Şimdi Ara

Tm ilk 1000 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
10
Favori
8.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam merhaba nasıl çalıştınız kaç net yaptınız edebiyattan,onerileriniz nedir yardımcı olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Full ayt geo+mat çalıştım ben edebiyatta da klasik limit el kitabı + Harun Ardıç gittim cumhuriyete kadar. cumhuriyet zorladı doping hafızayı da beğenmediğimden edebiyat semineri almıştım 70 liraydı ben aldığımda şu an ne kadar bilemiyorum. Unutmamak için de sürekli soru bankası çözüyordum edebiyattan.

Tarih pek çalışmadım zaten yorum sorarlar diye bilgi sordular ama tarihe ilgim olduğundan çoğunu yaptım önerim selami yalının tyt ayt tarih videolarını izlemen.

Matematik için de apotemi Türev integral vs çöz diyeceğim de baya basitleştirildi diye hatırlıyorum o senin kararın :D geo için de birey b yi öneririm kesinlikle (analitik kısmı hariç) analitik konularına da internetten krediyle ders satan bi hoca vardı onla çalışmıştım ismini unuttum şimdi ama ucuzdu baya. O adamdan dinlemesem hayatta iyi geometri yapamazdım.

89.50 tyt 67.75 ayt yapmıştım sanırım

Unuttuğum bir şey varsa sor cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waitforit_123 -- 21 Ekim 2018; 15:36:40 >

• waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Paylaşımın için teşekkürler,analitik dinlediğin hoca tekin hoca veya nejdet kirpi olabilir mi ?
  • danger761 kullanıcısına yanıt
    Tekin hocaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waitforit_123 -- 21 Ekim 2018; 15:55:25 >
    Teşekkürler hocam!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.