Şimdi Ara

tobystore'da kampanya creative ep630 ve ep830

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim ep630 kulaklığım vardı bozuldu yerine yine aynı kulaklıktan almayı düşünüyorum çünkü başka bu fiyata bu kalitede bir kulaklık yok heralde. nette araştırma yaparken tobystore adlı site creative ep630 kulaklığı 39 liraya ve creative ep830 kulaklığı 49 liraya veriyor sizce bu ürünler orjinalmi ve arasındaki farklar neler hangisini almalıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacsiz kral -- 6 Ocak 2011; 23:52:53 >

• Creative'in türkiye distribütörüne mail attım bunlar orjinal mi diye, bakalım ne cevap gelecek.
  • Ep630 kullanıcısı olarak, zaten orjinalleri media markt da en son yazın fiyati 42 tl di. Normal bir fiyat gibi geldi bana. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seseka

Creative'in türkiye distribütörüne mail attım bunlar orjinal mi diye, bakalım ne cevap gelecek.

cevap gelince burayada yazarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

Ep630 kullanıcısı olarak, zaten orjinalleri media markt da en son yazın fiyati 42 tl di. Normal bir fiyat gibi geldi bana. :)

ben ep830 almak istiyorum çünkü normal piyasa fiyatı 90-100lira bu sitede 49 lira eğer orjinalsa bu siteden almayı düşünyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacsiz kral

merhaba arkadaşlar benim ep630 kulaklığım vardı bozuldu yerine yine aynı kulaklıktan almayı düşünüyorum çünkü başka bu fiyata bu kalitede bir kulaklık yok heralde. nette araştırma yaparken tobystore adlı site creative ep630 kulaklığı 39 liraya ve creative ep830 kulaklığı 49 liraya veriyor sizce bu ürünler orjinalmi ve arasındaki farklar neler hangisini almalıyım??

tobystoreye güvenme ben aldım bozuk çıktı degiştirmediler.
  • Garantisi var mı diye mail attım toby'e:

Tobystore internet sitemiz üzerinde satılan tüm ürünler sıfır orjinal ambalaj/kutusu içersinde sizlere sunulmakta olup ürün garantisi belgesi / belirtilen yetkili servis noktaları üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz.

dayanamayıp sipariş verdim bakalım ne çıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben daha önce tobbyden creative ep 430 aldım 2 günde kargom geldi sorun yaşamadım
  • sizce ep830mu almalımıyım ep630mu?
  • ya bu ilginç adamlar siyah ep630'u 81 tl'den (oha) , ep830 u 50 tl den satıyorlar. milletin kafasını da karıştırıyolar iyice...
  • Kulaklık az önce geldi, kesinlikle orjinal. herkese tavsiye ederim ep-830u harika bir kulaklık. Bu fiyata kesinlikle kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trncex

ya bu ilginç adamlar siyah ep630'u 81 tl'den (oha) , ep830 u 50 tl den satıyorlar. milletin kafasını da karıştırıyolar iyice...

ep630 dediğin ep630i olabilir mi?mikrofonlu model
  • bende ep830 sipariş verdim size güvenerek hadi bakalım hayırlısı inş orjinal çıkar pişman olmayız
  • http://www.tobystore.com/store/ProductDetails.aspx?productid=98793

Yok değil. belki yanlış fiyatlandırmışlardır veya "i" eklemeyi unutmuşlardır modele. yine de cok pahalı. aman alim demeyin ha bu fiyata. nakit ile 39 tl ye falan geliyor normal fiyatı. Ben sennheiser cx200 street ii aldım. ep630 modeli ile tamamen aynı. bass kuvveti , tiz , izolasyon ... herşey. O yüzden ep630 tercih edebilirsiniz. 10-15 lira daha ucuz.

quote:

Orijinalden alıntı: pea.

• Hepsi buradada kargo dahil 44tl alacaklar ciddi düşünmeliler.güvenilir olduğundan emin olursunuz enazından
  • quote:

Orijinalden alıntı: trncex

http://www.tobystore.com/store/ProductDetails.aspx?productid=98793

Yok değil. belki yanlış fiyatlandırmışlardır veya "i" eklemeyi unutmuşlardır modele. yine de cok pahalı. aman alim demeyin ha bu fiyata. nakit ile 39 tl ye falan geliyor normal fiyatı. Ben sennheiser cx200 street ii aldım. ep630 modeli ile tamamen aynı. bass kuvveti , tiz , izolasyon ... herşey. O yüzden ep630 tercih edebilirsiniz. 10-15 lira daha ucuz.

quote:

Orijinalden alıntı: pea.

cx200 biraz daha kablo kalitesi olarak ep-630'dan iyidir ses kalitesi olarakta ufak da olsa bir fark var cx200 biraz daha önde yani tamamen aynı değiller

• benmde ep830 geldi fakat ep630 daha güzeldi gibi geldi bana ya kulak oturması filan daha iyidi ep630un. bunun kulakiçi pedide küçük gibi ep630un tam oturuyodu pek beğenmedim ep830u
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.