Şimdi Ara

TM3 en az 40 puan artacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlarım.YGS ve lys 1-3 sınavlarının kalitesizliği ortada.E tabi yapılan netleri de görüyoruz .Şimdi 2015'ten 2010 a bile 35 puan artmış diyebilirsiniz fakat bu kesinlikle kıyaslamak için yeterli bir argüman değil.Forumda da görüyoruz ki 20-30 arası artış neredeyse %80 i memnun edebilir, e peki böyle büyük bir çoğunluğun memnun olduğu bir artış size mümkün geliyor mu ? bana şahsen gelmiyor.Matematik-Edebiyat-Geometri testlerinden 25 ygs den de 15-16 puanlık bir artış bekliyorum yani 40 - 50 arası bir artış beklemek pek yanlış olmaz herhalde ...

• Ben de yaklaşık 40-140 puan arası artış bekliyorum Tm3'te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zantepex Z kullanıcısına yanıt
    450 ile alan üniversite 500 le alsın artık he canım he
  • 40 az değil mi sence de sadece soruyorum bak

Erzurum hukuk 480 le kaptcak onu niye yazmadin

• quote:

Orijinalden alıntı: zantepex

Merhaba dostlarım.YGS ve lys 1-3 sınavlarının kalitesizliği ortada.E tabi yapılan netleri de görüyoruz .Şimdi 2015'ten 2010 a bile 35 puan artmış diyebilirsiniz fakat bu kesinlikle kıyaslamak için yeterli bir argüman değil.Forumda da görüyoruz ki 20-30 arası artış neredeyse %80 i memnun edebilir, e peki böyle büyük bir çoğunluğun memnun olduğu bir artış size mümkün geliyor mu ? bana şahsen gelmiyor.Matematik-Edebiyat-Geometri testlerinden 25 ygs den de 15-16 puanlık bir artış bekliyorum yani 40 - 50 arası bir artış beklemek pek yanlış olmaz herhalde ...

bnce en az 60 puan artmalı niye herkes memnun osym asla kımseyı memnun etmez lkasklaslkds
  • Yeminle içim şişti ne gerzek insanlar var 40 az yok 90 artacak yeter da yeter en kötü mezuna kalicam sindirdim kabullendim ben ama üzülenler var takanlar var .Yok kaç k olur yok 40 puan artar bekle lan bekle ne kaldı!!

• benimki sadece tahmin ama doğru çıkacağını düşünüyorum.umarım 18 inde hepiniz mutlu olursunuz ...
  • Hocam 40 çok fazla gerçekten

• Ulan 40 puan nedir insaf ya Troll gibi geliyorsunuz cidden
  • Yok abi kesinlikle artar bu gün bunu anladım az bir umudum vardı oda bitti gibi ...ygsde 180 bindeki adam 427 puanim var diyor dusun ben 80 bindeyim 428 puan oluyor pbgte anlamadım bu işi tukurdugumun coğrafyası bu kadar fark ettirir mi ya çıldıracam ulan

• en az 40 diye düşünüyorum daha da fazla gelebilir bence
  • Mfciyim 56 edebiyat yaptım 140 puan artacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen öyle walla boşuna matematik yaptım keşke coğrafya ile ed3biyat kas saydım arkadakiler 20 matematik 50 edebiyat yapmış hep siralamalar düşük ancak edebiyat ve coğrafyalar yüksek walla ben 20 binede raziyim

TM3 en az 40 puan artacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusotaralid

asdfghjkl 52 falan de bari trollüğün anlaşılmasın hocam

Normalde troll değilim ya hocam bilmiyorum nasil yapıldığını jdjej

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014-2015 arasında tm3 puanları 9 puan azalmış. 2014, 2015'e göre kolay bir sınav. Bu yıl 2014'ten çok daha kolay kabul ama 50 puan nereye artıyor. Artsa artsa 20-25 puan artar.

Şu kadar puan artar bu kadar artar diyenlerle dalga geçmek yerine şunu diyeceğim: 2015'ten 2010a 35 puan artmadı. 2015'te diploma notu 100 olan kişinin ham puanına 60 eklenirken, 2010'da diploma notu 100 olan kişinin ham puanına 75 ekleniyordu. 2010da ayrıca ek puan sistemi daha karışıktı, fen lisesinden mezun olanlara mesela fen kısmından tercih yaparlarsa daha fazla puan geliyordu. 2010 ile bugünü kıyaslayamazsınız.
    Şu linklere bakın, kanıt olarak:
    http://forum.donanimhaber.com/m_38602951/tm.htm
    http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60615/h/obp-ve-aobp-hesaplama-yonergesi.pdf

• Ygsden oturu 18 puan artti zaten, lysde düşürücü bi sinav yoktu cog harici onun da zaten pek bi etkisi yok. 12 13 puan da lysden artacagini dusunuyorum yani 25-30 puan arasi bi artma olur gecen seneye göre. (2014 2015 2016 ya girmiş biri olarak soyluyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs 45 puan arttı mı ya? O kadar fark olduğunu sanmıyorum?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.