Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa mın 1000 max 2.500 luk artıs olucak.25bın den sonrakı hukuklarda dususte olabılır.Herseye hazırlıklı olmak lazım ama.9k sıralamam var yalova hukuka kadar yazdım.ONunda altına pdr-psıkolojı dosedım.Turkıye burası hıcbıseyın garantısı yok :)
  • Hocam haklısın burası Türkiye.Temkinli olmak lazım tabii.Ama marmara kesin bu sıralamayla öyle gözüküyor.İnşallah istediğin üniversiteye yerleşirsin...

• 25800 deyim suleyman demirel gelir mi diye dusunmeye basladim

• lasenhayirdiir kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aranda 4.100 kişilik bir aıralama farkı var ilk mesajda yazmıştım 20.000 üstündeki üniversitelerde az bir geriye düşüş yaşanır.En kötü ihtimal yerinde sayar.Hayırlı olsun şimdiden geldi bil...

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Hocam sdunun ustune cukurova ve erciyes yazdim onlarin siralamalarida 24 25k araliginda. Onlarin gelme ihtimali var mi ?

• Hocam tm3 sıralama 1257 geçen sene bilkent %50 tm2 1100le kapatmış sizce şansım ne 😕

• lasenhayirdiir kullanıcısına yanıt
    Bence 20.000 üstü ünv ler ileri gitmez.Yerinde sayar diye düşünüyorum.Girersen sınırdan girersin.İhtimal %50.Ama en kötü sd ye girersin zaten.Başarılar sana tercihlerinde...

• batubinikk kullanıcısına yanıt
    dün dava açıyodun hukuk tm2 ye geçerse noldu hahahahahahah
  • MadamChoco kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi dediğiniz ünv nin önünde çok az ünv olduğu için kontenjan azalmasıda az olduğu için çok etkilenmez.Zaten sen yazarsın ama tek tercih yapma.Bir alternatif bak gayet güzel ve kaliteli üniversitelere yerleşebilirsin.Öncelikle tebrik ediyorum başarılar tercihlerinde...

• HukukcuKız H kullanıcısına yanıt
    Trollğünüj tadını çıkarayım millet korksun biraz 😄

• Usta en bastaki yazini okudum bencede haklisin
    Bir de ben sorayim siralam 5.3k Ankara hukuk gelme ihtimali var mi sizce ?

• Hocam 35300 sıralama ile erzurum iö veya erzincan gelme ihtimali yok mudur?

• rainsy kullanıcısına yanıt
    Ben Polis Akademisinden gonderilerdenim. Sen de mi? :)

• Beyzade54 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aranda 1.700 kişi var zaten.Birincisi ben 2.000-3.000 civarındaki adamların ist yazacağınıda gördüm bu forumda.Kontenjan olarak bakacak olursak ankara ünv nin önündeki ünv de en fazla 200 kişilik bir azalma var.Sıralama düşme oranıda örneğin ist ünv ye göre az olacaktır.Ben girersin diye düşünüyorum.İneceği sıralama ise bana göre en fazla 5.500 fazlası olmaz gibi geliyor.Tercihlerinde başarılar.İnşallah girersin

• demasman kullanıcısına yanıt
    Hocam kontenjan toplamda arttı ama 1.000 kişilik bir artış yok.Şimdi kesin girersin diyemiyorum.Girersen eğer sınırdan olur.Senin işi biraz talep meselesine kaldı sanırım.İnşallah girersin diyim ama başka bölüm tercihinde bulunman yararına olur.İlle de hukuk diyosan göze alırsın açıkta kalmayı seneye bi daha hazırlanabilirsin.Ama gelme ihtimalide var.Başarılar...

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler icime biraz su serptiniz
    Insallah Allah hepimizin gonlune gore verir

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam kontenjan toplamda arttı ama 1.000 kişilik bir artış yok.Şimdi kesin girersin diyemiyorum.Girersen eğer sınırdan olur.Senin işi biraz talep meselesine kaldı sanırım.İnşallah girersin diyim ama başka bölüm tercihinde bulunman yararına olur.İlle de hukuk diyosan göze alırsın açıkta kalmayı seneye bi daha hazırlanabilirsin.Ama gelme ihtimalide var.Başarılar...

Hocam sonda 39800lük yer duruyor dediğim gibi tercihlerimin hepside hukuk :))

• Benim sıralamam da 16.983 ybu düşünüyorum olmazsa dokuz eylül 2 bin oynarsa ikisi de gelmez 1.500 oynarsa da gelmez😂 Dershane hocam bayağı korkuttu tedirginim açıkcası

• Beyzade54 B kullanıcısına yanıt
    Amin diyelim.İnşallah herkesin gönlündeki olur...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.