Şimdi Ara

(tm-anket) mezuna kalayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç ders çalışmadan bulunduğum ilin en iyi 3. anadolu lisesini kazandım
    yazılıdan bir gün önce ders çalışarak okulu 150 kişiden 40. bitirdim
    hiçbir hedefim yoktu. mezuna kalmaya sene başında karar vermiştim 2015 de gelen sonuç bu oldu

2015 YGS

2015 LYS

tekrar hazırlanmak için dershaneye gittim. bu sene hedefim vardı ankara siyasalda okumak ama çok fazla çalışamadım günde 1 veya 1.5 saat (hergün değil) matematikten tam manasıya 0 olduğum için matematik bu kadar ilerletebildim (lys ye ygs den sonra zaman darlığından bakamadım dönem içinde de temel matematiğim eksik olduğu için anlayamıyordum) sonuç bu oldu

2016 YGS

2016 LYS

şimdi ne yapmalıyım diye düşünüyorum, izmir eskişehir kamu geliyor gitmeli miyim 1 yıl daha bekleyip iyi ünilerde kamu anadoluda hukuk mu hedeflemeliyim

bu sene diğer seneler gibi olmayacak (gerçekten) günde en az 4 saat çalışacağım şu son 2 yılda bıraktığım kötü alışkanlığın negatif düşüncenin haddi hesabı yok çiçek gibi bir insanım şuan.

ahada anket linki
    http://www.strawpoll.me/10870931

soru veya görüşlerinizi bekliyorum.

• yardım lo
  • Forumda anket açmak varken niye başka sitenin anketine yönlendiriyorsun?

Soruna gelirsek gerçekten vasat sonuçlar üstelik ikinci sene olmana rağmen, Eğer huyundan vazgeçer disipline girer günde 4 5 saat çalışırım diyorsan kal. Ama günde 4 5 saat çalışırım demek söz arasında kolay, uygulamaya geçilişi hukuk kazanmaktan daha zor. Öyle üç beş gün değil 3-5 hafta aralıksız devam etmen gerek günde 4-5 saate ardından devamı gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Forumda anket açmak varken niye başka sitenin anketine yönlendiriyorsun?

Soruna gelirsek gerçekten vasat sonuçlar üstelik ikinci sene olmana rağmen, Eğer huyundan vazgeçer disipline girer günde 4 5 saat çalışırım diyorsan kal. Ama günde 4 5 saat çalışırım demek söz arasında kolay, uygulamaya geçilişi hukuk kazanmaktan daha zor. Öyle üç beş gün değil 3-5 hafta aralıksız devam etmen gerek günde 4-5 saate ardından devamı gelir

forumda nasıl anket açılıyor bilmiyorum ki aradım ama bulamadım yeni üyeyim

sonuç vasat evet ama büyük bölme işlemi yapamayan adamdım 1 yıl önce bunuda unutmamak lazım

teşekkür ederim yorumların için
  • yarayan kana kullanıcısına yanıt
    Hocam yapman gereken matemtik ve geometri sanirim . Digerlerinden de ustune koyar birseyler olur . Suanki siralamayla gittigin bolumden ne fayda goreceksin

• Edebiyat ile coğrafya cepte sayılır. Bir sene yüklen matematiğe olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingslanding

Edebiyat ile coğrafya cepte sayılır. Bir sene yüklen matematiğe olsun bitsin.

aynen hacı çok sağol

da nasıl yüklenecem daha çözemedim simetriden girdim bakalım bitince kaç net çıkacak ilk derhane denemsine ygs mat bitirmeyi düşünüyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017mimar

Hocam yapman gereken matemtik ve geometri sanirim . Digerlerinden de ustune koyar birseyler olur . Suanki siralamayla gittigin bolumden ne fayda goreceksin

haklısın hocam
  • yarayan kana kullanıcısına yanıt
    Simetriyi baştan sona anlayarak bitirirsen matematiğin işini bitirmiş olursun ondan sonra deneme çözersin sadece.

• geçen yıl esogü 124.000 ile almış sıralama olarak yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyet

geçen yıl esogü 124.000 ile almış sıralama olarak yalnız

aynen eskişehir uluslararası ilişkilermiş 145.000 olan kağıda eciş bücüş yazmışım
  • Kal ve matematik çalış işi bitir diyorum çalışacağın tek ders matematik .

• nasıl olacak o iş abi biraz yol göster gözün sevem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.