Şimdi Ara

TM-2 Gerçek Sıralamasını Merak Edenler (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
0
Favori
50.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selım hocam yanı 22008 sıram 19700 dekı kırıkkale hukuk İÖ e girme şansım zayıf mı ??
    bide aynen 20bınden sonra sıralamalar yükselıyo gıbı gözüküyo onun sebebı nedır??
  • selim hocam siz ne mezunusunuz iş güç falan nedir sizin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterchiefemre

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: emre4165

hocam benim 2009 göre 2080 oluyor

4165. sırada isen bu sene, geçen seneye orantılı puanın yaklaşık 346.1 ediyor... Sıralaman da 2200 gibi birşey ediyor...

Ankara Hukuk muhtemel...

peki şimdi geçen seneye göre sıralamamızı bulduğumuza göre, geçen seneye göre üniversitelerin kaçıncı sırayla aldıklarına mı bakıcaz biz?
    mesela geçen seneye göre sıralamam 18000, beykent 18600 ile almış girme ihtimalim çok mu yüksek?

Geçen seneye göre hem sıralama, hem puan verdim ya... İkisi de yaklaşık tutar...

@mert9027

Tam sınırda gibi duruyorsun... Yaz ve şansını dene... Arada artan kontenjan vs. ufak tefek farkeder, kısmetse girersin...

@shevchenko38

Sayısalcıların bu sene ve geçen sene Eşit Ağırlık sıralamalarına hangi noktadan girdiğine göre değişiyor o sıralama...

Geçen sene herhangi bir sayısalcı ilk 2000'e giremezken, bu sene ilk 2000'in 1100-1200'ü sayısalcı...

O yüzden bu sene ilk 20bindekilerin sıralamaları ileriye doğru giderken (özellikle yukarıya en yakın olanların), geridekiler de geriye doğru gidiyor...

• hocam benim odtü işletme gelir mi sizce
  • tm1 im 4873 hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masterchiefemre

quote:

quote:

hocam benim 2009 göre 2080 oluyor

4165. sırada isen bu sene, geçen seneye orantılı puanın yaklaşık 346.1 ediyor... Sıralaman da 2200 gibi birşey ediyor...

Ankara Hukuk muhtemel...

peki şimdi geçen seneye göre sıralamamızı bulduğumuza göre, geçen seneye göre üniversitelerin kaçıncı sırayla aldıklarına mı bakıcaz biz?
    mesela geçen seneye göre sıralamam 18000, beykent 18600 ile almış girme ihtimalim çok mu yüksek?

Geçen seneye göre hem sıralama, hem puan verdim ya... İkisi de yaklaşık tutar...

@mert9027

Tam sınırda gibi duruyorsun... Yaz ve şansını dene... Arada artan kontenjan vs. ufak tefek farkeder, kısmetse girersin...

@shevchenko38

Sayısalcıların bu sene ve geçen sene Eşit Ağırlık sıralamalarına hangi noktadan girdiğine göre değişiyor o sıralama...

Geçen sene herhangi bir sayısalcı ilk 2000'e giremezken, bu sene ilk 2000'in 1100-1200'ü sayısalcı...

O yüzden bu sene ilk 20bindekilerin sıralamaları ileriye doğru giderken (özellikle yukarıya en yakın olanların), geridekiler de geriye doğru gidiyor...

şimdi beni mazur gör selim hocam, beynim seninki kadar iyi çalışmamakta bu yaptığın sıralamalar hiçbir sayısalcının tmden tercih etmemesi koşuluyla yapılan sıralamalar mı. yoksa bu yaptığın sıralamaların mf cilerin kendi alanını seçip sseçmemesiyle alakası yok mu?

• quote:

hocam benim odtü işletme gelir mi sizce

Kardeş bu dakikadan sonra bana sormayın bence...

Puanınızı yukarıdaki tablodan bulun... O puana karşılık gelen 2009 puanını oran-orantı ile hesaplayın...

O puanla da geçen seneki bölüm puanını kıyaslayın...

ODTÜ İşletme geçen sene 345.998 ile almış...

Senin puan da az önce de yazdığım gibi 346.1 civarına geliyor... %50-%50...
  • merhabalar bu çalışma için sizi kutluyorum selim bey bir sorum olucaktı benım sıralamam 19.930 tm-2 selçuk selçuk iö kırıkkale kırıkkale iö size göre hangisinin gelme ihtimali var ? Cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler...
  • Hocam çalışma için çok teşekkür ederim.
    Şimdi benim alandışı puanım 482.665 sizce iü hukuk 1. ögrt girme şansım nedir?(geçen sene 4900 civarında kapattı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Hocam çalışma için çok teşekkür ederim.
    Şimdi benim alandışı puanım 482.665 sizce iü hukuk 1. ögrt girme şansım nedir?(geçen sene 4900 civarında kapattı)

tabloya göre tam sınırdasın ama selim daha iyi bilir.
  • Ysselim ben anlamadım bu olayı.Önümüzdeki sayısalların ne kadarının tercih yapacağını kattık mı o işe?Ya da o bu sene ve geçen senenin sıralaması neyin nesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Ysselim ben anlamadım bu olayı.Önümüzdeki sayısalların ne kadarının tercih yapacağını kattık mı o işe?Ya da o bu sene ve geçen senenin sıralaması neyin nesi?

bence bu tabloda alan içinde herkesi puanı kırmadan yazmışlarya, ordaki mf cilerin puanı kırılınca ortaya çıkan gerçek sıralamayı yazmış selim.
  • Benimde anlamadığım neye göre yapıldı tablo?
    Önümüzüdeki sayısalların hepsinin tmden tercih yaptığımı düşünüldü?Yoksa tam tersimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18
    Ysselim ben anlamadım bu olayı.Önümüzdeki sayısalların ne kadarının tercih yapacağını kattık mı o işe?Ya da o bu sene ve geçen senenin sıralaması neyin nesi?

onu kimse bilemez. Ama selim abi tahmini bir oran vermiş olabilir.
  • Selim abim bu tabloyu açıklarsan bizde yorum yapabilelim...Ben anlamadım bunu
  • merhaba ben tm öğrencsiyim benim puanım 470 sıralamam 11323 selim beyin tablosuna göre sıralamam 8200 lere denk egliyor ist. hukuk (i.ö.)veya marmara ikinci öğretim gelme ihitmali sizce nedir şimdiden herkese teşekkkürler çok ii iş yapıyorsunuzist.11600,marmara 14200)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir__25

merhaba ben tm öğrencsiyim benim puanım 470 sıralamam 11323 selim beyin tablosuna göre sıralamam 8200 lere denk egliyor ist. hukuk (i.ö.)veya marmara ikinci öğretim gelme ihitmali sizce nedir şimdiden herkese teşekkkürler çok ii iş yapıyorsunuzist.11600,marmara 14200)

selimin oluşturduğu tablodan yorum yapabiliriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Benimde anlamadığım neye göre yapıldı tablo?
    Önümüzüdeki sayısalların hepsinin tmden tercih yaptığımı düşünüldü?Yoksa tam tersimi?

Sayısalcıların hiçbirisinin tercih yapmayacağını düşünerek yazdım...

Zira ilk 10bindeki sayısalcılar büyük oranda TM-2'den tercih yapmazlar...

Oysa TM-2'de sıralamaya girenler, büyük oranda ilk 10bin'deki sayısalcılar...

Arkadan gelenlerin de hadi %20'si TM-2'den tercih yapacak olsalar, zaten 15 puanları daha düşeceği için, sıralamayı çok fazla etkilemeyecekler...

O yüzden sayısalcı tercihleri yok saydım...

Bu arada puan sormasanız da tablodan hesaplasanız?

Zira ilk 10bin'e girmiş bir TM öğrencisi basit bir oran-orantı hesabını rahatça yapar bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir__25
    merhaba ben tm öğrencsiyim benim puanım 470 sıralamam 11323 selim beyin tablosuna göre sıralamam 8200 lere denk egliyor ist. hukuk (i.ö.)veya marmara ikinci öğretim gelme ihitmali sizce nedir şimdiden herkese teşekkkürler çok ii iş yapıyorsunuzist.11600,marmara 14200)

bu sene 2. ög. puanları artabilir. O yüzden ist. olmayabılir ama marmara %95 olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Benimde anlamadığım neye göre yapıldı tablo?

Sayısalcıların hiçbirisinin tercih yapmayacağını düşünerek yazdım...

Zira ilk 10bindeki sayısalcılar büyük oranda TM-2'den tercih yapmazlar...

Oysa TM-2'de sıralamaya girenler, büyük oranda ilk 10bin'deki sayısalcılar...

Arkadan gelenlerin de hadi %20'si TM-2'den tercih yapacak olsalar, zaten 15 puanları daha düşeceği için, sıralamayı çok fazla etkilemeyecekler...

O yüzden sayısalcı tercihleri yok saydım...

Bu arada puan sormasanız da tablodan hesaplasanız?

Zira ilk 10bin'e girmiş bir TM öğrencisi basit bir oran-orantı hesabını rahatça yapar bence...

Hee tamam anladım abi.Çok sağolasın valla öğrencilerin yani bizlerin duasını aldın.İnş hayatta ve ahirette her şey istediğin gibi olur...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.