Şimdi Ara

TOBB %50 endüstüri-bilgisayarmı yoksa dokuz eylül- ege elektirk elekttronikmi ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOBB %50 endüstüri-bilgisayarmı yoksa dokuz eylül- ege elektirk elekttronikmi ??????

• Tobb % 50 endustri ya da ege ee. Hangi boluma ilgin fazlaysa onu sec bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradaysan kesinlikle tobb.
  • gelmeee G kullanıcısına yanıt
    ankaradayımm ama çok kararsız kaldım ege ve dokuz eylül elektirk elektronik oluyo. TOBB da %50 endüstri ve bilgisyar oluyor arada kaldım :(
  • Veraniego V kullanıcısına yanıt
    ikisinede ilgilim var ama okullar arasında kararsız kaldım :( bir tarafta TOBB % 50 endüstri ve bilgisayar diğer tarafta dokuz eylül ve ege elektirk elektornik işin içinden çıkamıyorum :(
  • ankara dışında okuyacağın parayla tobbda %50 okursun ve ailenin yanında olursun.(ha ben onları istemiyorum hayata atılıp tek yaşamayı öğrenmek istiyorum diyosan o başka dostum). Ayrıca tobb üniversitesi , tobb üyesi adamların kurduğu bi yer olduğu için kendi şirketlerine eleman yetiştirmek istedikleri için iş bulma olanagı konusunda da sıkıntı çekmezsin(aynı kolaylığı staj yapmada da sağlıyolar).Kendim labaratuvarlarını da gezdim gayet güncel yeni aletler.ingilizcenin yanına başka yabancı dil eğitimide alabiliyosun istersen.

öte yandan ise , elektrik elektronik tam benim ilgi alanım ben bunu yapmak istiyorum diyosan 9 eylül ve egeye gitmelisin.mesleğin branşını sıkıntı etmiyosan ve ben ailemden sıkıldım yanlız yaşıcam demiyosan benim tavsiyem tobb.
  • gelmeee G kullanıcısına yanıt
    yokk ailemle okumak isterim. çamaşırdır yemektir derdi olmaz en azından....parasal anlamdada sıkıntı yokk. sadece eğitim anlamındaa düşünüyorum.... bilgisyar mühendisliği ve endüstri yerine elektrik elektronikmi okumak mantıklı olurmu acaba ???? bide bursum kesilcek diye her yıl sıkıntı çekerim diye korkuyorum :(
    onun dışındaaa tereddütümm yok aslındaa.... ya bu dönem çok zor.karar vermek :( sınava hazırlanmak daha kolaydı yeminleeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.