Şimdi Ara

TOBB ETÜ Bilg. Müh. Düşünüyorum , sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs'den beklediğim sonucu alamadım. Maddi durumumuz fena değil. Ücretli okumayı düşünüyorum. YTÜ hedefimdi. Sizce Tobb'a gidersem pişman olur muyum? Ytü ile tobb kıyaslarsak hangisi ön plana çıkar?

Birde tobb sosyal yönü zayıf diyorlar. Bende pek sosyal sayılmam. Beni kötü etkiler mi bu durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

Sabancı'yı da yeni keşfettim onu da düşünüyorum.

• Sırasıyla,

Sabancı,TOBB ve YTÜ tercihlerini yapardım.TOBB ve YTÜ belki yer değiştirebilir ama söylediğiniz üniversiteler arasından ilk seçeneceğim Sabancı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

Sırasıyla,

Sabancı,TOBB ve YTÜ tercihlerini yapardım.TOBB ve YTÜ belki yer değiştirebilir ama söylediğiniz üniversiteler arasından ilk seçeneceğim Sabancı olurdu.

Tamam hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Zaten ytü hayal oldu benim için sıralamam çok kötü.. şu anda 96.000'deyim. Lys ile çekebildiğim kadar çekmeye çalışacağım.. belki bilkent falan da yazarım.. zaten şu anda Sabancı tutuyor. Hayırlısı. Ben daha çok Sabancı hakkında birşeyler duymak istiyordum o amaçla açtım konuyu :)

• Sabancı mühendislik alanında en iyi üniversitelerden biridir. Pişman olacağını zannetmiyorum. Etiketi yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.