Şimdi Ara

Tm ilk 1000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
10
Favori
8.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şirketiyle alakalı bir durum kimisi istiyor kimisi istemiyor kyk bursunu. Karekök hakkıyla çözülürse lysnin çok üzerinde olan bir kitap ve çok zaman alabilir. Her konudan ilk 5-6 testi çözüp bolca deneme atarak da ilerleme kaydedersiniz bence, diğer testleri çok uzun ve uğraştırıcı sorularla dolu, onları her deneme 1-2 tane görmek, o zorlukta 2-3 test çözmekten daha mantıklı bence. Böylece sıkılmamış olursunuz kitaptan ve konudan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    Okul kodundan mı yoksa tanışıyor muyuz

• pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Deneme çözün ama deneme sonrası kendini çalışmış olarak görmeyin konu+ deneme gidin. Ygs adına gereken bu çünkü dikkat eksikliği ve kaçan kolay soruları azaltır.

• Hocam açıkcası yurt dışı düşünüyorum yüksek lisans vs. Hukuk hiç yoktu aklımda başından beri BOUN işletme istiyordum ama yapabileceğimi sanmıyordum, LYS sonrası da İTÜ mühendislik yazacaktım aslında, tm-1 bu kadar gelince çok şaşırdım. Kısmet böyleymiş dedim yazdım

• kaptanarda kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam umarım herkes istediği yerleri kazanır, beklediğini bulur inşallah. Yani öncelik tabii ki dilinin ingilizce olması Boğaziçi'ni tercih etme sebebim. Boğaziçi İşletme de bir marka yıllardır, içimde burası vardı en başından beri ama ihtimal vermiyordum tm çıkışlı olmadığım için. Ama kısmet böyleymiş

• Hocam orta seviyeli bölüm denemeleri ne önerirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

Hocam orta seviyeli bölüm denemeleri ne önerirsin?

Hangi ders olarak hocam ?

• MacırGızanı M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Başka sorular da sormak istiyorum.Geometriyle nasıl başa çıkabilirim.Özellikle de analitik kısmı için önerdiğiniz fasikül veya herhangi bir şey var mı?
    Lys matematiğe nasıl çalıştınız? Önerdiğiniz bir stil var mı?(Bu arada lys matematiğiniz Maaşallah çok iyi)
    Sınav anı kendinizi nasıl konrol ettiniz? (Heyecan baskı stres vb.)
    Yukarıda yazdıklarınıza göre ygs matematiği 40 dk dan az bir sürede bitirip kontrol etmişsiniz.Bu inanilmaz bir başarı hemde en zor ygs matematik testinde.Bunun için ayrıca özel bir tavsiye bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanarda -- 11 Mart 2018; 22:47:11 >
    geometri için ne önerirsiniz +30 geometrisiz olmuyor çünkü nasıl çalışılmalı siz nasıl çalışıyordunuz vs mezunum bu arada

matematik ama diğer derslerden de çok beğendiğiniz varsa söyleyebilirsiniz

• hocam benimde hayalim boun işletme ama mat netlerim +30 +20 temeldeyim mat2ye daha başlamadık sadece geo ve bazı soruları çözüyorum geom tam siz benim yerimde olsaydınız nasıl çalışırdınız matematik nasıl çalıştınız

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanarda

Cevabınız için teşekkür ederim.Başka sorular da sormak istiyorum.Geometriyle nasıl başa çıkabilirim.Özellikle de analitik kısmı için önerdiğiniz fasikül veya herhangi bir şey var mı?
    Lys matematiğe nasıl çalıştınız? Önerdiğiniz bir stil var mı?(Bu arada lys matematiğiniz Maaşallah çok iyi)
    Sınav anı kendinizi nasıl konrol ettiniz? (Heyecan baskı stres vb.)
    Yukarıda yazdıklarınıza göre ygs matematiği 40 dk dan az bir sürede bitirip kontrol etmişsiniz.Bu inanilmaz bir başarı hemde en zor ygs matematik testinde.Bunun için ayrıca özel bir tavsiye bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim...

