Lise 2 Tm öğrencisiyim.Böyle mesela matematik dersinde bir problem var tartışıyoruz ( aynı zamanında çok çabuk sinirleniyorum ) böyle kızınca bağırınca birden titreme basıyor veya birşey söylüyorum herhangi bir yanlışlık oldugunda cevapta titreme geliyor.Şimdi asosyalsiniz demeyeniz öyle kızlarla vs konuşabiliyorum zaten , arkadaş çevremde gayet iyi.Fakat dediğim gibi heyecanlandığımda birden titreme basıyor içimi nasıl düzeltebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Pavyon Fedaisi
Merhaba Arkadaşlar
Lise 2 Tm öğrencisiyim.Böyle mesela matematik dersinde bir problem var tartışıyoruz ( aynı zamanında çok çabuk sinirleniyorum ) böyle kızınca bağırınca birden titreme basıyor veya birşey söylüyorum herhangi bir yanlışlık oldugunda cevapta titreme geliyor.Şimdi asosyalsiniz demeyeniz öyle kızlarla vs konuşabiliyorum zaten , arkadaş çevremde gayet iyi.Fakat dediğim gibi heyecanlandığımda birden titreme basıyor içimi nasıl düzeltebiliriz
Benzeri bana da olurdu, zamanla geçti. Özgüven eksikliği olabilir, o esnada karşındaki insana birşey yapamıyacak olduğunu bildiğinden olabilir, söylediğin şeyin doğruluğundan emin olmadığın için olabilir. Bilemiyorum Nasıl düzelteceğini de bilmiyorum, dediğim gibi zamanla geçti bende de vardı benzeri bir durum. Fazla tartışmaya girme
Rock şarkılar dinle biliyorsan dinlediysen zaten biliyorsundur. herkesin zevkleri ayrıdır tabii saygılı olmak gerek. ama In Flames'in bazı parçaları beni çok etkiliyor. dinlediğimde kendimi daha iyi hissediyorum sanki:D bu titreme felan bilmiyorum ama belki de özümüz de olabilir veya yukarda Diabolical arkadaşın dediği gibi, özgüven eksikliği olabilir. bence'de mantıklı. benimkisi sadece bir fikir. hani müzik ruhun gıdasıdır derler ya neyse Beterin Beteri var, halimize Şükredelim. sana ve bu tür benzeri olan insanlar için'de inşallah yakın zamanlar'da geçer diyelim.