Şimdi Ara

TOEFL -IELTS hakkinda merak ettiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar burada elimden geldigi kadar gerek konularda gerekse ozel mesaj ile elimden geldigi kadar bazi arkadaslara yardim etmeye calistim simdi bu iki sinav hakkinda bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum

Seviyem intermediate
    Bu sinavlardan birinin kurslarina baslayip vermem gerekiyor bir sekilde. Hangisini onerirsiniz? hazirlik atlamak icin girecem.

Hizlandirilmis kurslar ise yararmi ve kac aylik bir calisma ile toefldan 80 veya ieltsten 6.5 alabilirim ?

Calismadan calismaya degisir tabi hakkini vererek calisarak en kisa ne kadarda hallolur merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben upper-intermediate derecedeyim hatta biraz daha üstünde ielts kursuna gittim 1 aycık kurs için 1000 tl vermiştim ve neredeyse hiçbir faydası olmadı sadece internetten de kolayca bulabileceğim ielts ile ilgili bilgi sahibi oldum biraz da pratik yaptım hocalar sayesinde o kadar sana tavsiyem internetteki cambridge ielts kitaplarını pdf olarak falan indirip çalışman speaking testi için de youtube daki speaking ielts videolarını izlemen çok daha faydalı olur diğer kurslara göre yada benim ingilizcem zaten iyi olduğu için yararsız geldi
  • 1 ayda 6.0 2 ayda 6.5 rahat alınır ieltsten
    kursa bile gitmene gerek yok speaking ve listening için youtube kullan
    diğer kısımlar için bir sürü kitep var internette
    target band 7 kitabını kesin edin
  • Farklı bir tavsiye'de bulunayım. TOEIC sınavı TOEFL ve IELTS'e nazaran daha kolay bir sınavdır. Yök denklik verdiği için hazırlık atlama'da geçerlidir. İki çeşidi vardır fakat Türkiye'de yalnız biri uygulanıyordu 2 sene önce şuan durum nedir bilmiyorum velhasıl çaplıca bir araştırmanı tavsiye ederim. Upper intermediate-Intermediate arası bir seviye ile hiç çalışmadan Toeic'den geçen arkadaşlarım mevcut..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ielts mi toefl mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.