Şimdi Ara

Tm ilk 100 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90-100 civarı tyt yapıyorum arada +100 de oluyor. Ayt 55-60 civarı geliyor, kalan zamanda bu sıralama için netleri nasıl görüyorsunuz?

• Geçen yıl ilk 100 için 106-76 gerekiyordu. Gerekli netlerin bu yıl değişeceğini sanmıyorum. TYT'niz iyi, ilk 100'lük netlere çıkartabilirsiniz bence bu zaman aralığında. Bu aylarda AYT'de genel netin yanında net dağılımı da önemli. Çünkü edb-sos1 netlerini geliştirmek matematiğe göre çok daha kolay. Şu ayda 35 matematik yapıp 20 edb-sos1 yapan kişi, 25 matematik ve 35 edb-sos1 yapandan daha iyi konumdadır mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Mart 2021; 14:16:53 >
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Matematikte ort 30-35 edb-sosyalde 25 civarı geliyor hocam, teşekkür ederim yorumunuz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nikolatesla

Matematikte ort 30-35 edb-sosyalde 25 civarı geliyor hocam, teşekkür ederim yorumunuz için.

Güzel bir net dağılımınız var hocam. Edb-sos1'de net artırmak kolay olduğundan hızlıca 65-70 aralığına gelirsiniz bence, oradan sonra da deneme - eksik odaklı çalışma zaten. Kolay gelsin, başarılar Tm ilk 100 için 

Çok teşekkür ederim hocam size de başarılar
  • Up
  • Netleriniz iyi durumda gözüküyor hocam. AYT matematikten türev integral tarafını bitirdiniz mi? Bitirdiyseniz bence rahatlıkla ayt'yi 75+ netlere çıkartabilirsiniz daha 3 ay var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam nedir bunun ilacı? Bide geçen sene derslere karşı bunalmış durumdan kurtulma yolunuz nasıl oldu ya da oldu mu? Böyle gidersem istediğimi yapamayacağım. Bir şekilde ayaklanmam lazım fakat daraldım resmen
    Not: Nihat hatipoğluna soru soran elemanlar gibi hissettim kendimi

Tm ilk 100 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 3 Mart 2021; 18:11:37 >
    Tm ilk 100 için

hocam bana da bir tavsiyeniz var mı acaba net dağılımım

• -Shepard- kullanıcısına yanıt

Hocam bu konuda pek yardımcı olamayabilirim çünkü bıkma, disiplin vb. konular kişiden kişiye değişiyor. Ben erken kalkıp derse başlamanın, kendimi şartlamanın ve zorlamanın (şu soruyu da çözeyim, şu an çalışmam lazım, çalışacağım demek yani.), sıkıldığımda ders - materyal - mekan değiştirmenin yararlı olduğunu gördüm. Bir iki günlük tatiller de işe yarayabilir. Şu konulara bakmanızı öneririm. Özellikle konuları ufak parçalara bölmek hakkındaki paragraf iyi bir okuma olur.

YKS Mağdurunun Sınav Rehberi

Sınavı Psikolojik Olarak Çözmek

Fen ve Edb-sos1 netlerin hızlı arttığı iki alan (İkisi de çok tekrar gerektiriyor ama, bunu da belirteyim.). O yüzden net artış hızınız diğerlerine göre daha ivmeli olabilir. Bu da bıkkınlığı engeller, motivasyonu arttırır sanıyorum. AYT matematik netiniz için ayrıca tebrik ederim hocam, çok iyi :D. Edb-sos1'i hallettikten sonra direkt 70+'na konarsınız diye düşünüyorum. BaşarılarTm ilk 100 için 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Mart 2021; 19:31:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: makyol801

hocam bana da bir tavsiyeniz var mı acaba net dağılımım

Hocam çok bir şey diyemem sanıyorum :D. Baya güçlü bir konumdasınız, ocaktan beri çok güzel bir tempo tutturmuştunuz, ona devam edip bırakmazsanız bence çok iyi yerlere gelirsiniz. Kolay gelsin Tm ilk 100 için 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Mart 2021; 18:57:19 >

Saolun hocam vakit ayırdığınız için. Türkçe için çıkmışlar, sos ve mat için günlük deneme atma düşüncem var. İki haftalık periyotta tyt fenin üstünden geçme gibi bir düşüncem var. Umarım öyle 90 civarına atarım kendimi. Edebiyatı da yapacaz bi şekilde .d
    Teşekkür ediyorum tekrardan. Bölümünüzde başarılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 3 Mart 2021; 19:7:20 >

yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim başarılar

• Türev bitti de integralde biraz sıkıntı var arada yanlış çıkıyor üstünden geçmem lazım.
  • Up
  • Up

bu ne lan tc'mide yazsaydın tamamen aynı durumumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 4 Mart 2021; 4:54:27 >
  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt
    .d
    Sizin netler daha iyi değil miydi hocam?

Edebiyat bi tık iyi(15-20)bide Türkçe inanılmaz oynuyor o anki durumuma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 4 Mart 2021; 7:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Türkçeyi çıkmışlar ve alesleri çözerek halledecez herhalde. Başka bir yolu yok gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.