Sanırım 11.sınıfta çap fasikülü çözmüştüm konuya ısınmak için 10.sınıfta da olabilir hatırlayamadım. Fasikül kısmını tam bilmiyorum ama çok zorlanıyorsanız fasikülden gitmek çok mantıklı gerekirse 2 defa üzerinden geçin aynısının. Geometri dediğimiz şey de görerek olan bir şey görmemiz için de çok ve farklı soru çözmemiz gerekiyor, Youtube kanallarından Hocalara geldik ve Ceyhun Hoca'yı önerebilirim Matematik ve Geometri adına ikisinin de anlatımı ve çözdüğü sorular yararlı olmuştu. Lys matematik için de dediğim şeyler geçerli trigo limit türev integrali aklıma yatırmak için karekök 0 larının pdflerini bulup çözmüştüm en başta ve video izlemiştimi sonrasında temel oturduğunda farklı kaynaklardan(Esen, Fen bilimleri, Karekök, Apotemi) sorular çözerek sağlamlaştırdım.
    Matematik ve Geometri birden olmayan ama uzun süreli kalıcılığı olan dersler. Deneme çözmek sınav anında rahat olmanızı sağlayabilir ve hızlı çözmenizi sağlar. Çıkmış soruları da unutmayın :) en özel tavsiyemi şöyle yapayım o zaman; sınavdan 1 hafta önce her gün saat 10 da çıkmış sınavlardan birini çözün. 16 Haziran sınav günüyse örneğin 8 Haziran'da 2010 Ygs'yi çözün, 9 unda 2011 Ygs, tümünün sınava kadar sınav gibi çözün ve kontrol edin sakin olursanız ve biraz şanslı olursanız o sınavların ortalamasında bir şey gelecek sınav günü. 16sında da 2018 Ygsye girin biraz olsun rahatlatabilir bu söylediğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc

geometri için ne önerirsiniz +30 geometrisiz olmuyor çünkü nasıl çalışılmalı siz nasıl çalışıyordunuz vs mezunum bu arada

Bol kaliteli sorular ve denemeler biraz da rahatlık hocam :)

Anladım hocam çok teşekkür ederim tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

matematik ama diğer derslerden de çok beğendiğiniz varsa söyleyebilirsiniz

Ygs fen adına Palme harikaydı sınavın bir tık üzeri ama çok kaliteli bilgiler vardı içerisinde.
    Ygs matematik adına 3-4-5, Karekök, Endemik güzeldi, Apotemi Metin ve Sonuç derece ise zor olup soru tarzı öğretecek cinstendi, ama özellikle sonuç derece ve metini arada bir atmanızı kesinlikle öneririm. Sınav günü işler istediğiniz gibi gitmezse önceden çözdüğünüz zor denemeleri hatırlayıp aklınıza sakin olarak bir şeyler yapmak geliyor ve bu kazandırıyor sınavı :)
    Türkçe adına da Metin efsaneydi 40 soru da uzun paragraflardı, dil bilgisini de paragraf içinde soruyorlardı. Bu tarz kaynaklar daha önce de dediğim gibi biraz da sınav anında psikolojik rahatlık açısından önem arz ediyor :)

• kaptanarda kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin bir sıkıntı olursa buralardayım sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: UlfangSama

hocam benimde hayalim boun işletme ama mat netlerim +30 +20 temeldeyim mat2ye daha başlamadık sadece geo ve bazı soruları çözüyorum geom tam siz benim yerimde olsaydınız nasıl çalışırdınız matematik nasıl çalıştınız

Hocam cevap verdim üstlerde bu soruya

sağolun hocam önerileriniz benim için önemli

Coğrafya için önerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikizm

Coğrafya için önerin?

Coğrafya kısmı 1 konu 1 soru bankasıyla halledilir, soru sayısı da azaldı zaten bu yıl, çok kafaya takmaya gerek yok diyebilirim :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.