Şimdi Ara

Tivibu Uydu Ayda 1 TL (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
10
Favori
75.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 1 sene önce 2 referans gsm hattı göstererek aylık 7 TL 24aylık taahhüt vermiştim. Faturalı hattımın önce birinin taahhütü doldu fiyat artırdılar. Sonra diğerinin taahhütü doldu fiyatı 39TL.ye çektiler türk telekom hattı kullanmama rağmen. Müşteri hizmetleri ve destek hattı da sözleşmenin bu şekilde olduğunu belirterek yardımcı olmadı. Aklınızda bulunsun telefon referansı vererek sakın taahhüt vermeyin. Hatların taahhütü genelde 12ay olduğundan direk kampanya dışı kalıp bu durumla karşılaşabilirsiniz. Açıkcası 4-5aydır da yayın kalitesinden dolayı da söktüm kullanmıyordum. Sırf sinirlendiğimden bugün 480TL cayma bedeli karşılığında sözleşmemi iptal ettirdim. Bir daha da asla bulaşmam. Resmen soygunculuk yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü kalitesi için iyi bir uydu alıcı ya tv uydusu ile modül kullanmak gerek.Ancak dsmart harici modül veren yok.Filbox battı.Digitürk yıllardır vermiyor.Tivibu geçen yıl arçelik/beko tv alırken veriyordu.Tüm platformların uydu alıcıları berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 21 Ekim 2018; 19:10:45 >
  • 5 para etmez 1 tl bile fazla bence, filmler Nuh Aleyhisselam zamanından kalma. ayrıca FX kanallarınıda izleyemiyoruz. maalesef mozaiklenmeden dolayı ve çözümüde yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: amirim

5 para etmez 1 tl bile fazla bence, filmler Nuh Aleyhisselam zamanından kalma. ayrıca FX kanallarınıda izleyemiyoruz. maalesef mozaiklenmeden dolayı ve çözümüde yok....
    Aynen bende de durum aynı. Mozaiklenmeden dolayı kaldırdım. Yeni birşey yok. Kutusunda duruyor. 3 aydır. Iade edecektim 100 küsür lira cayma bedeli cıktı. Aylık bir bir ödemek daha mantıklı geldi. Vazgeçtim kutuda bekliyo iade edileceği günü bekliyor.

• Şimdi forumdaşlar ben temmuz ayında faturalı hat ile tivibunun bu kampanyasını aldım.Benden ne referans numarası istediler ne de ttnet üyeliği.Faturalı hattımın taahhüt süresi 1 yıl ben bu tarifeyi direkt 1 sene daha uzatsam yine de fiyat artışı olur mu
  • Yeni gelenler şu anda 9TL ödeyerek tek referans ile alabiliyor. Telefona 12 ay, tivibu'ya 24 ay taahhüt veriliyor. Alacağım hattın aylık ücreti 39TL, 12 ay sonra taahhütsüz fiyatı 49TL görünüyor. Uygun bir teklif yapmayacaklarını ve taahhütsüz fiyattan devam ettiğimi varsayıyorum. Yani tivibu'ya fazladan 10TL vermiş olacağım. Bu durumda tivibu en az aylık 14TL'ye gelecek bana -> (9x12ay + 19x12ay) / 24ay = 14TL/ay. Aslında diğer platformlara bakınca fiyat uygun gibi (filbox kapandığı için).

Benim merak ettiğim, 12 ay sonunda telefon tarifesinin taahhütsüz fiyatlarında değişme olabilir mi? Şu anda 49TL görünen fiyat 1 sene sonra 59 diyebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah06

Yeni gelenler şu anda 9TL ödeyerek tek referans ile alabiliyor. Telefona 12 ay, tivibu'ya 24 ay taahhüt veriliyor. Alacağım hattın aylık ücreti 39TL, 12 ay sonra taahhütsüz fiyatı 49TL görünüyor. Uygun bir teklif yapmayacaklarını ve taahhütsüz fiyattan devam ettiğimi varsayıyorum. Yani tivibu'ya fazladan 10TL vermiş olacağım. Bu durumda tivibu en az aylık 14TL'ye gelecek bana -> (9x12ay + 19x12ay) / 24ay = 14TL/ay. Aslında diğer platformlara bakınca fiyat uygun gibi (filbox kapandığı için).

Benim merak ettiğim, 12 ay sonunda telefon tarifesinin taahhütsüz fiyatlarında değişme olabilir mi? Şu anda 49TL görünen fiyat 1 sene sonra 59 diyebilirler mi?
    750 DK + 1000 SMS + 4 GB + TİVİBU SİNEMA PAKETİ

Numara Taşıma & Yeni Hat &Faturasızdan Faturalıya

24 Ay Taahhütlü 35tl

Taahhütsüz 47tl

750 DK + 1000 SMS + 6 GB + TİVİBU SÜPER PAKET

Numara Taşıma & Yeni Hat &Faturasızdan Faturalıya

24 Ay Taahhütlü 45tl

Taahhütsüz 57tl

• Kanmayin aldanmayin bir üye oluyorsunuz kapatmak için bin takla atiyorsunuz . Paşa paşa sizden 1tl nin acısını çıkartıyorlar .

