Şimdi Ara

TM Öğrenci Sıkıntıları Vol-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kaldım.Bugun deneme vardı.33 Türkçe ........ 18 Sosyal 30 mat cıktı.Türkçede yapamadıgım sorular dil bilgisi paragraftan sadece 1 yanlış geldi.Matematik sorulan 30 sorudan 2 yanlısım vardı bunlarda toplama cıkarma hatası yani mat bolumunu fulledım dıyebılırım.Şimdi sizden yardım istedigim konu

1) Arkadaşlar sosyal im resmen berbat gecen sene 18 net cıkmıstı Bunun için bana ne önerirsiniz ????????????????????????

2)Geometride analitik harici başarılıyım Analitik Geometri İçin bana ne önerirsiniz ????????????

3) Dilbilgisi yapsamda bunu fule yakın yapmak için önerdiğiniz soru bankası veya başka çeşit bir kaynak var mı ???????????????????????

Yani eminim ki ygs de TÜRKÇE 30 öldurmez.Matda aynı şekil. Ama sosyalden ciddi ciddi cok tırsıyorum ...

LÜTFEN deneyimi olan arkadaşlar bir şeyler önersin

• sosyal için yapabileceğin tek şey ilgi ve bol bol tekrar. ama mesela felsefede sıkılıyorsan zoraki olur, verim alamazsın.
  • joggler45 J kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisi için sıradışı analiz yayınlarını kullan.Mat işlem hatası yapma götürür 30 net iyi değil.Analitik içinde karakök mps analitik geometri kitabını al bitir.Başka bir kaynaktan birey analitik geometri kitabını bulabilirsin al onuda bitir.
  • Bro iyi demişssinde sıradışı türkçe etkili olur mu birey analitik cozdum cok br faydasını goremedım ama ?
  • up up
  • UP UP
  • up up
  • MF'ye dön
  • UP UP
  • UP UP
  • Karekok MPS analitik cok iyi 👌👌

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayni kisiyiz galiba. Tr ve mat 30 ustu geliyor genelde ama sosyal 20 net bile cikmiyor. Ne konulardan bi sey anliyorum ne sorulardan..

Turkce yanlislarim da genelde dilbilgisi. Ve geometride hic bilmedigim konu analitik

• Kardeş ne yapmalıyız bır fıkrın varmı mezun musun sende ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joggler45 -- 24 Eylül 2014; 0:10:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joggler45

Kardeş ne yapmalıyız bır fıkrın varmı mezun musun sende ?

Yok ben 12'yim. Sosyal konusu calisayim dedim onu da yapamadim. Valla napcaz ben de bilmiyorum.

• Hocam bende sayısalcıyım.Sosyali bile 25 üstünde çıkarıyorum ama geometrim 0.Bu gidişle lysden 0 işaretliyeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.