Şimdi Ara

Tm Tercih Yardiminiz Lazim/ Siralama+ Üni (ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:48:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:46:48 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:46:36 >
  • okul puannın çok iyi hatta OBP uygulanması senin için çok iyi olur çünkü okul birincisi ve ya okul puanı 55 üstü olan çok çok az tmci vardır. ygs derecen biraz daha iyi olsa istanbul hukuk kesin derdim. yine de marmara kesin diyorum.

Sonradan gördüm hukuk istemiyormuşsun. ilk onbin deyince de öyle sandım. istanbul istiyorsan bahçeşehir ünversitesi işletme ve ya ekonomi tam burslu(ekonomi 6 binden almış işletme biraz daha düşük) düşünebilirsin. ankara da olur dersen odtü ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banned. -- 25 Haziran 2012; 18:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaycep

arkadaslar yardiminiz ve onerileriniz lazim, bakip gecmeyin :/ en azindan bi tmci olsaydiniz hukuk istemiyo ve bu netleriniz olsaydi napardiniz onu dusunun.

Ben ipoddan giriorum tm puanlarini goremedm resim bulanik acildi kac puanin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukuk istemiyor olsam bu puanla imkanım varsa koç sabancı bilkent gibi okullarda %50 burslu okurdum imkanım yoksa odtü-marmara-hacettepe-yeditepe işletme-iktisat okurdum
    tm2den odtü-ankara siyaset
    tm3den istanbul psikoloji ilgim varsa boğaziçi felsefe galatasaray felsefe ya da sosyoloji ya da pdrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banned.

okul puannın çok iyi hatta OBP uygulanması senin için çok iyi olur çünkü okul birincisi ve ya okul puanı 55 üstü olan çok çok az tmci vardır. ygs derecen biraz daha iyi olsa istanbul hukuk kesin derdim. yine de marmara kesin diyorum.

Sonradan gördüm hukuk istemiyormuşsun. ilk onbin deyince de öyle sandım. istanbul istiyorsan bahçeşehir ünversitesi işletme ve ya ekonomi tam burslu(ekonomi 6 binden almış işletme biraz daha düşük) düşünebilirsin. ankara da olur dersen odtü ideal.
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:46:12 >
  • hukuk istemiyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seda23241

quote:

arkadaslar yardiminiz ve onerileriniz lazim, bakip gecmeyin :/ en azindan bi tmci olsaydiniz hukuk istemiyo ve bu netleriniz olsaydi napardiniz onu dusunun.

Ben ipoddan giriorum tm puanlarini goremedm resim bulanik acildi kac puanin ?

Alıntıları Göster
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

hukuk istemiyor musun?
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranziranzo

hukuk istemiyor olsam bu puanla imkanım varsa koç sabancı bilkent gibi okullarda %50 burslu okurdum imkanım yoksa odtü-marmara-hacettepe-yeditepe işletme-iktisat okurdum
    tm2den odtü-ankara siyaset
    tm3den istanbul psikoloji ilgim varsa boğaziçi felsefe galatasaray felsefe ya da sosyoloji ya da pdrler
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:45:05 >
  • benim ham 394.. bende hukuk istemiyorum.. psikoloji yazacam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

benim ham 394.. bende hukuk istemiyorum.. psikoloji yazacam :)
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:44:37 >
  • çok iyi okulların işletmelerine girebilirsin. işsiz kalma ihtimalin olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

benim ham 394.. bende hukuk istemiyorum.. psikoloji yazacam :)

bende mi psikoloji yazsam diye dusunuyorum ama cok ani bi donus olur, yanlis tercihten korkuyorum, huf kararsizlik berbat bi sey.

benim tm 3 394.. istanbul ankara izmir bursa tercihlerim sırayla :) sende yaz buraların psikolojisini gidip okuyalım forumdaş forumdaş :P :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizliktandevrenkiralik

çok iyi okulların işletmelerine girebilirsin. işsiz kalma ihtimalin olmaz
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:44:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.