Şimdi Ara

TM 81 bin mezuna kalmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sonuç ekranım bu şekilde çok kararsızım %50 burslu psikoloji pdr yada devlet iktisat yazıp yahut mezuna kalma konusunda çok kararsızım çalışma konusunda herhangi bir sıkıntım olmaz çalışmama anlamında düzenli sıkı bir şekilde çalışırım ancak beni korkutan bu senede çok daha fazla çalıştım düzenli sıkı çalışıyordum aksatmadan ama gel gör ki sonuçlar berbat hele edebiyat sınavından emeklerimin karşılığını hiç alamadım.Son sene tm ye geçmiştim bu sene kalırsam sayısaldan hazırlanıcam

Bu sene yapmadıklarım:
    Geometri çalışmak(0 geometri vardır gerçekten de netlerim de matematiğin içinde gram geometri yoktur en büyük hatam)
    Problem çözememek (Nasıl geliştiricem bilmiyorum)
    Dil bilgisini geçiştirip denemeden denemeye bakmak

Yardımcı olabilir misiniz tavsiye bir bilgi ?

• Mezuna kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabloya bakınca mezuna kalınca güzel şeyler başaracak bir tm'ci görüyorum.
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçtiniz ciddimisiz pek anlayamadım

• ?

• RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Ciddiyim hocam.
    Tavsiyen için teşekkür ederim nasıl bir yol izlemeliyim ? Fenden hazırlanıcam ancak aklımda hiç birşey Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Tavsiyen için teşekkür ederim nasıl bir yol izlemeliyim ? Fenden hazırlanıcam ancak aklımda hiç birşey Yok

Hocam neden sayısaldan hazırlanmak istiyorsun ? Tm'den hazırlanırsan güzel bir sonuç elde edersin gibi geliyor bana.

Son sene tm ye geçtim biraz fen derslerinden korktuğum için ve o kadar edebiyat çalıştım yani ezberlemdiğim sanatçı kalmadı diyebilirim gel gör ki sınav bi değişikti yani 3 ay çalışsam aynı şeyi yapardım zaten birazda emeklerimin karşılığını alamamış olmamın kini var içimde.En azından ygs ye kadar fende durup ygs de fen yapabilirdim :/
  • Kesinlikle kalmalisin bence de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.