Şimdi Ara

Tm ilk 1000 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
10
Favori
8.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ''Hocam şirketiyle alakalı bir durum kimisi istiyor kimisi istemiyor kyk bursunu.'' nasıl yani hocam anlamadım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle tebrik ederim üstadım. Benim sorum geometri adına olacak. Matematik konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum. Her iki oturum için de tek korkum geometri. İyi bir sıralama elde edecekken bu ders yüzünden çok gerilere düşebilirim. Soruların yarısı kadar net çıkarmak bile fazlasıyla işimi görecektir. Tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GioFerrari.

''Hocam şirketiyle alakalı bir durum kimisi istiyor kimisi istemiyor kyk bursunu.'' nasıl yani hocam anlamadım?

Hocam şöyle ki A şirketi 500 tl civarı bir burs veriyor ve diyor ki 500+475(kyk burs) fazla olur öğrenci için bu yüden kyk bursunu kyk kredisine çevirmenizi istiyor.
    Diğer yandan B şirketi de 500 tl civarı bir burs veriyor ama herhangi bir sıkıntı olmadan kyk burs+şirket bursunu alabiliyorsunuz. Tamamiyle kurumla alakalı. Burs başvurularında maddelerde yazıyor zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Öncelikle tebrik ederim üstadım. Benim sorum geometri adına olacak. Matematik konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum. Her iki oturum için de tek korkum geometri. İyi bir sıralama elde edecekken bu ders yüzünden çok gerilere düşebilirim. Soruların yarısı kadar net çıkarmak bile fazlasıyla işimi görecektir. Tavsiyelerini bekliyorum.

Eksiğiniz varsa kolay kitaplardan hatta spesifik konularsa(Analitik, Dörtgenler vs) fasiküllerden gitmeniz mantıklı. Ama diğer yandan sınav stresiyle alakalıysa bolca deneme işinizi görecektir

• MacırGızanı M kullanıcısına yanıt
    hocam A şirketi neden burs yerine krediye çevirmemizi istiyor ki? amaç ne yani anlamadım.

B şirketi adamdır

• Hocam bu çalışma prensibini nasıl korudunuz? Yani nasıl sınava kadar iyi bir şekilde çalışabildiniz , rehavete kapılmadan ?
  • Hocam durum bu valla :D hiç de çıkmayabilir buna şükür
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Aslında sınava kadar sürekli çalıştım diyemem ara ara kopukluklar oldu ama, sıra arkadaşlarım ve çevremdeki adamlarla birbirimizi gazladık diyebilirim. Hedef koyup peşinden koşmak güzel şey, ama tutturmak daha güzel
  • Tuğçe diye bir yakının var mı hocam acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: MacırGızanı

Aslında sınava kadar sürekli çalıştım diyemem ara ara kopukluklar oldu ama, sıra arkadaşlarım ve çevremdeki adamlarla birbirimizi gazladık diyebilirim. Hedef koyup peşinden koşmak güzel şey, ama tutturmak daha güzel

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Tuğçe diye bir yakının var mı hocam acaba

Maalesef hocam
  • fen iin çözdüğünüz tüm kaynakları ve denemeleri yazar mısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde lys mat için kaç deneme çözdünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okul kodundan mı yoksa tanışıyor muyuz

Okul kodundan tabi ki

• Hocam 11. sınıf TM'yim. Hedefim ilk 2k. Önerileriniz nedir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drpetrıchor44

fen iin çözdüğünüz tüm kaynakları ve denemeleri yazar mısınız

Sanırım Palme ygs kaynakları ( Palme ygs kimya soru bankası, Biyoloji a-b serisi, fizik ygs)
    Ve palme denemesi+ Çıkmış sorular(Ygs fen adına en önemlisi, çünkü basit düzeyde geliyor, en yakın da çıkmış sorular tabii ki)
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    3-4-5 Denemelerini çözmüştüm, seviye seviye gidiyordu iyiydi. Bir de çıkmış sorulara baktım yine. Karekök de çözülebilir
  • Seviye nasıl hocam ona göre öneri yapayım.
  • quote:

Seviye nasıl hocam ona göre öneri yapayım.

Seviyem hakkinda pek bilgim yok ama fikir vermesi acisindan soyle soyleyeyim;

480 kusur puan alip iyi bir liseye yerlesmistim. Onun getirdigi gevseklik ile 9 ve 10. sinifi yatarak bitirdim. Ortalamalarim 83-85 idi. Bu sene de 93 ortalamam var.

Sosyal çok sağlam. Gerisi yukarda bahsettigim gibi.

11 bitene kadar şunlari yap, Şunu mutlaka şoyle yap diyeceginiz noktalar varsa cok yardimci olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C3390505 -- 16 Mart 2018; 1:23:47 >
  • Önce 2-3 deneme çöz, ne kadar yapabiliyorsun, hangi dersler sıkıntılı onu bir gör.
    Sonrasında ders ders eksik kapatmaya başlarsın. Youtube vs kullanabilirsin konu eksiklerin için.
    11 konularını aksatmadan ygs mat çalışmaya başlarsan rahat edersin seneye, yazın ygs+11 konuların biterse efsane olur.Biraz ciddiyetini kavra işin bu yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.