Şimdi Ara

TOBB bilgisayar mühendisliği nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta olduğu gibi beyler nasıldır bu bölüm bilgisi olan var mı ?

• hocam bilgisayara ilgin varsa tobb a gideceğine bahçeşehirde yaz yazılımı bak dalgana mezun olunca bana teşekkür edersin
  • yinemimezunakaldim kullanıcısına yanıt
    Peki hocam yazılım mühendisliğinin çok popüler olmamasının sebebi ne?(çok duymadım yani)Ve ayrıca bilgisayar mühendisliği yazılımın çoğunu kapsamıyor mu zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheyCantButHuracan -- 25 Temmuz 2017; 14:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheyCantButHuracan

Peki hocam yazılım mühendisliğinin çok popüler olmamasının sebebi ne?(çok duymadım yani)Ve ayrıca bilgisayar mühendisliği yazılımın çoğunu kapsamıyor mu zaten?

dostum dedigin gibi oldugunu varsayalim o zaman bu bolum neden var neden ilk 20kdaki insanlar da tercih ediyo bi sor kendine artık her şey bilgisayarlarda bilgisayar mühendisliğinde donanım yazılım network alıyosun istedigin alanda uzmanlasabilirsin yazılım mühendisligi da daha spesifik tek alanda uzmanlasıyosun ilgin de varsa sıradan üniversiteden mezun olsan da yurt dışında çok iyi imkanlara iş buluyosun yani teknoloji geliştikçe değerin artar
  • yinemimezunakaldim kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam anladım bilgi için sağol.
  • Tobb bilgisayarda okuyorum.Merak ettiklerini sorabilirsin.
  • Hoca kadrosu ve yurtdışı imkanları nasıl?Mezun olunca iş imkanları nasıl?Kampüs yaşamı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheyCantButHuracan kullanıcısına yanıt
    Hoca kadrosu gayet iyi google,ibm,intel gibi iş tecrübesi olan ve çok iyi üniversite mezunu hocalardan oluşmakta.Yurt dışı imkanı hocaların referansıyla çalışmaya giden veya staja giden bir çok kişi var.Mezun olunca Ankarada Odtü ve Bilkent ten sonra en yüksek prestije sahip okul şuan.Henüz 10 senelik bir okulu konuşuyoruz onu da mutlaka hesaba katmamız lazım.Kampüs abartıldığı gibi tek bina falan değil zaten gezip görmüşsündür ama tabi Odtü,Hacettepe,Bilkent,Atılım,Başkente göre ufak.
  • Bilgi için teşekkürler hocam
  • bahçeşehir yazılıma falan gitme. tobb bilgisayar çok daha başşaklı bir bölüm
  • Bilgisayarin zaten fazla alternatifi yok İTÜ tutmuyorsa ya da Ankara da okunmak isteniyorsa gayet yazılır bau yu boşver TOBB iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamanız nasıl hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.