Şimdi Ara

TITANFALL hala oynanıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Titanfall hala oynanıyor mu? 40 liraya inmiş hala oynanıyorsa oyuncusu varsa almak istiyorum.

• Dostum 2 günlük deneme hakkin var indir bak ben 1 yada 2 ay once yalan olmasin girdim 600 oyuncu falan vardi oyun baya guzelde benim sistem dandik ondan almadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 günlük denemeyi kullanmıştım beğendim. Aldım 40 liraya CD ile. Zaten bedava DLC leri var onları indirince daha iyi maplari oluyor. İndirmezsen campaing moda girebiliyorsun sadece. DLC bedava olması büyük bir avantaj. Oynayanı çok fazla denemez ama yine de fazla. 12-16 arası Avrupa bölgesinde çok oyuncu olmaya biliyor. Eğer server bulamazsan oyuna giriş kısmında sağ altta bölge var ondan Amerika'yı veya diğer bölgeleri seç(Amerika'da ping daha az). Şuan hemen baktım dünyada 470 online var. Saat 5'e doğru 900'e yakın online oluyor. Gece hiç denemedim. Ama Call of Duty AW ye 100 lira vermektense(en az) bu oyunu alıp 60 tl kazanç sağlıyorsun. 60 tl ile gamepad, başka bir oyun vs. alınabilir. BF H zaten 200 TL kutulu. Kutusuz zaten alamam 1 hafta da ancak iner bu akk derdi ile.

Ben hem COD hem BF H multiplayer denedim geçen kış. BF H betasında COD AW deneme sürümüydü Steam'de. Ve BF H grafikte çok önde bu bir gerçek. Ama BF 3'üm zaten var, ve çok benzer bu iki oyun. Ama artı olarak araba modu vardı ve grafikleri iyiydi. Eğlenmedim dersem yalan olur. Ama BF 3 zaten var bende boşuna paraya dlc gibi oyun almak istemedim. COD zaten Titanfall a benziyor. COD'de grafikleri çok az daha iyi Titanfall'a göre ve aynı Titianfall'daki gibi uzun zıplama vs. var. Ama savaşı bana daha zor geldi. Titanfall'da duvardan koşmak var ve Titanlarımızla çok çok eğlenceli. Ben COD'den daha fazla zevk aldım Titanfall'da. Oyunun amacı zaten belli, mp. Singleplayer bölümü yok. Gerçekten çok zevk alıyorum oynarken. Ama eğer BF 3'üm olmasa muhtemelen BF H alırdım. Titanfall'ın tek eksiği grafikler ve daha az silah olması. Grafiklerde bana göre yetersiz. Ama daha iyisini yapmaları zor. Aynı COD Ghost vs. gibi. Tabii ki bu yüzden daha az sistem gereksinimleri istiyor. Ben imzamdaki laptopla ultra da msaa 2x rahat oynadım. Alınabilecek en iyi ve ucuz oyunlardan. BF gibi seri olmadığı için o kadar da önem gösterilmiyor EA tarafından. Ama Eğer BF veya klasik savaşlardan sıkılmışsanız kesinlikle öneriyorum. Titanfall da yumruk atmak sonra orman mapında ağaca tırmanmak, Titanların kafasına zıplayıp devresini kesmek veya ateş etmek, görünmezlik, akıllı tabanca vs. çok güzel yenilikler var. COD gibi kuru bir mp de değil. Eğer yenilirsek aracımıza binip kaçmaya çalışıyoruz vs. Ve oyun başlarken kısa bir intro geçiyor. Yarı hikaye modu denebilir.

Seneye ne olacak bilmiyorum ama sabah akşam online oluyor oyunda. 1-2 sene idare eder gibi. Bir de arada bedava vs. yapsa origin 1 sene daha artıtrır ömrü. BF kadar online beklemek zaten saçma olur. Ama oyuna hiç ön yargılı olmayın. Başta hiç özelleştirme yok gibi gelebilir ama 10. levelde titanları özelleştirme açılıyor bundan önce burn card ve asker özelleştirme filan açılıyor. Tek eksiği grafik. Eşyalara yakınlaşınca anlıyorsunuz onu da.

• Bir online shooter oyununa göre kıyas yaparsak Titanfall ın ömrü niye bu kadar kısa oldu? 20 yıl olmuş hala cs, half life 1 ve quake 3 online oynanıyor oyuncu bulunuyor Titanfall ise 2014 de çıktı 1 sene sonra popülerlik bitmemesi hatta zirve olması gerekti bence. 2. oyun çıkacak denmesi belki de oyuncuları çabuk soğuttu.
  • Bence almayın hocam, oyuncu sayısı çok değil ve oyun oldukça kısa ömürlü kısır bir oyun 50 tane DLC'si var bir de aklınızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

Bir online shooter oyununa göre kıyas yaparsak Titanfall ın ömrü niye bu kadar kısa oldu? 20 yıl olmuş hala cs, half life 1 ve quake 3 online oynanıyor oyuncu bulunuyor Titanfall ise 2014 de çıktı 1 sene sonra popülerlik bitmemesi hatta zirve olması gerekti bence. 2. oyun çıkacak denmesi belki de oyuncuları çabuk soğuttu.

Bence nedenler
    1 oyunda oyuncudan çok bot var bu cok sacma ve bot vurmaktan normal oyuncu denk gelmiyor
    2 yeterli miktarda silah cesitliligi yok
    3 playstationa cikmadi yani 120milyonluk bir pazar es gecildi
    4 oyunun level atlama sistemi call of duty benzeri oyunlar kadar motive edici değil
    5 oyundaki botlar ve asiri buyuk haritaya ragmen az gercek oyuncu sayisi yuzunden hep ayni seyleri yapiyormussun tadi var

Ama bana sorarsaniz bu bir denemeydi titanfall 2 çok sağlam olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyuncu milletini anlamak mümkün değil. böyle müthiş bir oyun nasıl bu kadar az oynanıyor aklım almıyor. ulan 5$ dan satıldı bu oyun, millet hala 100 tl ye cod alıyor. 150-200 liraya bf çöpüne veriyor para veriyor. aynı şey medal of honor için de geçerli. moh2010 singleplayer şahaneydi. multisinin ne eksiği var cod den bf dan sorarım size? ama millet yüzüne bakmadı. keza moh warfigter içinde aynı durum geçerli. gerçi oynamadım ama. o da fena bir oyun değil. satın alacaktım oyuncu yok diye almadım.

millet anca gitsin cs go da kutu açsın. antik kuntik bıçak düşürmeye çalışsın. alengirli, fırfırlı, saçma sapan silahlara milyorlarca lira versin... ayyy fenalık bastı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun ön yargılardan oynanmıyor sanırım bende aldım 1 hafta oynadım ama bıraktım.

işin aslı oyun çok iyi lakin tek başıma devam edemedim arkadaşlarımla oynamaya alışmışım. tek başına hiç bir oyunu oynamıyorum aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.