Şimdi Ara

Tivibu Uydu Ayda 1 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
10
Favori
75.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarin hat tsicam tivibuya ne zaman geliorlar hat acilinca mi basvuracak onada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. İnsan en azindan büyük firmalardan böyle uyanıklık beklemiyor ama maalesef yapıyorlar. Ben yıllardır Mobil hat olarak türk Telekom kullanıyorum. Her zaman taahhutumun bitmesine 2 3 ay kala ararlar indirim verirler cazip paketler sunarlar ve taahhutu yenileriz. Normalde ben yurt dışından getirttiğim telefonları kullanırım ama geçenlerde telefon aniden bozuldu acil telefon ihtiyacı doğdu elimde nakit de yoktu gittim Türk telekoma faturaya taksitle telefon aldım. Meğer ben nasıl olsa bunlara bel bağladım diye adamlar bu yıl hiç aramadı ben aradım 14 liraya kullandığım tarifeyi 39 liraya önerdiler. En uygunu da bu dediler. Ben hat taşırsam bu telefonun ücretini benden peşin alacaklarmis bu abone zaten elimizde diyerek bu sene hiçbir indirimde bulunmadılar.

Uzun lafın kısası ben de Tivibu düşünüyordum ama bir de Tivibu dan bu adamlara baglanirsam herhalde aynı tarifeyi gelecek sene bana 50 60 lriaya satarlar diye telefonun parasını peşin ödeyip hat taşıyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asyaybarsberk

Hayırlı olsun hocam. İnsan en azindan büyük firmalardan böyle uyanıklık beklemiyor ama maalesef yapıyorlar. Ben yıllardır Mobil hat olarak türk Telekom kullanıyorum. Her zaman taahhutumun bitmesine 2 3 ay kala ararlar indirim verirler cazip paketler sunarlar ve taahhutu yenileriz. Normalde ben yurt dışından getirttiğim telefonları kullanırım ama geçenlerde telefon aniden bozuldu acil telefon ihtiyacı doğdu elimde nakit de yoktu gittim Türk telekoma faturaya taksitle telefon aldım. Meğer ben nasıl olsa bunlara bel bağladım diye adamlar bu yıl hiç aramadı ben aradım 14 liraya kullandığım tarifeyi 39 liraya önerdiler. En uygunu da bu dediler. Ben hat taşırsam bu telefonun ücretini benden peşin alacaklarmis bu abone zaten elimizde diyerek bu sene hiçbir indirimde bulunmadılar.

Uzun lafın kısası ben de Tivibu düşünüyordum ama bir de Tivibu dan bu adamlara baglanirsam herhalde aynı tarifeyi gelecek sene bana 50 60 lriaya satarlar diye telefonun parasını peşin ödeyip hat taşıyacağım.
    Sağolun, dün akşam kurulumu yaptım ve kullanmaya başladım. Ancak pek hoşuma gitmedi, birkaç belgesel kanalı dışında normal uydu kanalları var. Nat.geo., disney gibi bazı kanallarda listede olmasına rağmen çalışmıyor. Açıkçası ilk gün hayal kırıklığı oldu, oturup detaylı olarak incelemedim henüz.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi normal uydu kanalları. Daha önce 3 ay bedava vermişlerdi kullanmıştım. Normal uydudan iki farkı durdur izle ve kiralayabildigin filmler. Bazen ücretsiz filmler de oluyor. Benim yeniden Tivibu ya gecmek isteme sebebim halihazırdaki uydu alicim normal uydu kanallarını bile doğru düzgün çekmiyor. Fil TV başta olmak üzere. Uydu alıcısı alacağıma Tivibu alayım diye niyetlenmistim olmadı. Tekrardan size hayırlı olsun hocam.

• Arkadaslar 3.cu grup mobil tarife fiyatlarina nereden ulasabiliriz?

• 10tl olmuş bu degil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

10tl olmuş bu degil mi
    doğru 10tl olmuş, bende öyle bir zamanda bu tivibu'ya geçtim ki 1 tl olan kampanya şuan sitesinde 10 tl oldu, ama ben taahhüdü 1 tl iken yaptırmıştım bu ay faturam 12 Tl geldi 9 tl damga vergisi geri kalan 4 tl ise ücret niye böyle bişi oldu? 2.bir yeni referans no versem indirim olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 9 Ekim 2018; 22:32:6 >
  • 7 gün kullanımdan sonra kanalların uydudan pek farkı olmadığından ve mobilde taahhüdüm bittikten sonra sağlam geçireceklerinden dolayı iptal ettirdim.

7 gün kullanım sonrasında (80/30)*7 kullanım ücreti+ 35 tl aktivasyon+ damga vergisi+ cihazı paketten çıktığı gibi iade etmeme rağmen 35 lira da cihaz iade ücreti ekleyip bana geçirdiler.

İyi ki iptal ettirmişim diyorum, böyle karaktersizlik olmaz. Bir kere geçirelim de gerisi mühim değil kafasındalar. Satarken zilyon tane kanal saydılar ama pek bir şey çıkmadı.

Ek olarak görüntüsü kalitesi kutudan dolayı ciddi düşüyor, o kadar para verip aldığın tv tüplü gibi göstermeye başlıyor.

