nında yavru titanı geliyor Titan LE. Performansı ağabeyi Titan a yakın olcaktır diye tahmin ediyorum 680 - 670 arasındaki fark gibi. 5GB vram ve 320bit şimdiki teknik bilgi bu kadar. Fiyatıda Titana kıyasla 800 $ dan küçük yada = olursa baya bir satış yapacaktır

Aynen oyle. Mesela o zaman Titan LE daha mantikli bir secim olacak fiyat/performans dusunur isen, ama yine performans dusunen adam (sirf performans) Titan alicaktir.

670 ve 680 arasinda cok minimal bir fark vardi, ama o fark bir cok insan icin 100 dogara degerdi mesela. Titan v Titan LE de boyle olucak.

Gerci bizim forum malesef 670 alsan bile hakarete maruz kaldigin bir forum oldu artik neden 7950 almadin kerizmisin diye. Eminim simdi Titana atip tutan bir kac kiside Titan LE alip yine Titana laf eder.

gecen gun BF3 oynadim en son 1189 mhz hiz ile, hayatimda oynadigim en kaymak BF3 deneyimiydi. Tek bir sorun bile olmazan. 120hzi genelde buldum. 90in altina dusmedim catisma sahnelerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Aynen oyle. Mesela o zaman Titan LE daha mantikli bir secim olacak fiyat/performans dusunur isen, ama yine performans dusunen adam (sirf performans) Titan alicaktir.

670 ve 680 arasinda cok minimal bir fark vardi, ama o fark bir cok insan icin 100 dogara degerdi mesela. Titan v Titan LE de boyle olucak.

Gerci bizim forum malesef 670 alsan bile hakarete maruz kaldigin bir forum oldu artik neden 7950 almadin kerizmisin diye. Eminim simdi Titana atip tutan bir kac kiside Titan LE alip yine Titana laf eder.

700$ civarı olursa yavru Titan benide cezbeder SLI yaparım yine. 670 den yukarıya para vermezdim ben o kadar aradaki fark için. hele hele sırf bench kasmak için. Lakin GTX 690 uygun fiyattan yakalayınca kasamı onurlandırmadan edemedim.

quote:

gecen gun BF3 oynadim en son 1189 mhz hiz ile, hayatimda oynadigim en kaymak BF3 deneyimiydi. Tek bir sorun bile olmazan. 120hzi genelde buldum. 90in altina dusmedim catisma sahnelerinde.

Titan yapmışsın o kadar FPS/Akıcılık şu oyunda olsun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 5 Nisan 2013; 16:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

700$ civarı olursa yavru Titan benide cezbeder SLI yaparım yine. 670 den yukarıya para vermezdim ben o kadar aradaki fark için. hele hele sırf bench kasmak için. Lakin GTX 690 uygun fiyattan yakalayınca kasamı onurlandırmadan edemedim.

quote:

Titan yapmışsın o kadar FPS/Akıcılık şu oyunda olsun artık

700 den pahali olacak deniyor ama tabi keske 700 dolar olsa. Cok guzel bir boslugu daha doldurmus olur o kategoride.

690 gene muhtesem kart azizim. Ben 690 i her zaman taktir ederim.

Benim de eskiden 590im vardi. daha sojrna 670 e gectim. 670 guc tuketimi olsun, sessizlik olsun cok iyiydi tabi ve 590 a yakin performans ve tek cekirdekti. Her anlamda herkese 670 tavsiye ederim mesela su an 590 yerine, ama 590imi daha cok sevmistim

• yamakası,VG248QE,multi monitör
  • bu arada,YAMAKASI Catleap Q270 2B Extreme OC 120Hz monitör siparişi verilmiştir arkadaşlar nisan sonunda budapeşte'den arkadaşım kendi hususi aracıyla geliyor 1.480$ gönderdim takriben 2.660tl yapıyor western ile gönderdim 78$ yani 150 lirada gönderim ücreti aldı monitör bana 2.800 gibi bir rakama geldi..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.