Şimdi Ara

Tm ilk 1000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
10
Favori
8.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Muğla Sıtkı Koçman'da işletme okuyorum hocam. Verebileceğiniz tavsiyeler varsa seve seve dinlerim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Bu yıl ygs bölümlerinin tmye geçmesi standartları bozabilir, mis daha dolu bir bölüm o yüzden çok yükselip ekonomi ve işletmeyi düşürebilir diye düşünüyorum. İşletme adına da daha bölüme başlamadım ama duyumlarımı anlatayım. Biraz bölümün boş olmasından dolayı kişinin kendisine bir şeyler katacağı zaman çokluğundan dolayı tercih ediliyor diyebilirim. Bu ikinci bir yabancı dil olabilir, sağlam bir staj olabilir, network kurmak olabilir

• Daha bölüme başlamadım hocam o yüzden maalesef bir tavsiyem yok bölüm adına

• ders ders kaçar soru bankası çözdün ? sanırım denemeye daha çok ağırlık vermişsin

• MacırGızanı M kullanıcısına yanıt

• Hocam 11. sınıfım nasıl ve ne kadar çalışmayı önenirsin

Hocam hep konularda görüyorum da şu ilk 100 muhabbetini, ayıp olmazsa acaba ilk 100 de olan biri tahmini ne kadar burs alıyordur sırf meraktan yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaderbek K kullanıcısına yanıt
    Hocam senin durumuna ve hedefine göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: thmyrk

Hocam hep konularda görüyorum da şu ilk 100 muhabbetini, ayıp olmazsa acaba ilk 100 de olan biri tahmini ne kadar burs alıyordur sırf meraktan yani

Hocam ilk 100 bursu kesin alınıyor 475*3 olarak ve gittikleri okulun sosyal imkanlarını (Havuz, fitness, sinema vb) ücretsiz veya çok az ücret ödeyerek kullanıyorlar. Okulların da ilk 100 e girip o okulu tercih ettiği için bağladığı burslar var. Örneğin Boğaziçi 400 tl civarı bir burs bağlıyor yanlış hatırlamıyorsam. Ekstra diğer şirket burslarına da başvurabiliyorlar diye biliyorum. İlk 100 olup 2k civarı burs alan da var 4k civarı alan da

• how you doin kullanıcısına yanıt
    Çok çözmekten ziyade piyasadaki kaliteli kaynakları çözmek önemli hocam.
    Mat temelim iyi olduğu için orta ve zor kaynaklar çözdüm, fem beyaz, karekök, esen, apotemi gibi
    Edebiyat ve ygs fen için de kolaydan ve neredeyse sıfırdan başladım. Palme kullandım ikisi için de limit edb ı aldım çözemedim ama
    Deneme ağırlıklı gitmek ygs adına daha mantıklı hocam o yüzden öyle yaptım. Ygsyi normal deneme gibi çözmek dışında başka yapma şansımız yok çünkü. Sınav anı rahatlık en gereken şey

• Tebrik ederim hocam , olmak istediğim yerdesiniz.Ben de sırf Boğaziçi için mezuna bıraktım bu sene.Durumum fena değil ama sanki bir iki tık gerisindeyim şu an Boğaziçi seviyesinin.Benim soracaklarımı yukarıda cevaplamışsınız zaten.Ben de çalışma yöntemiyle ilgili olarak değil de okulla ilgili bir soru soracağım.Hazırlık kısmı çok zor deniyor , bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ? Teşekkürler.

İlk 100 bursu alınca şirketler burs veriyor ama normal kyk alınca ise şirketler vermiyor mu?Başta demişsiniz ya kyk bursum krediye dönüştü diye.Ebebiyat netiniz 5-6 net daha fazla olsa büyük ihtimal ham ilk 100 gelirdi.Hocam bir de karekök lys geometri kullanıyorum geo adına başka bir şey yapmaya vaktim yok bu bile zor yetişecek gibi sizce yeterli olur değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MacırGızanı

Hocam ben de çok sevindim sizin adınıza umarım hedefinizi tutturursunuz :) neresini istiyorsunuz bu arada?
    Burs olarak ilk 100 çok para alıyor hocam ama çok şükür ben çok kovaladığım için bir şirketten alıyorum ama sıkıntı yanı kyk bursumu krediye çevirmek zorunda kaldım bu yüzden ama olsun buna şükür diyelim

Merhaba hocam. Şu burs kovalama işini nasıl becerdiniz? Şirketler burs vermek için alım falan mı yapıyor yoksa kendi imkanlarınızla mı aldınız

hocam karekökü ygs si bitti şuan lys sini çözüyorum geçen perşembe okyanus denemesi oldum matım 15 net geldi hüsrana uğradım ben 25-30 beklerken 15 geldi sonradan çözümlerine baktığımda ''ben bunu biliyordum'' dediğim çok oldu sence ygs karekökü baştan sonra bir dahamı çözmeliyim yoksa full denememi çözmeliyim ? şu kalan 3 ay içerisinde (buarada türeve bugun basladım)

• pcoyun P kullanıcısına yanıt
    bro sen mikail hoca ve behzatla ilerlemiyor muydun, nasıl 15 net geliyor?

• hiç sorma reis ya ? muhim olan sbleri parçalamak değilmiş parçalarken unutmamakmış buda bana iyi bir ders oldu benim zoruma giden 15 net yapmak değil bildiğim şeyleri yapamamak cevaplara baktığımda lan ben bunu biliyordum dediğim 17 soru çıktı yani kısacası sürekli branş denemeleri ile ilerleseydim o girdiğim denemedn 30-32 net yapmış olucaktım
    bunu okuyanlara tavsiyem DENEME DENEME DE-NE-ME

• pcoyun P kullanıcısına yanıt
    aga senin yaptığın gerçekten de boştu gücenme ama. yani mikail ve behzat çok fazla ve gereksizdi, sınavı analiz edip 1 soru bankası çözüp sonra deneme çözmek çok daha iyi bir fikirdi bence

• Tebrik ederim hocam. Çok büyük başarı. Allah utandırmasın devamı da gelir inşallah. Benim sorum da neden işletmeyi seçtiniz? Avantajları neler?

• aynen katılıyorum ben meslek cıkıslı olduğum için dedimki kendi kendime elimden gelenin en iyisini yapim ondan 2 sini kullanıyordum (hatta sınava ilk çalışmaya başladığımda 3 sb çözüyordum) ama gerçektende bu kadar kasmanın bir manası önemli olan unutmamak için sürekli deneme çözmekmiş

• Oetkeer43 kullanıcısına yanıt
    Hocam o da seviyeyle alakalı ben açıkçası program 2( Yani A2-B1 arasına denk geliyor) başladım ancak hakikaten zor. Henüz proficiencye girmedim ama bayağı zorlayacağını düşünüyorum. Umarım geçebilirim :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.