|
Bildirim
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akşam bir heves lansmanı izledim tam bir fiyasko ne değişmiş gösterdikleri menü vs 6 7 aydır aynı zaten haaaa değişecek diyor sırayla ne değişecekmiş bakalım profil ekleme dışında görsellik aynı hantallık aynı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 15 Haziran 2023; 14:30:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tivibu cihazına bile gerek yok. Akıllı televizyona app olarak kuruyorsunuz canavar gibi çalışıyor. Ne uydu alıcılarına, ne de iptv cihazlarına hiç gerek kalmıyor. Kablo mablo hiçbir şeye gerek yok. Geri sarma özellikleri falan hepsi var. Tivibu candır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 15 Haziran 2023; 15:5:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten yok muydu bu |
|
|
Modem tvden uzak. Mecbur app kullanıyorum, görüntü de hiç fena değil. 50 inç tvde kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Dosya transfer uygulamaları ile tivibu veya diğer istediğiniz uygulamaların apk larını mi sticke gönderip kurabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |