selim hocam bu arada alalh senden razı olsun çok uğraştın bu iş için
quote:
Orijinalden alıntı: shevchenko38
quote:
Orijinalden alıntı: doganayuzun
ayrıca kontenjan artışıda her bölümde yok özelliklede hukuklarda yok gecen sene adamlar sınırları zorladı zaten.o %5-7lik artış daha cok 50 binden 100binden sonrasına mahsus
bu sene 3-4 tane devlette hukuk açıldımı ? ankara hukuk arttımı kendi şehrimden örnek erciyes hukuk 50 den 150 ye çıktı diğer devletleri pek incelemedim özelde gene kendi şehrimden örnek melikşah hukuk açıldı 100 kişi bilmeden sallamak hoş olmasa gerek
haklısın arkadaşım ben bı halt anlamadım şımdı nolcak sıralamalar düşecek mi yükselecek mi yükselmesi çok mantıksız gelıyor bana çunku ben 22008.yim ilk 20bınde sayısalcılar olduğunu söylüyorlar olursa ne kadar sayısalcı vardır acaba tahmınınz var mı??
kardeş en kötüsü bu yani bizim sıralamalrın benimde 4165 bu arada .şimdi önümüzdeki bir tane saycı bile tercih yapmasa biz karlı değilmiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: emre4165
kardeş en kötüsü bu yani bizim sıralamalrın benimde 4165 bu arada .şimdi önümüzdeki bir tane saycı bile tercih yapmasa biz karlı değilmiyiz
aynen öyle nolcak ne kadar düşer sıralaamaız bılemıyoruz kı ne olur 2500 düşmez mı yanı 20bınıncı 17500 e düşmez mı
o tam belli olmaz işte önündeki adamların tercih yapıp yapmayacağını kim bilebilirki ama işte en kötü sıralaman kendi sıralan daha kötüsü olmaz yani
Aradaki puan ve sıralamalara orantı yapabilirsiniz... Bakın bakalım sıralamanız nedir...
yanı mesela 25bındekı adamın sıralaması gerıye gıdecek??
quote:
Orijinalden alıntı: masterchiefemre
selim, daha önce sordum sana ama şu anda daha çok bilgi sahibisindir en son sorduğumdan beri birçok araştırma yaptın. alan dışı sıralamam ösym sonuç tablosunda 12.799 yazıyor kılavuzda beykent hukuk 0.12 ile 9.010 ile alıcak diyor. girme ihtimalm sıfır di mi?
Tabloyu artık koyduğumuza göre, daha rahat hesaplayabilirsin...
Öncelikle, Alan Dışı Sıralamanıza bakmayacaksınız...
Alan Dışı Puanının bu listede nereye denk geldiğini bul... Ona denk gelen 2009 puanını da oran orantı ile hesapla ve kontrol et...
Bu arada ÖSYM Alan Dışı sıralamanı 12.800 verdiyse, muhtemelen 17000 falandır... ÖSYM herkesi hem Alan İçi hem de Alan Dışı diye de hesaplamış zira...
hocam benim 2009 göre 2080 oluyor
quote:
4165. sırada isen bu sene, geçen seneye orantılı puanın yaklaşık 346.1 ediyor... Sıralaman da 2200 gibi birşey ediyor...
Ankara Hukuk muhtemel...
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
quote:
4165. sırada isen bu sene, geçen seneye orantılı puanın yaklaşık 346.1 ediyor... Sıralaman da 2200 gibi birşey ediyor...
Ankara Hukuk muhtemel...
Selım hocam yanı 22008 sıram 19700 dekı kırıkkale hukuk İÖ e girme şansım zayıf mı ??
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
quote:
Ankara Hukuk muhtemel...
peki şimdi geçen seneye göre sıralamamızı bulduğumuza göre, geçen seneye göre üniversitelerin kaçıncı sırayla aldıklarına mı bakıcaz biz? mesela geçen seneye göre sıralamam 18000, beykent 18600 ile almış girme ihtimalim çok mu yüksek?
20 binden sonra neden geriye düşüyor sıralama ?
evet hocam sıram 4165 ankara hukuk mu diyosunuz yani çk teşekkürler bu arada allah razı olsun