Şimdi Ara

TMCİLERİN FEN ÇALIŞMASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben tm2 de 16k sıralama ile mezuna kalmayı düsünüyorum.Tabii tercih yapacağım ama zor (hukuk).Seneye Ankara Hukuk için çalışacağım.Sizden istediğim şu:Malum sınav sistemi katsayıları kaldırdı ve mf ciler tm alanına girdiler.Ben de bir tm ci olarak fen derslerine çalışmak istiyorum.Temelim şu anda yok fakat öğrenebileceğime dair inancım var.Sizce hangi kaynaklarla başlamalıyım.
    Bir de benim durumumda olmuş olan arkadaşlar bunu nasıl bir çalışma ile başardılar.
    Lütfen yardımcı olun, şimdiden teşekkür ederim.

• up
  • up
  • Fem Simetri kimya güvender fizik sana 30 yaptırır tahminimce (2010 2011 2012 gibi çıkarsa sorular 3 yıldır feni kasmamışlar 2013'ü bilemem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 21 Temmuz 2012; 17:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Fem Set kimya güvender fizik sana 30 yaptırır tahminimce (2010 2011 2012 gibi çıkarsa sorular 3 yıldır feni kasmamışlar 2013'ü bilemem)

teşekkür ederim.
    Fem set derken o sadece soru bankası değil mi ve sadece fem ögrencilerine verilmiyor mu?
    bir de güvender fizik mi almalıyım yoksa simetri veya karekök 0 mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcn0

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Fem Set kimya güvender fizik sana 30 yaptırır tahminimce (2010 2011 2012 gibi çıkarsa sorular 3 yıldır feni kasmamışlar 2013'ü bilemem)

teşekkür ederim.
    Fem set derken o sadece soru bankası değil mi ve sadece fem ögrencilerine verilmiyor mu?
    bir de güvender fizik mi almalıyım yoksa simetri veya karekök 0 mı?

Pardon Fem simetri diyecektim kafa gitti
    Fizikte güvender kullanmadık tek simetri kullandım o da fena değildi forumda herkes kolay gereksiz diyorda o kitaptan da zor sormuyor ösym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 21 Temmuz 2012; 17:22:28 >
  • Teşekkür ederim tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    TYT FEN ÜZERİNE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.