Şimdi Ara

tm3 10K İÇİN DURUMUM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi geceler son defa böyle bir konu acıyorum uzun süre yokum durumumu değerlendirirseniz sevinirim Ders ders anlatayım
    Türkçe : Anlatı bozuklugu , yazım kurallı kaldı

Tarih Felsefe : ikiside bitti, arasıra tekrar ediyorum

Coğrafya : son kısmı kaldı ama sağlam temelim var en güvendigim ders

Mat 1 : İşlem, kartezyen, mod, permütasyon kombinasyon kaldı

mat 2 :paraboldeyim 12.sınıf konuları haric az cok temelim var konular hakkında ygs ye kadar logaritmaya gelmeyi düşünüorum

Geo: Çember de uzunluk katı cisim, ve analitk kaldı

Edebiyat :Yeni basladım 10 ve 11 .sınıf konuları iyidir ygs ye kadar divan edebiyatına gelmeyi düşünüyorum

YGS Fene çalısmayı dşnüyorum ama bi taraftanda katkısına bakıyorum cok az yani zaten anca ucu ucuna yetiştiryorum bilmiyorum napacagım siz ne düşünüyosunuz fen hakkında ?

DENEMELERDE ŞUAN TÜRKÇE 33 34 - SOSYAL 31 32 -MAT1 22 23 FEN 1 2 CİVARI GELİYOR 90 CİVARI İŞTE SİZCE DURUM NASIL?

• güzel....edebiyat divan az olur bence, ygsyi biraz boşla edebiyat kas tabi fen hedefin yoksa ygsde
  • dedıgım gıbı ucu ucuna yetıstırıyorum zaten bı kac sozel soruya bakıyorumm sımdılık fen calısmayı dusunmuoyrum
  • Bende tm yim ve netlerimiz hemen hemen aynı. Fen çalışmak bana biraz riskli geliyor. Şöyle netlerim 100 falan olsa bide 20-25 dk arttırsam oturup çalışırımda, bi türlü yapamadım şu lanet neti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS matematik netlerini artırırsan yaklaşık 30 binde yerin var. LYS temelin de varsa rahat 10 k'ya çekersin. Ama şu an lys için biraz gecikmişsin. Tavsiyem bu süreçten sonra YGS'ye ayırdığın zaman kadar lys'ye de ayır.
  • 3 günde birey ve limit soru bankası + limit el kitabından divana kadar bitirdim , bence kendini kandırma edebiyat çalış .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni konu açmayayım benide değerlendirin lütfen
    şimdi Sosyal de Tarih Coğrafya bitti Felsefeyi iplemiyorum zaten ya full geliyor ya da 1-2 yanlış.
    Türkçe'de Edat Zarf anlatım yazım gibi konular kaldı. Dershane ile birlikte gidecem onlara.
    Matta Kombi işlem onlar kaldı yani son 4 konu 1 haftada bitecek konular.
    Edebiyatta ise İslamiyet öncesinde dershane ama ben Güvendere de bağımsız olarak başladım orada daha başlardayım.
    Mat 2 ye başlamadım hiç.

Denemelerde ise genelde

25-30 Türkçe
    28-33 Sosyal
    16-22 Matematik
    1-3 Fen
    Bu arasında netler geliyor ve ortalama 70-80 net bandında geziniyorum. Geometriye de bakmadığımı söylemek isterim. Hedef ise ilk 50.000. Nasıl sizce ? YGs ye kadar 90 - 95 bandı olup YGS de 80 net olur mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.