Şimdi Ara

Tobb etü İktisat İşletme düşünenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilkent sabancı boun falan olmazsa burayı gözüme kestirdim fakat eğitim dili türkçe galiba.Ama derslerine baktığımda iş hayatında ingilizce tarzı dersleri koymuşlar sizce böyle nasıl olur?Geçen dönem princeton giden var iktisattan.

• Bende aynı durumdayım hocam up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobb nasil bi univ ki ? Sartlaro falan nasil ?

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Yılda 3 dönem var gibi düşün,mezun olunca 1 yıllık calısma deneyimin olmuş oluyor.Dili de iyi diye biliyorum,forumda iktisatta okuyan arkadas var gecen konustuk cok memnunmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Yılda 3 dönem var gibi düşün,mezun olunca 1 yıllık calısma deneyimin olmuş oluyor.Dili de iyi diye biliyorum,forumda iktisatta okuyan arkadas var gecen konustuk cok memnunmus

Hocam iktisat ve işletmede hazırlık var mı?
  • insurgent kullanıcısına yanıt
    Yazin mi stajlari ?

• Var diye biliyorum geçmek icin toefl istiyor,tıpta bile varsa isletmede falan kesin vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Var diye biliyorum geçmek icin toefl istiyor,tıpta bile varsa isletmede falan kesin vardır

http://www.basarisiralamalari.com/isletme-bolumu-2015-2016-basari-siralamasi-taban-puanlari/

Hocam burada bounun falan yanında ingilizce yazıyor tobb un yanında yazmıyor(gs dede yazmıyor galiba o hem fransızca hem ingilizce diye)
  • Belki bölüm %100 ing değildir ama bilme şart var diye biliyorum.Yine de forumda okuyan arkadaslar daha iyi yardımcı olur.Bir tanıdıgımız 1500.olup gitmisti,mezun olur olmaz basladı calısmaya bankada müfettis olarak

Hocam ordaki ogrenciler ne ara tatil yapio

Zaten tatil baya azmıs,ben arastırdıgımda sözlükte falan okumustum.1 ay tatil falan var heralde.Yine de yanlıs olmasın tam bilmiyorum.Fakat calısma deneyimi cok büyük bir avantaj

Hocam bu kotu bisi ama 1 ay tatil yetecek mi ? Siz gene de istiyor musunuz bu unuvi ayroca. Burs kesilmesi falan nasil oluyor ? Ayrica diger unuvlerden daha iyi mifir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Hocam ordaki ogrenciler ne ara tatil yapio

Hocam mesela iktisatta ilk yıl yok iş ikinci yıl yaz üçüncü yıl güz döneminde
    Yok hocam ben istemiyorum,sadece bildiklerimi paylaştım İlk bine mi iki bine mi ne 2000 tl burs laptop falan veriyorlardı bir zamanlar,okul gezisi ile gitmistik ordan biliyorum ben de.Burs kesilmesi olayını hic bilmiyorum

Edit:Suan ilk 100e 2000 tl,ilk bine 1000 tl ilk beş bine 500 tl imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurgent -- 2 Nisan 2016; 16:38:12 >
  • Saglam univmis o zaman begendim yani ama iktisat bana gore deil :D

Hocam nasil ici falan genis mi ? Yani uni bi odtu var mi ?

• sıralaman kaç
    Yok hocam alakası yok,küçük.Kampüs falan değil ama benim icin sorun olmaz mesela.Binanın içi güzel,çimenler falan işte Yalnız yurtları cok güzel internetten bak istersen

Hocam nette cok az foto var. Neyse tercih doneminden once insallah gezme sansim olur cok tesekkur ederim hocam bilgiler icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.