Şimdi Ara

Tm1 3400 , Tm2 3100 , Tm3 2900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendimizi inandırmamız gereken bi ergen kesim var o yüzden rakamları bi yazalım
    Ygs
    Türkçe 37d 3y
    Mat 40d
    Sosyal 35d 5y
    Fen 16d 5y

Lys
    Mat 38d 5y
    Geo 19d 10y
    Edebiyat 44d 12y
    Cog 20d 4y
    Obp 47

Başlıktaki sıralamalar obp eklidir ham puanlarda 2400 2500 arasındayım
    Gelecek sene için hesap yapacak arkadaşlara yardımcı olur umarım rakamlar
    Tercihlere gelelim ;
    Dönemin başından beri işletme veya iktisad olsun diye yola çıktım ve tobb gs geliyor bilkenti çok istiyorum o biraz sıkıntılı net değil ama en çok bilkente heves etmiştim ama malesef bir de toplum gerçeği var iktisad deyince hayırlısı diye burun kıvırıyor ankara hukuk rahat geliyor deyince vay aferin diye tepki alıyorum bu neden böyle ? Beni niye soğutmak istiyorlar ne biliyorlar da böyle diyorlar bu ikilemi yaşayan veya yaşamış istediğim okullarda okumak isteyen veya okuyan insanlardan yorum bekliyorum

• up .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da herkes hukuk diyor
    hem özelleşirsin ticaret hukuku var falan diyolar ama ben de karışığım sıralamamız aynı gibi
  • karışık olmamak mümkün mu sınavdan daha zor mübarek

• özele gel :)
  • Öncelikle tebrik ederim kardeşim. Güzel sıralaman var. Öncelikle toplumun laflarını kafandan sil at, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Bu bölümler hakkında herkes yalan yanlış bilgiler ediniyor ona göre konuşuyor. Benim tavsiyem kimseyi dinlememen kendi ideallerin doğrultusunda ilerlemen. Tercih zamanı güvendiğin bir rehber eşliğinde veya kendi araştırman ile güzel bir tercih yapabilirsin. İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde mi okumak istiyorsun yoksa Hukuk Fakültesi mi bir de buna karar ver.

Ankara'daki üniversiteler hakkında gördüğüm kadarıyla özel üniversitede burslu okumak istiyorsun. Bilkent senin için en ideal ve en iyi üniversite diyebilirim, biraz öğrenci profili sıkıntılı (parayla okuyanlar) ama illaki kendi kafana göre arkadaş bulursun takıntılı bir insan değilsen. Eğitim konusunda Bilkent sayılı özel üniversitelerdendir. Ankara'nın merkezi Kızılay'a ücretsiz servisleri, kampüs güzel ne ararsan var, etkinlik dersen her türlüsü var o yüzden Bilkent güzeldir senin için.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ise genelde siyasi olayların sıkça yaşandığı hatta en çok yaşandığı yer diyebilirim. Avantajlarından birisi de fakültenin Kızılayda olması her şeyin elinin altında olması ve tabiki ismi.

Bunlar benim bildiklerim, ikilemde kaldığın zaman kendini dinle ve pişman olacağın şeyler yapma (benim gibi).

• ben gazeteyi alınca ilk ekonomi sayfasını binbir hevesle açan biriydim bana ne yaptılar ya of

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +++

• tınlayan yok ki

• Hocam siralamalarimiz çok yakin ama tm1 öyle bi puanki iyi yerler olmuyo alttaki yerlerin de tavanlari oluyo
  • hiç sorma ateş çemberine düştük ya

• ekonomiye meraklı olduğun belli işte, hiç durma yaz Bilkent Altına da Gs iktisat tamamdır. Dinleme cevreyi. iibf mezunu çok ama iyi olursan sana çok kapı açar.

