Şimdi Ara

Titanfall 1 (VPK TOOL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tifanfall serisine başlayacağım. Apex Legens'da Titanfall evreninde geçtiğinden merak ettim bu seriyi. Titanfall 2'nin türkçe yaması bulunmakta ama birinci oyunun ki yok. Bu oyunda Ana hikayeyi de multiplayer olarak başkalarıyla oynuyoruz. 18 tane bölüm var çokta uzun bir oyun değil hikaye açısından. İngilizcem yetersiz kaldığı için buraya çevirmek isteyen varsa diye dosyalarını açma aracının linkini vereceğim (Titanfall vpk tool).
    http://www.mediafire.com/file/p9qyqlsuj93qyc4/Titanfall_VPKTool3.3_Portable.zip/file

Dil dosyalarına ulaşmak için: Programı yönetici olarak açıp:

origin games\titanfall\vpk klasöründen englishclient_mp_common.bsp.pak000_dir.vpk dosyasını açıyoruz. Daha sonra Program sekmelerinden Extract All diyip yeni oluşturduğumuz bir klasöre çıkarıyoruz dosyaları. Çıkarttığımız dosyalardaki resource klasörünün içindeki r1_english dosyası bizim menümüzün vesaire textlerinin bulunduğu dosya. Diyalog dosyaları ise sanırım scripts\vscripts içindeki .nut dosyaları. (bunlar notepadle falan açılıyor ve içindede diyaloglar mevcut).

Bütün düzenlemeleri yapıp repack etmek istediğimizde ise:
    )öncelikle çıkarttığımız doslardan extracted_logs klasörünü siliyoruz. (bu klasör program tarafından dosyalar çıkartılırken ekleniyor o yüzden)
    )ikinci olarak scripts\vscripts\weapons klasörüne gidip mp_projectile_frag_grenade dosyasını notepadle açıp şu kodu yapıştırıp kaydediyoruz:
    function OnProjectileCollision( collisionParams )

{

}

Son olarak programdan repack vpk sekmesine tıklayıp çıkarttığımız dosyaları hangi klasöre kaydettiysek onu seçip, vpk'nında nereye kaydedileceğini belirliyoruz. Ve başka hiçbir ayarı ellemeden Build VPK diyoruz.

Bize iki tane dosya çıkarıyor: Bu dosyalardan adı "dir" ile biten küçük dosyanın adını englishclient_mp_common.bsp.pak000_dir
    Diğer büyük dosyanın adını ise Client_mp_common.bsp.pak000_000 yapıp origin games\titanfall\vpk klasörüne atıyoruz.

İşlem bu kadar. Ben şahsen r1_english dosyasından menünün birazını türkçeleştirip bu işlemleri yaptığımda oyunda menünün türkçe olduğunu gördüm alt kısımda bunun fotosunu vereceğim(Türkçe harfleri destekliyor mu diye denedim fotoda da gözüküyor). ama diyalogları denemedim maalesef.

Bu linkte de nasıl yapılacağından bahsedilmiş:Titanfall 1 (VPK TOOL)Titanfall 1 (VPK TOOL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangacanga1 -- 29 Mayıs 2020; 2:57:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Titanfall 1 (VPK TOOL)

Titanfall 1, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2014 yılında Microsoft Windows, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Titanfall 1, hızlı tempolu aksiyonu ve oyuncuların dev robotlar olan Titanları kontrol etmelerini sağlayan benzersiz oynanışıyla tanınır. Oyun, çok oyunculu modların yanı sıra bir tek oyunculu kampanya içerir.

VPK TOOL, Titanfall 1 için kullanılan bir araçtır. VPK, Valve Paket Dosyası anlamına gelir ve oyunun dosyalarını düzenlemek için kullanılır. VPK TOOL, oyunun dosyalarını açmanıza, değiştirmenize ve yeniden paketlemenize olanak tanır.

VPK TOOL, oyun modlarını değiştirmek, silah özelliklerini ayarlama ve yeni haritalar oluşturmak gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Ayrıca oyunun hatalarını ayıklamak ve sorunlarını gidermek için de kullanılabilir.

VPK TOOL, Titanfall 1 topluluğunda, oyunu özelleştirmek ve geliştirmek isteyen mod geliştiricileri arasında popüler bir araçtır. Araç, oyunun oynanışını değiştirmenize ve kendi benzersiz deneyimlerinizi yaratmanıza olanak tanır.

Titanfall 1 için VPK TOOL'u kullanmak istiyorsanız, aracın en son sürümünü resmi web sitesinden indirmeniz gerekir. Araç, Windows, Mac ve Linux işletim sistemlerinde çalışır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum bu oyunun hikayesi yok. Aynı Rainbow Six: Siege gibi harita üzerinde kapışıyorsun o kadar diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var kankam hikayesi. Burdan bakabilirsin:
    Snoork Gamingyoutube
    Titanfall Gameplay Walkthrough Part 1 Campaign No Commentary
    https://www.youtube.com/watch?v=jMnUo6WRndY&list=PLD46F1k38wkaDbUuIQ4vLpi_iWDYNjLiV&index=1

• Umarım çevrilir.
  • Bu oyunun hikayesi var demişsiniz ama yok.

Oyunun hikayesi 2.oyun ile başlıyor. Siz hiç uğraşmayın 2’ye başlayın. Bu arada hikayesi çok güzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayesi çöp zaten. Bunu boşa çevirmekle vakit kaybetmeyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyormuşum, hikaye modu Gerçekten yokmuş. Küçük bir Google yardımı ile şu bilgilere erişebiliyorsunuz.
    Titanfall campaign mode: A story without a hero. ... The campaign mode for Titanfall consists of nine missions, which you can choose to play either as IMC or Militia. You'll want to play both eventually, because completing each of them unlocks Titans that you'll be able to use when you play in the regular online battles.
    Vikipedi'de ise şunlar yazıyor.
    Titanfall, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen, Electronic Arts tarafından ise yayımcılığı yapılan, birinci şahıs nişancı türü, çevrimiçi, çok oyunculu video oyunudur.
    Kısacası MP deneyimini Single olarak botlar ile oynuyorsunuz. 9 Bölümden oluşan Campaign kısmında çevirmeye değecek tek bir cümle bile yok. Bu Single Campaign haritalarını başarıyla tamamladıktan sonra ise Stryder diye bir şey açılıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.