Ben kimseye tavsiye etmiyorum, gidin dandik uydudan izleyin. Aynı kanallar mevcut, boşuna taahhüte girmeyin.
  • Gereksiz şeylere bulaşmamak lazım. Tüerktelekom un sadece mobil hattını kullanıyorum o da ucuz diye yıllık taahhüt yeniliyorum. İnterneti de tivibusu da gereksiz. Yahu adamlar 24 mbps hız veriyor 2 sene taahhüt istiyor. Onların altyapısını kullanan türknet taahhütsüz 75 mbps hız veriyor. Aynı hızı Vodafone da extranette veriyor. Tuhaf bir firma. Para kazanmak onlar için o kadar kolayken zorlaştırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

doğru 10tl olmuş, bende öyle bir zamanda bu tivibu'ya geçtim ki 1 tl olan kampanya şuan sitesinde 10 tl oldu, ama ben taahhüdü 1 tl iken yaptırmıştım bu ay faturam 12 Tl geldi 9 tl damga vergisi geri kalan 4 tl ise ücret niye böyle bişi oldu? 2.bir yeni referans no versem indirim olur mu?

Alıntıları Göster
    İlk ay damga vergisi varmış sonraki aylar 1 TL demiştiler. Eğer sözleri doğruysa

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

7 gün kullanımdan sonra kanalların uydudan pek farkı olmadığından ve mobilde taahhüdüm bittikten sonra sağlam geçireceklerinden dolayı iptal ettirdim.

7 gün kullanım sonrasında (80/30)*7 kullanım ücreti+ 35 tl aktivasyon+ damga vergisi+ cihazı paketten çıktığı gibi iade etmeme rağmen 35 lira da cihaz iade ücreti ekleyip bana geçirdiler.

İyi ki iptal ettirmişim diyorum, böyle karaktersizlik olmaz. Bir kere geçirelim de gerisi mühim değil kafasındalar. Satarken zilyon tane kanal saydılar ama pek bir şey çıkmadı.

Ek olarak görüntüsü kalitesi kutudan dolayı ciddi düşüyor, o kadar para verip aldığın tv tüplü gibi göstermeye başlıyor.

Ben kimseye tavsiye etmiyorum, gidin dandik uydudan izleyin. Aynı kanallar mevcut, boşuna taahhüte girmeyin.
    Hocam harbi ongorulu adammissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

Hocam harbi ongorulu adammissiniz

Alıntıları Göster
    Sanırım laf soktunuz :D ama hak ettim.

İşin aslı, burada yazılanlara kandım, gaza geldim ve denemek istedim. Kalitenin bu kadar düşebileceğini pek öngörmemiştim.

Bir hafta boyunca kullanırken ciddi ciddi düşünme imkanım oldu.

Normal düz uydudan farklı olarak benim için discovery grubu kanalları ve natgeo vardı. Eskiden çok severdim. Ama bu süre zarfında hep eski şeyleri yayınladıklarını fark ettim. Onları izleyeceğim diye tvde çok vakit kaybettim.

Uç kuruş kar edeceğim diye öteki sene internete ve 2 telefona fazla ödemenin matematiksel olarak vereceği zarar çok daha fazla olacaktı.

Hepsini birleştirince iptal ettirmeye karar verdim.

100 lira zarardayım ama uzun vadede kardayım, zaman olarak da artısı var. Bu karaktersiz şirketin oyununa bir daha gelmem.

Herhalde 6 ay kullanıp iptal ettirmeye çalışsam 600-700 alırlardı=)

Benim kötü deneyimimin umarım başkalarına faydası olur. İnternette iptalle ilgi pek bir bilgi yok.

• Bunun faturasını nerden görüyoruz? Mail yok sms de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Bunun faturasını nerden görüyoruz? Mail yok sms de yok.
    Fatura çıkıncaw mail ve sms geliyor.gelmediyse fatura çıkmamıştır henüz. Bana 3.ayda 15 tl fatura geldi

• quote:

Bunun faturasını nerden görüyoruz? Mail yok sms de yok.
    https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura/
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    12 tl de bana gelmiş fatura 1 tl gelecekken... Bu tivibu ya nerden otomatik ödeme talimatı veriliyor ? Akbank denizbank ve cepteteb de bulamadım tivibu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tuzak bunlar bulaşmayın.
    Uydudan bir farkı da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE44A8738

Tuzak bunlar bulaşmayın.
    Uydudan bir farkı da yok.
    Uyduda belgesel kanalları varsa geçelim.
  • quote:

12 tl de bana gelmiş fatura 1 tl gelecekken... Bu tivibu ya nerden otomatik ödeme talimatı veriliyor ? Akbank denizbank ve cepteteb de bulamadım tivibu..
    o attığım adreste giriş yapın menüde talimat verme seçeneği var ordan yapılıyordur hiç yapmadım bende bakacağım.

@emekci35 evet damga vergisi doğru bakalım ücret nasıl olacak 2.ay gelecek faturayı merak ettim fazla gelsin aldığım yere uğrayacağım.
  • Karşılıklı referans olabilicek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.