Şimdi Ara

Tmciler baksın önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl kırık obp ile tmden hazırlayacağım hedefim istanbul hukuk sizce ne kırıkla bunu başarmak mümkün müdur sayısal çıkışlym 70 bindeydm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mümkün değil desek yapmayacak mısın ? Tabi ki mümkün ama istanbul hukuk isteyen, obsi kırık olmayan herhangi bir insandan daha fazla çalışman gerektiği aşikar. Disiplinli bir şekilde adeta ilk 1000 istiyor gibi çalışırsan istanbul hukuğa yetecek sıralamayı alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 7 Eylül 2019; 14:57:3 >
  • Çok zor ama imkansız değil, hamda ilk 1500-2000 ile girilebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    Tmde ilk bine girebilmek iciin hangi ders daha fazla önemlidir

• Zaten o şekilde çalışmam lazim ama tmde ilk bine girmek sayısal kadar zormu sizces

• Zaten o şekilde çalışmam lazim ama tmde ilk bine girmek sayısal kadar zormu sizces

• Dtmii D kullanıcısına yanıt
    Ayt matematik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    24 netim vardı 30 à çıkarırim inşallah

24 netle 70k kötü olmuş, tyt mi kötü geldi hocam ?
    Edit: tm 70 sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawLove -- 7 Eylül 2019; 16:44:23 >
    Eğer sözel derslerden hiç mi hiç haz etmiyorsan sayısaldan bile zor olur ama böyle bi durum söz konusu değilse sayısal kadar zor olmadığı bir gerçek ea'nın. Ama bedava da değildir ilk 1k, Ayt'den 70 tyt'den 90 seni ilk 1k'ya sokardı bu yıl. Tyt 90 mf çıkışlı biri için çok zor olmasa da 70 ayt 35'er çıkarmak demek her iki dersten de. Bu da kolay değil, matematiğini de edebiyatını da çok iyi tutman gerekir.
  • Sözel derslerden hiç zorlanmıyorum ve seviyorum ikinci öğretimi 7 bin civarı idi iuhf nin 30 civarı mat ile de yapılır bence

• Arkadaşım ben marmara hukuktayım. Bölümdeki insanların bazısının 2.ünileri. Yani obpleri yok. Hepsi en az 7 bin sıralama yapıp gelmiş(1.öğretim) Bir de sen senenin tamamını yksye adıyacaksın, yani aklına koyduysan yaparsın.

Riskli olur. Kontenjanların değişmeme garantisi yok, dolayısıyla 7k'yla kapatma garantisi de yok. Aza kanaat etme, geçen sene 7k ile kapatan yerler bu yıl 2k ile aldı, insanlar beklemedikleri sonuçlarla karşılaştı. En iyisini hedefle daha yüksek yapmaktan zarar gelmez.
  • çok zor ama imkansız değil yapanlar var sadece realist olmak gerekiyor

Tmciler baksın  önemli

• ayt yoğunlaş, 75+ Ayt ve 80 üstü tyt ile kırık obpye rağmen ilk 2k yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 8 Eylül 2019; 5:17:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.