Bildirim
TM3 TEN BÖLÜMLERLE BİŞEY SORABİLİR MİYİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaç bindesin hukuk neden istemiyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya 38 bindeyim hukuktan ziyade psikoloji istiyorum ama en son 27 var o da gelmez sanıyorum hukuk aslında erzurum olabilirdi -
Sosyal Hizmeti yazın gidin derim hocam iş imkanı da var. Bir tanıdığım 5 6 gün önce mezun oldu şu an 2000 tl maaş ile huzur evi müdürü.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ciddi misiniz çok iyiymiş aslında çalışma alanlarını kıyasladığımızda daha iyi duruyor ama açık öğretimden de çok sayıda mezun verdiği için bi korku var içimde -
ikisinin de iş imkanları var ama pdr yaz git kafan rahat olur
bir de hacettepedeki sosyal hizmetler kız-erkek diye ayrılıyor sanırım sınıflar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim Minaj -- 1 Temmuz 2015; 17:57:28 > -
hocam hacettepedeki de sanırsam bu sene birleşmiş çünkü kılavuzda baktım kontenjan 180 yazıyordu ve sıralama belirtmemişlerdi ondan da korkuyorum geçen sene 38 bindi bu sene birleşti diye yükselir mi acaba ? -
uppppp :( -
quote:
Orijinalden alıntı: nmnl
hocam hacettepedeki de sanırsam bu sene birleşmiş çünkü kılavuzda baktım kontenjan 180 yazıyordu ve sıralama belirtmemişlerdi ondan da korkuyorum geçen sene 38 bindi bu sene birleşti diye yükselir mi acaba ?
Birleşmişse yükseleceğini sanmam, çünkü erkeklerinki 46bin miydi neydi, kızlarınki de 39bin falandı. Bu ikisinin arası bir şey olur bence, 40-41bin gibi -
çok teşekkür ederim -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X