• 1 TL diye aldık aylık 10 TL fatura geliyor anlamadım bu işi.
    1.senesi doldu, 2.senesi dolar dolmaz kapattırcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Kanmayin aldanmayin bir üye oluyorsunuz kapatmak için bin takla atiyorsunuz . Paşa paşa sizden 1tl nin acısını çıkartıyorlar .
    Her ay 1 TL hocam ayrıca. Her ay fatura çıkmıyor bir kaç ay birikince faturalandiriliyor en son 4 TL ödedim bir kaç ay faturası + vergiler. Kısacası efsane 12 GB tarifesi 33+2+1 = 36 TL ödüyorum vergiler 2 tl. Tarife değişikliği yaparken dikkat edilmesi gereken yoksa fatura kabarir

• Ayda 10 liraya bedava bu kadar kanal,bu fiyata kanal listesi iyi,yayınlar sorunsuz,24 ay aynı fiyat olması da iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 23 Ekim 2018; 20:1:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalyalı.

Ayda 10 liraya bedava bu kadar kanal,bu fiyata kanal listesi iyi,yayınlar sorunsuz,24 ay aynı fiyat olması da iyi
    Digitürk ve dsmarta göre çok iyi fiyat.Ama sorun cep tarifesine ne kadar ödediğin...

Yeni abonelere avantajlı sunulan fiyatlardan dolayı 3 ayda bir hat değiştirenler var.24 ay faturalı kullanacağın tarifenin aynısını faturasızda belki 10-20 tl ucuza kullanacaksın.Üstelik ekstra dakika ya da internet gerekse faturasızda daha ucuza alıyorsun.Hele ki 25 yaş tarifeli çok uygun.Faturalı hatlarda çoğu zaman da bir yerden ekstra bişey çıkarırlar.35ken 37 gelir, 39 gelir, 42 gelir.Bir de TT'nin harika çekim gücü ve 4.5'dan 5g internetini düşünün...

• thundere kullanıcısına yanıt
    Şu anda en uygun tarife 3 gb 1000 dk 1000 sms 27 lira + 9.90 tivibu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 23 Ekim 2018; 23:12:36 >
  • Fx ve nat geo kanallarında mozaiklenme problemi nedeniyle attigim maile gelen cevap

Tivibu Uydu Ayda 1 TL

• Arkadaşlar 2 tane faturalı hat referans verip süper paket almayı düşünüyorum. Ayda 16.90a geliyor. Cepten tabletten felanda izlenebiliyormuş. Digitürk 22 tl dedi aynı paket sanırım. Sizin tavsiyeniz nedir.

• murat18100 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var kanal d de ek olarak var

• Ne diye hortlattiniz konuyu 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İleri görüş diye buna derim bire bir aynısını yaşadım ve tavsiye olarak yazacaktım siz yazmışsınız herşeyi zaten kısaca özet geçeyim ilk kullananlardanım kampanyayı ailece 15gb kullanıyordum tarife birde kayınpeder hattını gösterdim referans 1 tl den başladık buraya kadar her şey güzel malum kayınpederin taahhüt bitti işte o zaman film koptu adam mecburen tarife değiştirdi operatör değil tarife Türk Telekom da hala faturalı ne hikmetse Tivibu grup ları içinde yokmuş o tarife ordan bize girdi hop bizim 1 tl lik tarife 5tl oldu bir anda neyse benim taahhüt bitti yine Telekom’da başka bir tarifeye geçtim hoppp neymiş yeni tarifem 3.grup muş haydi 1tl lik tivibu oldu sana 12tl ayrıca eliniz kolunuz bağlı operatör değiştirseniz 39tl kitlicekler 12 ay velhasıl kelam bulaşmayın ha izliyormuyum hayır söktüm kenarda belgesel kanalları İçin almıştım merkezi sistemlerde sinyal zayıf olduğu İçin çalışmıyormuş kısaca 12 ay 1 tl 12 ayda 12 tl hava parası verdik tivibu ya 3-4 ay kaldı bakalım taahhüt ün bitmesine.

+++++++

bunların yapacağı işe tüküreyim 2 hattımı faturalıda 1000 8gb tarifesine geçirdik tivibu referanslarım patladı lanet olası tivibu başıma bela oldu nerden bulaştıysak 1tl den 24 ay taahhüt verdik 12 ay olmadan 12tl oldu şimdide faturalı tarifede olmama rağmen 2 referans da iptal olmuş 39tl oldu diyorlar daha 5 ay taahhüt var kullansam gam yemeyeceğim 3 ay izledim söktüm attım taahüt bitsin diye bekliyom aylardır. telekom pişmanlık başka birşey değil.

ömrümden ömür gitti bulaşmayın sakın resmen adamlar açık bulmuş 1tl diye oltayı atıp sazan avı yapıyorlar ilk 9-10 ay sonra çile başlıyor bilginiz olsun..

5 ay kaldı ilk alanlardanım 1tl diye başladık 9-12 derken 39tl oldu başa bela tam manasıyla..

• Bizim milletin hiçbirşeyi okumayıp hoop atlamasından dolayı geliyor bu işler başına, baktım taahhüt 24 ay tarife 12 ay bir iki bayi dolaştım bir tanesi abi 24 ay taahütlü tarife var normalde kurumsal ama artık bireysel müşteriye de veriyorlar dedi yapıştırdım 24 ay taahhütü aldım tivibuyu 1 Tl den devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2442

aynı sorun bende de var kanal d de ek olarak var
    Çanağa ince ayar gerekiyor. Aynısı bizde de olmuştu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.