Şimdi Ara

TM Bölümler/Meslekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapmış olduğum derinlikli araştırmalar neticesinde siz sevgili eşit ağırlıkçı, meyilli, ortada kalmış, çaresiz, kararsız arkadaşlara mesleklerle ilgili özetler geçeyim.

1-Hukuk: Avukat, savcı, hakim, danışman olursun. Cübbe giyer, iblisin avukatlığına soyunursun. (bkz. şeytanın avukatı, ama abartmayın, hiçbiriniz Keanu Reeves kadar yakışıklı değilsiniz. 3 kilo suratla belki şöyle olursunuz:http://img02.alkislarlayasiyorum.com/images/members/50_50/299/299548_1.jpg

2-Psikoloji: Psikolojik sorunları olan insanlara yardım ediyorsunuz. Mesleği kötüye kullanıp güzel kızlara yürümeyin. Ayıp. Bu konuda Freud'un bir sözü var "Ben, siz kızlara yürüyün diye mi o kadar kafa patlattım?"

3-İşletme: Üniversite bitirmiş lise mezunu oluyorsunuz. Öğrendiklerinizle ortamda hava atabiliyorsunuz ama en nihayetinde; para-çokomel.

4-İktisat: Büyük paralar, bütçeler, ekonomiler hakkında kafa patlatıyorsunuz lakin asgari ücret alıyorsunuz. Ve ilginçtir o kadar az para kazanmanıza rağmen ay sonunda paranız artıyor. Parayı kullanmayı öğreniyon hocu, önemli. İktisatı bitirip polis de olabiliyoruz. Nobel ekonomi varmış, ona da çalışabiliriz.

5-Pdr: Psikolojinin bir alt leveli. İş garantisi varmış. Liseli ergenlerle uğraşacaksınız (kendimden biliyorum) onlar sizi hiç sallamayacak

6-İç Mimarlık: Önceden puanı çok yüksekti şimdi baya düşük. Mimar'ın çırağı. Mimar bina dikiyor, evin içini de bunlara yaptırıyor. Tabi stüdyodan, müzelere, sahnelere kadar her tür mekan tasarımı da yapıyorlarmış. Araştırmalarım devam ediyor

Eşit Ağırlık'ta başka meslek var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtu -- 6 Temmuz 2015; 10:55:01 >

• sosyoloji: Sosyolog oluyorsun. Bu kadar Hakikaten, sosyolog ne iş görür?
  • ekonomi: en fazla bloombergt ht'de piyasa yorumlarsın

• Hukukun yelpazesi çok geniştir. Sadece hakim, savcı, avukat olunmaz. Ancak her mezununun %90 ı belki daha fazlası hakim, savcı veya avukat olur ya da olmak ister.
    Ayriyeten müfettişlik yapabilir ve birçok KPSS ile alım yapan alanlarda (İİBF'den mezun olanların girebildiği alanlar) hukuk mezunları önceliklidir.
    Ancak bu dediklerim baktın olmuyor o zaman yapılacak şeyler. Birde her bölümde olduğu gibi akademisyenlikte yapabilir. Anadoludaki hukuk fakültelerinde buna çok ihtiyaç vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikoloji
    beyler bir yerimi kessem falan soğukkanlı olur muyum?
  • Sosyal Hizmet: Ücretli iyilik kelebeği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sözel bölüm öğrencisi olmak
    12 yıl önce açıldı
    kimya bölümü sıralamaları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.