Şimdi Ara

TM ÖĞRENCİSİYİM İLERDE HANGİ MESLEĞİ SEÇECEĞİMİ BİLMİYORUM.YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TM okuyorum lise 3 e geçtim.Fakat benim aklımda herhangi bir meslek yok.Futbola yeteneğim var takıma gidiyorum.Oyunculuk ta var tıyatro vs. Anadolu Lisesine gidiyorum.Eger utbol oyunculuk olmazsa ne olabilir güzel bir meslek.Açıkcası 20 küsür sene okuyupta 1-2 milyar maaşa çalışmak istemiyorum

• hukuk en iyi seçim olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum benim bi tanidik vardi cok iyi oyuncuydu, iyi bir takimda oynuyordu, sakatlandi bi daha futbol oynayamazsin dediler herkes adama sirt cevirdi. bu isler boyle ayrica tutkiyede futbolcu olma hayali kuran milyonlarca kisi vardir. Sen eline diplomani al ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerin nasıl? Denemeler felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Derslerin nasıl? Denemeler felan?

dersler ilk sene berbattı ilk donem 5 ıkıncı donem 3 zayıf ve sorumulukla gectım.ıkıncı sene ılk donem 2 zayıf ıkıncı donem tesekkure puanım yetıyordu fakat 1 tane zayıfım vardı alamadım.denemler fılan oluyordu okulda da takan kımdı fakat artık aklım basıma gelı adam akıllı calısıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceraspireseries

dostum benim bi tanidik vardi cok iyi oyuncuydu, iyi bir takimda oynuyordu, sakatlandi bi daha futbol oynayamazsin dediler herkes adama sirt cevirdi. bu isler boyle ayrica tutkiyede futbolcu olma hayali kuran milyonlarca kisi vardir. Sen eline diplomani al ;)

haklısın fakat ben hareketli biriyim öyle tak kıravatı takım elbiseyi suraya git buraya git suna sunu anlat yapamam içimden gelmiyor.sıkılırım....Nİke Halı Saha Ligi nde bu sene ilk defa katıldık çeyrek finalde elendik fakat olumlu tepkiler aldım.Takıma katılma vs. Fakat o zamanlar olmadı sımdı de bıraz daha kendımı gelııstırıp ıyı bı kulube gıdıyorum.kendımı sonuna kadar denıcem.futbolda illaki olmak istiyorum.Ha diyelim futbolculk olmadı okuyupta guzel bir meslek varmı?.Ben futbolcu olup tarıh yazmak ısıtıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

hukuk en iyi seçim olur bence

hukuk nasıl.hoca sınıfa gelıp sordu ne olacaksınız dıye herkes hukuk pdr psikolıjı fılan dedi.fakat o kafa yok onlarda.kolay mı hukuk.iş imkanları nedır gelırı nedır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer hukuk istiyorsan çok çalışman gerekiyor ilk 20 binde olmalısın. okul bitince avukat, savcı, hakim oluyorsun herhalde. iyi bir avukat olursan mühendisten, doktordan(pratisyen) daha fazla kazanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk, PDR, Psikoloji, İsmi olan birkaç üniversitede iibf. TM'deki en iyi bölümler bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukuku boşver pdr pskikoloji seç sen
  • hukuk yaaz
    daha sonra spor hukuku alanına yönelirsin. bu alanda baya açık var zaten. oynayamasanda hukuki işlmelerini halledersin kulüplerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domino12

hukuk yaaz
    daha sonra spor hukuku alanına yönelirsin. bu alanda baya açık var zaten. oynayamasanda hukuki işlmelerini halledersin kulüplerin

ya abi ne bilim hukuk filan....savcılık avukatlık hepsi şerefsiz meslekler :)..............

• YA BEYLER SADECE 3 TANE Mİ MESLEK VAR YA :(
  • hayır ne ilgisi var? işletme var ekonomi var. bunlar mesela okuyup vezir de olabileceğin rezil de olabileceğin meslekler.
    bak hukuk hakkında yanlış düşünüyorsun ama. tm de en geniiş iş imkanı hukukta. hukuk mevzunu olunca avukat, savcı, hakim olursun diyince biraz zayıf gibi geliyor ama böyle değil yani. danışman avukatlık denen bir şey var. inanılmaz para dönüyor. bu konuda ciddi düşünürsen pm e gel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.