Bildirim
TM TERCİH LİSTEM BÖYLE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gazi -
Gazi gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi
Gazi gelir.
İnşallah. İstanbul iö yü yazmadım ders giriş çıkışlarından dolayı, eklemelimiyim sence? -
Kazaya felan ugrar yildirim Beyazıt hukuk gelirse üzülürüm gerçekten. Derslere ilahiyat mezunlarının girdigini duydum . Söylenti tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Kaan
Gazi
İnşallah kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: duzliselipsikolog21
Kazaya felan ugrar yildirim Beyazıt hukuk gelirse üzülürüm gerçekten. Derslere ilahiyat mezunlarının girdigini duydum . Söylenti tabi
Büyük ihtimal söylentidir diye düşünüyorum. Bende hiç istemiyorum Ybü ama yazmak zorunda kaldım iste yapıcak bi şey yok. İzmir evimize uzak olacağı için öyle oldu -
Up. Tavsiye alınır! -
İkinci öğretimde olup birinci öğretimin derslerine girenler de varmış. Eğitim kalitesi olarak İstanbul daha iyi olabilir ama Gazi de çok geri kalmaz. Yazacaksanız Ankara ve İstanbul karşılaştırmasını yapıp yazın. Çünkü Gazi'den önce yazarsanız gelme ihtimali var. -
quote:
İkinci öğretimde olup birinci öğretimin derslerine girenler de varmış. Eğitim kalitesi olarak İstanbul daha iyi olabilir ama Gazi de çok geri kalmaz. Yazacaksanız Ankara ve İstanbul karşılaştırmasını yapıp yazın. Çünkü Gazi'den önce yazarsanız gelme ihtimali var.
Yok hocam Ankara istiyorum insallah gelir bakalım -
Niye Ankara hocam, ben hiç ısınamadım belki beni de ikna edersiniz. Hiç yeşil değil ve sosyal ortam yok(hele Gazi Hukuk'ta ), bana cazip gelmiyor. -
quote:
Niye Ankara hocam, ben hiç ısınamadım belki beni de ikna edersiniz. Hiç yeşil değil ve sosyal ortam yok(hele Gazi Hukuk'ta ), bana cazip gelmiyor.
Hocam benim sebeplerim şöyle; evime yakın olacak ev konyada. Kuzen Ankara Hukukta avukatın yanında çalısıyo yanında iş ögrencem. Ev var 250 ₺ her şey dahil ve rahat ortam. Başkent hukukun merkezi. Babamın ankarada birkaç rütbeli tanıdığı var yardımcı olacak. Ve istanbul maddi açıdan bizi çok zorlar. Gaziyi ben bir Marmaradan eksik görmüyorum, eğitimi gayet iyi. Ben bu sebebplerden Ankara diyorum hocam :) -
yıldırım beyazıtı kaldır bence. siyaset yazacaktım orada ama kötü olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim -
quote:
Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa
yıldırım beyazıtı kaldır bence. siyaset yazacaktım orada ama kötü olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim
Geleceğini sanmıyorum hocam zaten sıkıntı olmaz umarım. -
Bu sene marmara gaziyi geçecek. at fava bekle. -
quote:
Orijinalden alıntı: dinlenenkul
Bu sene marmara gaziyi geçecek. at fava bekle.
Hocam Gaziyi istiyorum zaten herkes yadırgıyor beni neden İst. Degil diye ama şartlar böyle yanlış bir şey mi yapıyorum acaba -
Siralamada Ankara 5-6k istanbul 7-8k civarı olacak diye tahmin ediyorum. Hattaburaya yazıyorum daha da ileri giderse mesela istanbul 6-7 k bandına filan kimse garipsemeli hocam.Sana önerim yani bir dost tavsiyesi gibi gör ister tak ister takma ama marmara1'i gazinin önüne yaz. Bu sadece bir tavsiyedir. uzmanlarla da konuşman faydanadır. -
Gazi ile marmara arasında ahım şahım fark yok. Gazinin de eğitimi çok iyi. İçin rahat olsun o konuda. Daha kuzenim yeni mezun oldu, hakimlik-savcılık sınavı ilk aşamayı geçti, mülakata girecek. -
Beyler 9kdan İst hukuk io yaziyorum. Haftaya ev bakmaya gidecem patlar miyim gelir değil mi -
Istanbul iö kaçtan almış geçen sene
Benzer içerikler
- diyetisyenlik okunur mu
- moleküler biyoloji ve genetik okumak mantıklı mı
- tıp mı mühendislik mi
- deloday yan etkileri
- 2010 başarı sıralamaları
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X