Bildirim
Tmciler içeri!!!
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim 1 ay oldu baslayali nerdeyse. Hangi dersi soruyorsun. Bence artik sen de basla daha neyi bekliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
edebiyatta denge çözebilirsin sakın kapsül almak gibi bir hata yapma. -
Coğrafya konusunda hiçbir fikrim olmadığından ve pko 3lüsü durduğundan daha başlamadım. Sanırım yavaş yavaş başlamam lazım :)
Kapsülle farkı ney? Etrafımda hep sayısallar olduğundan pek bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: SonOfAnarchy
Kapsülle farkı ney? Etrafımda hep sayısallar olduğundan pek bilgim yok
kapsülde cumhuriyet bilmeden +48 neti çok rahat yaparsın (onun cumhuriyetini genel kültürünle çözersin) vay anasını dersin sonra adam akıllı bir denemede 40ı anca görürsün. -
Coğrafya için önerebileceğin bi deneme var mı?
Beyler sağlam bi edebiyat denemesi önerir misiniz matematik için denge alcam edebiyat da ne almalıyım ? Hedef 20k civarı
quote:
Orijinalden alıntı: umut_45200
Beyler sağlam bi edebiyat denemesi önerir misiniz matematik için denge alcam edebiyat da ne almalıyım ? Hedef 20k civarı
+1 -
Valla ben denge limit yayindenizi cozdum kiyaslarsak denge abartildigi kadar zor degil limit guzel yayindenizi on numara. Ama bence daha guzelleri piyasadaki lys3 tekli denemeleri.
Eyvalllah yarın gidip limit veya yayın denizi alcam lys1 içinde denge alırım farklı bi önerisi olan varsa yazsın bilgilenelim
Yayın denizi cidden güzel konuyu tam kavradiysan +45 rahat çıkar ama dikkatsizsen çoğu soruda cuvallarsin bana gore tam 2012 tarzı deneme bu forumda soranlar oluyor hep söylüyorum bunları yayın denizi gerçekten edebiyat konusunda iyiler
Ama detay sorular var 1-2 tane mor testlerde
denge ve karekok cozuyorum hepsi icin
edeb mat coğrafya denge çözüyorum kardeş, edeb denge zormu arkadaşlar sizce çözen varsa yzsın please -
quote:
Orijinalden alıntı: RawShed
Yayın denizi cidden güzel konuyu tam kavradiysan +45 rahat çıkar ama dikkatsizsen çoğu soruda cuvallarsin bana gore tam 2012 tarzı deneme bu forumda soranlar oluyor hep söylüyorum bunları yayın denizi gerçekten edebiyat konusunda iyiler
Ama detay sorular var 1-2 tane mor testlerde
Eyvalllah da bu mor testlerin olayı ne ben denemeyi kasdetmiştim denemede ayrı bi bölüm mü ? Yarın bakicam bu arada teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X