oğlumun sonucu. söylemişti ayt mat. ın kötü olduğunu ama ben yinede bir umut 25 net felan gelirse diye umutlanıyordum. ama sonuç ortada. mezuna kalsa ayt matı toparlıyabilirmi acep. hedefini tıp a çevirdi. hiç bu kadar kararlı olmamıştı. şimdi sadece tıp diyor. mat den 11-12 de özel kursa gitti. mezuna kalırsa başka bir hocaya kursa yollasak bir faydası olur mu. malum şuanki hoca eğer gerçekten iyi bi hoca olsaydı bu sonucu öngörüp en azından bizi uyarırdı. hep ben hocayı rica ettim aman sıkıla, seni dinler belki biraz gayret eder die. aslında bana kalırsa ayt matematiğe en az fizik kadar önem vermiştir ama yoğunlaşamadımı, yoksa ayt mat. fazla mı zor geldi çözemiyorum. fiziği çalışmayı hiç sevmiyorum dediği halde yaptığı ortada. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviplanet -- 16 Temmuz 2024; 12:16:21 > |
Mezunlar içeri. malesef berbat sonuç
-
-
Hocam sizin gibi ebeveynle ve iyi bi çalışmayla tahmini ilk 10k içinde olur. İlk senesinde tytyi bu kadar iyi yapanlar genelde en kötü 9-10k yapıyor. Bence bi sene hiç kayıp değil. Denemeli.
-
ayt matematik en eleyici sınavdı. 2023 gibi gelse yapabilirdi belki fakat böyle bir matematiği kimse beklemiyordu. Biraz daha tecrübeli arkadaşların cevaplaması daha doğru olur en azından mezunluk senesini yaşamış arkadaşların. Uplamak adına yazıyorum
-
özel ya da askeri tıp düşünmez misiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam eleyici sınavdı ama sıralamalar 21 ile alakası yok. bu biraz beni şaşırttı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mezuna kesin yukarı çekeceğini düşünmeden, belirsizlikle girmek çok kötü bir şey. realist bir şekilde masaya yatırıp olmuyorsa kalmamak lazım, hem zaman israfı hem sinir stres hem sınav anında ters bir şey olsa bir seneniz daha çöp oldu, oldu size 3. giriş. çok çok tehlikeli ama dost acı söyler. gerçekten üzüldüm tyt güzel gelmiş ama hayatı boyunca bunu düşünecek üzülecekse full odak mezuna kalmak mecburi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 16 Temmuz 2024; 11:31:51 >
Hocam sizin mesleğiniz Türkiye’nin en iyi veti Ankara İngilizce Vet geliyor düşünmez misinşz
ankara vet. bu işin duayenidir. hakkı ile zordur ve meslekte olabileceği yer 657. onun da zahmeti verdiğin emeğe değmiyor. yıpratıcxı bir meslek.
çok da severek yaptığım söylenemez saha işlerini zira yurt dışında teknisyenlerin yaptığı işi biz burda hekim olarak yapıyoruz.
-
Hocam öğrenci kitlesi ile alakali biraz. 2021den sonra gerek soru bankalari gerekse ogrenciler zor sorulara yönelmeye basladilar.
özel tıp bizi yorar. bu sene değil ama seneye son çare olabilir. askeri tıp da gereksiz aşırı disiplin içeriyor. ezilmesini istemem. msü de 6k yapmıştı deniz harb e gitmesini gatadan daha çok isterdim. ama kendisi istemedi.
bizde zorlama yok. kendi istediği yeri seçebilir ama biz de şehir ve üni olarak ortak karar alırız.
-
Şop
Kapasite belli hocam 100 kerede mezuna kalınsa ilk 1k olmaz bazı şeyler doğuştan oluyor
ne şop? anlamadım. berbat sonucun neyine şop yapayım. sadece okul kodunu sildim.
-
Hem doğru hem yanlış . Ben sayısalda 60kdan 2kya çektim ama temelim sağlamdı ve ilk senemde neredeyse hiç çalışmadım . Konudaki kişi baya emek harcamış anladığım kadarıyla özel hocalar fln bu yüzden bence de ilk 5k gibi sıralamalar zor gözüküyor .
Hangi üni bölümlesin
kardeşim bende biliyorum o dediğinizi de, tam kapasite çalışsa 5k çok rahat oynaya oynaya gelir.
zaten tam kapasite olmayacağını biliyorum.
başlığı açmamdaki kasıt 15-25k ya çekebilir mi onun telakkisini yapmak için.
-
hocam tek soyleyecegim sey icine sinmeyen seyi yazmasin siralamasi yetiyor diye. ayrica ilk mezunuysa kesinlikle kalsin
Hocam tytsi iyi, dediğiniz gibi MSÜde de 6k yaptıysa kapasitesi vardır. Kendisini çok sıkmayın temeli var gibi duruyor zaten sene içinde çalışsın çok rahat 10-15 bin görür.
hocam benim msü hakkında çok bir bilgim yok. deniz harp okulu cidden gatadan daha mı iyi? ben bu sene mezuna kaldım deniz iyiyse seneye deneyim ben.
özel hoca derken, sadece matematikten. kurs olarakta okulun kursuna gitti. son 2 ay kala onu bıraktı.
özel kursa göndereyim dediğim halde fiziği kendi yaptı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam sizin gibi ebeveynle ve iyi bi çalışmayla tahmini ilk 10k içinde olur. İlk senesinde tytyi bu kadar iyi yapanlar genelde en kötü 9-10k yapıyor. Bence bi sene hiç kayıp değil. Denemeli. |
ne şop? anlamadım. berbat sonucun neyine şop yapayım. sadece okul kodunu sildim. |
Hem doğru hem yanlış . Ben sayısalda 60kdan 2kya çektim ama temelim sağlamdı ve ilk senemde neredeyse hiç çalışmadım . Konudaki kişi baya emek harcamış anladığım kadarıyla özel hocalar fln bu yüzden bence de ilk 5k gibi sıralamalar zor gözüküyor .
|
Benzer içerikler
- akademisyen olmak zor mu
- prozac kullananların yorumları
- galatasaray hukuk mezunu maaş
- efsane yayınları zorluk derecesi
- uçak mühendisi işsiz kalır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X