• bana ne milletin derdinden tasasından ya valla ah bilkent ah gelmezsen geleceğim mutsuz bomboş anlamsız geçecek :(

• Ankara hukuk'u bir dtcf ile karistiriyorsunuz herhalde. Fakulte tabanli olaylar genellikle olmaz. Protesto ya da yuruyus yapilacaksa 1-2 hafta oncesinden afisleri asilir genellikle slogan atilir ve dagilir ogrenciler. Tabi bazen kolluk kuvvetlerinin asiri müdahalesi sonucu biraz gerilim olabiliyor. Cok rahatsiz oluyorsaniz o saatler içerisinde kampuste bulunmazsiniz. Ama hukuk okurken toplumsal olaylardan bu kadar kendinizi somutlamak... Bilemiyorum kendi karariniz

• demirden korksak trene binmezdik .p bizim olayımız farklı burda daha çok tanımaya yönelik bi arayış içindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: MyBuZz

Öncelikle kendimizi inandırmamız gereken bi ergen kesim var o yüzden rakamları bi yazalım
    Ygs
    Türkçe 37d 3y
    Mat 40d
    Sosyal 35d 5y
    Fen 16d 5y

Lys
    Mat 38d 5y
    Geo 19d 10y
    Edebiyat 44d 12y
    Cog 20d 4y
    Obp 47

Başlıktaki sıralamalar obp eklidir ham puanlarda 2400 2500 arasındayım
    Gelecek sene için hesap yapacak arkadaşlara yardımcı olur umarım rakamlar
    Tercihlere gelelim ;
    Dönemin başından beri işletme veya iktisad olsun diye yola çıktım ve tobb gs geliyor bilkenti çok istiyorum o biraz sıkıntılı net değil ama en çok bilkente heves etmiştim ama malesef bir de toplum gerçeği var iktisad deyince hayırlısı diye burun kıvırıyor ankara hukuk rahat geliyor deyince vay aferin diye tepki alıyorum bu neden böyle ? Beni niye soğutmak istiyorlar ne biliyorlar da böyle diyorlar bu ikilemi yaşayan veya yaşamış istediğim okullarda okumak isteyen veya okuyan insanlardan yorum bekliyorum

Öncelikle yaptığınız puan ve sıralama için sizi tebrik ederim.Ayrıca kendinizi ispatlamanıza gerek yok ama yazmanız da iyi olmuş çünkü gerçekten forumda böyle bi grup kol geziyor.

Ben de dersanede döktürüp sınavda patlayanlardanım.(özellikle LYS-1de duman oldum ah ösym ah :D )Buna rağmen TM1 6200 TM2 4500 TM3 3500 sıralamayla geldi.Ben de sizin gibi sene başından beri aynı ikilemi yaşıyordum ki sanırsam sonuçların açıklanmasıyla bu üçleme dörtleme dönüşmüş durumda ve giderek artabilir :) Bilmiyorum benim yaşadığım çevredeki yoksa toplumun genelinde mi böyle bi yargı söz konusu ama gerçekten iktisat-işletme diyince insanların büyük kısmının bakışları davranışları değişiyor ama ağzınızdan hukuk çıksa üniversitesi bile önemli değil insanlar için size nasıl bakıyorlar az çok tahmin edebilirsiniz.
    Ben ygsde de iyi birşey yapınca boğaziçi iktisat yazarım en azından üniversitenin ismiyle bu yargıları az da olsa kırabilirim diyodum maalesef olmadı kaderimizde bu varmış 'Hayırlısı' demek düşer bize de.Şimdi haldır haldır üniversitelerin o bu bölümleri nasıl diye dört dönüyoruz şu daracık süreçte.Ben de üstteki arkadaş gibi size kalbinizden geçen, geriye döndüğünüz zaman pişman olmayacağınız tercihler yapmanızı öneririm.Eğer kazandığınız bölümü beğenmeyip tekrar hazırlanma şansınız da yoksa bu sizin için çok kötü olur zira gönlünüze sinmeyen bi bölümü okuyup mezun olmak hayatın ilerleyen sürecinde de sizi zorlayacaktır.Herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olsun.

• doğru diyorsun ikinci gün söverek gitmekten iyidir yani , hem iktisad mezunu da acından ölmüyor herhalde :(

• iktisat hakkında bilgi almak istiyorum yetkili birileri yok mu
  • Tutarsa B.içi Siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler..
  • Ben diyorum ankara sen diyon...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.