Şimdi Ara

TMciler EDEBİYAT 50+ YAPABİLMEM İÇİN HANGİ KAYNAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili tmciler sözelciler edebiyatta 50+ yapabilmem için hangi kaynak kitapları tavsiye edersiniz simetri hariç,çok önemli

• fem simetri 51 net yaptım :)
  • SenNeymişsinBe S kullanıcısına yanıt
    ya simetri bana bek kapsamlı gelmiyor,özellikle de cumhuriyet dönemi edebiyatı
  • hocam valla simetri + denemelerdeki bilmediğim adamları araştırarak 52d 4y yaptım .. 2y turkce kısmı ona göre düşünün
  • SenNeymişsinBe S kullanıcısına yanıt
    simetri var önce ona bakayım o zaman başka önerecek kaynak yok mu?
  • güvender konu anlatımlıyı okuyarak çalış. sakın özet çıkarayım falan düşünme alırsan imkansız çünkü . seri seri oku
    limit/birey/karekök soru bankaları iyidir bunlarla dilbilgisi iyiyse +45 garanti gibi üstü biraz şansa bağlı bence sınav anında
  • 50-6 yaptım öneri de bulunayım mı

limit el kitabı elinde bulunsun+bi tane kapsamlı edebiyat konu anlatımlı kitap (simetri-güvender vs olabilir) + yayın denizi yayınlarından cumhuriyet fasikulu vardı o da iyiydi
    soru bankası olarak limit sb+güvender sb + deneme çöz
  • 52-4 yaptım. Korfez konu anlatimliya ygsden once calistim, sonra fem cep kitabi + soru bankalari diye gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edeb kısmından 3 yanlısım vardı toplamda 9,paragrafta 6 yanlış cikmis herneyse palme yi bitirdim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim,güvender aklıma yattı onu mutlaka almam lazım,ayriyetten dediğiniz kaynakların çoğunu çözmeye çalışıcam,teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.