Şimdi Ara

Tm3 puan türündeki sayısalcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bildiğiniz gibi bu sene lys mat oldukca belirleyiciydi ve sıralamada muhim rol oynadı.Sizce edebiyatında görece kolay olmasından ötürü (ilk 10.000 deki sayısalcılar genellikle ygsde tmde de o civardalar ve edebiyatta 35-40 net yapmak zor degildi) tm3 sıralamasında ilk 10.000 deki sayisalci sayisinin artmis olma durumu var mi? Buyrun tartisalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var bu sene 0 tm bilgisiyle tm3 de 3 bindeyim benim gibi tonla sayısalcı var bu yıl forumdaki ss lere baktğmdada bunu gözlemledim

• haklısın... benimde edebiyat netim pek iyi sayılmaz ama mat-geo sayesinde tm lerin hepsinde ilk 500 yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Var bu sene 0 tm bilgisiyle tm3 de 3 bindeyim benim gibi tonla sayısalcı var bu yıl forumdaki ss lere baktğmdada bunu gözlemledim

Ozellikle 3000-10000 arasinda cok sayisalci yığılmasi var gibi geliyor.11000 geldi.Hayaller istanbul hukuk hayatlar...

• Up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 1 Temmuz 2015; 4:53:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• Ben 9kdayim kardeş tm3 puan türünde.tercih yapmayacağım mesela tmden.daha bir sürü vardır istediğin yer olabilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.