Şimdi Ara

TİTANİUM ARMOR ve DUSK İTEMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazilarimizin bildiği bazilarimizin kullandiği bazilarimizinsa haberi bile olmayan itemler var dusk shiel dusk weapon ve dusk staflar ve en efsanevi olani titanium armor bazi serverlerde s basi serverlerde a b c ve d grade sizce bu armorlar ne halta yarar kullanmis olanlarin bildiği gibi bu itemlerin değisik ve egzantirik ozellikleri var misal tum shield ler arasinda defans rateye etki eden tek shield dusk sheild olmak la birlikte titanium armor kullanmis olaniniz var ise bu item en kral s grade armorda nerdeyse 2 misli daha yüksek deafns vermekte sizce bu tip itemler hakkinda farkli bilgisi olan arkadaslar var ise ve bu itemlerin dropu olan serverler biliyosasniz lutfen buraya ileti verin ....:) ben simdiye kadar yalniz ca iki serverda rastladim
    1:)extreme kastien giant gavede düsüyodda fakat anamizi ağliyodu 6xhp bonuslu yaratiklardi cunku ha bide donate ile veriliyodu
    2:)didi server lilith ve anakinden düsüyodu....

hakkinda bigisi olan varsa yazi versin....

• keşke olsa da alsam titanium seti giydir paladine bak bakayım def e
  • Bİr zamanlar ericada liderimiz kale savasinda dayanmak icin butun classlari denemisti Warlord'ta en cok def oluyordu
    Tit seti en fazka 5 kez giymisligim vardir
    İlk giydigim zaman Galibaa l2extremede Lordtekno arkadasimdan ver deniyim 5dk demistim o zaman giymistim
    Gerisi c5 serverlarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Şubat 2007; 13:31:15 >
  • BEN LINEAGE 2 ULTIMATE SERVERINDAYIM VE ELIMDE DUSK SHIELD VAR

AMA TIT ROBE GIYDIM VE DUSK SWORD DA KULLANDIM...

DUSK SHIELD SIZE MAGIC CRITICAL ARTTIRIYOR BILDIGIM KADARYLA + PDEF...

TIT ROBE CAST SPEED M.ATACK PDEF FALAN VERIR VE CRITICAL OZELLIK KATIYOR HATIRLADIGIM KADARYLA

DUSK SWORD İSE MATACK VERIR ACUMEN OZELLIGI YOKTUR...

BILDIGIM KADARIYLA BOLE....
  • Dusk shield Magic critical vermez sadece shield'dir işte tek avantajı büyük olması sayesinde atacklardan daha çok korur.Dusk Sword hiç kullanmadım ama Magic critical veriyo diye duydum
  • dusk shıeld olayını ben ally lıderıne sordm o ole demisti ben duydugumu soledm abi ;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.