Şimdi Ara

TM ÖĞRENCİSİYİM FEN NETLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkladaşlar sorum şudur tm öğrencisiyim fen ile ilgili hiçbir bilgim yok dönem başından beri bir kere çalışmadım ama deneme sınavlarında 40 soruyuda işaretliyorum 17d 23y 15 d 25y 20d 20y arası falan geliyor gerçek sınavdada yapmalımıyım sizce ?

• YGS 5 mi 6 mı? Orası önemli bir ayrıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harcadığın zamana bağlı 40 Dakika'nı filan yiyorsa hiç uğraşma ama 10-15 dakika idealdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs 5
  • Helal olsun. Gerçek sınavda da yapmalısın tabi ama emin olmadıklarını işaretleme tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilmeden sallıyormuusun napıyorsun
  • çalışmadan nasıl yapıyorsun
  • arkadaşlar valla bende bilmiyorum 9. sınıfta fen derslerim kötü diye geçtim tm ye ulan dönem başından beri sınavlarımdaki son 20 dk fen çözüyom çözme dediğimde okuyorum cevap budur heralde diyorum bişey bildiğimden değil fen 6-7 doğru bioloji 6-7 doğru kimyada 3-4 doğru geliyor sürekli BOŞ SORU bırakmıyorum yalnız hepsini dolduruyorum 10 net civarı çıkıyor buda ygs 5 de +10 puan demek gayet iyi buda
  • Abi anlamiyorum calismadan fen yapiyorum tmyim ne demek allam biz neden calisiyoruz sen mi super zekasin anlamis degilim abi harbiden anormal biz neden calisiyoruz madem calisilmadan yapiliyo. Olum valla cok sacma mk

• kardeş çalışmadan yapıyorum dedim ama çalışmadanda 30-35 net yapıyorum demedim ki ben sana sadece 10 netim falan oluyor sence bu olamıyacak bir durum mu genel kültür ile bile yapılabilecek 5-6 soru oluyor zaten
  • Bende şuan hiç fene çalışmadan 10-15 dakikalık bir göz gezdirmeyle 11d 1y, 12d 3y gibi sonuçlar çıkarıyorum. Yani fazla ekstrem bir olayı yok fenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: legulas12

kardeş çalışmadan yapıyorum dedim ama çalışmadanda 30-35 net yapıyorum demedim ki ben sana sadece 10 netim falan oluyor sence bu olamıyacak bir durum mu genel kültür ile bile yapılabilecek 5-6 soru oluyor zaten

• 5yıllık sayısalım calısmadan fen yapanı ilk defa gördum
  • 9. sınıfta hepimiz fen görüyoruz sonuçta ve matematiği iyi olan birazda mantık yürüten adam fizikten 5-6 çıkarıyor biyoloji desen 1-2 coğrafya sorusu çıkıyor kimyada en kolay fen bölümü diyorlar ama şahsen ben katılmiyorum fazla bilgi benim gibi çalışmayan adam max. 3 net yapar yani 10 net çok şaşırılacak bir durum değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs de cikan fenin yuzde 50 sinden fazlasini 6 7 8 de goruyoruz zaten konu olarak. Bence de normal bi durum.Ygs de mat boslarina dondukten sonra 10 dakikani ayirabilirsin kalirsa mantikli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.